Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija 2022 - Godina velike šestice

Numerologija 2022 - Godina velike šestice

DATUM
27.12.2021.

 

Numerologija 2022 - Što govore brojevi?

Kako se bliži kraj 2021. i okrećemo se novoj 2022. godini puni nade i očekivanja. Pogledajmo što nam numerologija govori o 2o22 godini.

 

Numerologija 2022 - Godina tri dvojke

Numerologija o 2022 godini govori o stabilnosti i ravnoteži. Obitelj i ljubav će igrati veliku ulogu u godini koja je pred nama, godina šestice. Vratit ćemo se kasnije na značenje i potencijal broja 6...

 

horoskop-2022

 

Univerzalni broj 6 koji nosi 2022. godina govori nam o stabilnosti i ravnoteži. Broj 6 se veže uz mudrost i razumijevanje okoline i samim time nam odiše promjenama koje su možda i nedostajale u 2021. Godina u broju šest govori nam o stjecanju i prihvaćanju iskustava koje smo stekli u prethodnim godinama koje su bile izazovne za većinu nas. U neku ruku svijet se sprema prihvatiti mudrost i primijeniti stečeno znanje u svoj vlastiti benefit.

 

godina-broja-6

 

Numerologija 2022 - Godina trostruke ravnoteže

Broj 2 u numerologiji predstavlja ravnotežu. Broj 6 predstavlja obitelj i ljubav unutar obitelji i pruža očinsku figuru našem obiteljskom odnosu u 2022. godini. Kako je broj 2 broj ravnoteže i balansa energija, ova godina se ukazuje kao savršena godina za stabiliziranje situacije nastale prošlom godinom petice koja je bila simbol kaosa i disbalansa. Trostruka dvojka uz savršenu ravnotežu čini i broj 6 koji je jedan od brojeva koje je Nikola Tesla naveo kao ključ univerzuma. Kako je Nikola Tesla tvrdio brojevi 369 su ključ univerzuma i kad čovjek otključa tajnu brojeva 369 otkrit će se nezamislive tajne svemira. Ali kolika je cijena tih tajni ostaje nam vidjeti.

 

nikola-tesla-numerologija-2022

 

„Ukoliko znate magičnost brojeva tri, šest i devet, otkrit ćete tajnu svemira.“ - N. T.

 

Godina Broja 6 - Godina otrića

Numerologija 2022 govori o velikim otkrićima i napretku. Brojevi pokazuju 2022. godinu kao jednu od najvažnijih godina u povijesti čovječanstva. Numerološki aspekti 2022 godine su izrazito dobri za tehnološke napretke i medicinska dostignuća. Numerologija 2022 je u savršenom sinkronicitetu s svemirskim pravilima i uvodi Zemlju u sasvim novo doba koje počinje s brojem 6. Numerološkom analizom naših vrsnih numerologa ističe se čvrsta povezanost između 2022, 2023 i 2025 godine. Ostaje nam za vidjeti što nam je to toliko posebno svemir pripremio.

 

Najpopularnije na webu:

Horoskopski znakovi kojima se NE želite zamjeriti!

 

24Astrolozi otkrivaju osobnost prema numerologiji!

 

SAMO ZGODNI IL' ISTINSKI SRODNI: U kojem se horoskopskom znaku pritajila Vaša srodna duša?

 

Numerologija broja 2

 

Poruka Anđela za 2022

 

Numerologija dana u tjednu

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro