Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mjesečni horoskop za rujan 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Mjesečni horoskop za rujan 2022. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Službeno je retrogradna sezona! Retrogradna razdoblja Merkura poznata su po tome što uzrokuju zabune kada je u pitanju komunikacija, vrijeme, raspored, putovanja i još mnogo toga. Ovaj put, retrogradni Merkur će trajati do 2. listopada.

Nitko nije izuzet od vrtoglavih učinaka retrogradnog Merkura, stoga čitajte dalje kako biste saznali kako će vaš horoskopski znak proći.

 

Mjesečni horoskop za rujan 2022. 

 

astro-bonovi

 

 

horoskop-24-sata

OVAN – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

Ovaj mjesec bit će pozitivan za sve slobodne Ovnove, što se ne može reći za Ovnove koji su u vezi ili braku. Osjetit će se gorčina u odnosu koju vi trebate kroz razgovor s voljenom osobom otkloniti, u protivnom mogli biste se lišiti uživanja u sreći vašeg bračnog života.

Položaj planeta ukazuje na financijske dobitke zbog kojih biste mogli neočekivano odnekuda dobiti novac. Ali ovaj novac ne trebate trošiti u ovom mjesecu, već ga sačuvati za buduću upotrebu, razumjet ćete vremenom zašto! Ako ste nekome posuđivali novac u prošlosti, onda će vam ovaj mjesec biti vraćen. Sve u svemu, rujan će vam biti povoljan mjesec u smislu financija.

Čuvajte svoje zdravlje zbog promjenljivog vremena. Osim toga, ako je članu obitelji već loše, za to vrijeme se posebno pobrinite za njega. Prisutnost Merkura u vašoj šestoj kući ukazuje na rizik od neke vrste nesreće ili ozljede.
Dobre vijesti stižu u drugom dijelu rujna, kada neće biti većih problema po pitanju zdravlja.

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

LAV – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

Rujan 2022. donijet će pozitivne rezultate u ljubavnom životu Lava. Lavovi koji su u dugoj vezi dobit će dobru priliku tijekom ovog mjeseca i mogli bi svoju vezu pokrenuti u smjeru braka. Kraj rujna će biti izuzetno povoljan za sve slobodne pripadnike ovog znaka, osoba o kojoj dugo maštate će konačno obratiti pozornost na vas.

Ovaj će mjesec biti pun uspona i padova za Lavove u pogledu financija. Ovaj mjesec morate izbjegavati posuđivanje novca bilo kome. Lavovi koji su planirali velika ulaganja moraju se suzdržati od donošenja bilo kakvih velikih odluka u ovom trenutku. Također vam se savjetuje da ovog mjeseca izbjegavate trošiti novac na svoju udobnost i luksuz.

Mogući su problemi vezani uz probavne smetnje. Za Lavove koji su u prošlosti imali problema sa zglobovima, to bi moglo povećati probleme ovaj mjesec. Vodite računa o svom zdravlju što je više moguće. Inače, manji problem može postati ozbiljan problem u budućnosti.

 

 


Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Za slobodne Strijelce rujan 2022. neće donijeti nikakve promjene. Planete vam nisu naklonjene za upoznavanje osobe sa kojom ćete ostvariti vezu. Strijelci, koji su u braku, kvalitetno će provoditi vrijeme sa svojim životnim partnerom i ovo je period u godini kada trebate razmisliti o proširenju obitelji.

Ovaj mjesec će biti bolji nego inače po pitanju financija. Ovo razdoblje će vam donijeti ogromne novčane dobitke. Isplanirajte ovaj period na najbolji mogući način i dobro iskoristite svoj novac kako biste osigurali svoju budućnost.

Ovaj će mjesec biti pozitivan za Strijelce u domeni zdravlja. Stariji pripadnici ovog znaka također će primijetiti poboljšanje svog zdravlja ovog mjeseca. Unatoč tome, savjetuje vam se da u svoju prehranu uključite povrće i dosta tekućine kako biste održali dobro zdravlje.

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

24-horoskop

BIK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN

 

Ovaj će mjesec za sve slobodne Bikove biti izuzetno povoljan. Otvara se mogućnost za upoznavanje nove osobe koja će u vaš život unijeti pozitivne promjene. Kada su u pitanju zauzeti Bikovi, moglo bi doći do rasprava i sukoba između vas i vašeg supružnika. Savjet je da odustanete od ljutnje i arogancije i stavite važnost veze na prvo mjesto.

Na financijskom planu, Bikovi će imati različite rezultate. U prvoj polovici rujna, Vaši će troškovi premašiti vaše prihode i savjetujemo vam da kontrolirate te troškove prije nego što bude prekasno. U drugoj polovici mjeseca, vaša financijska situacija će se u velikoj mjeri popraviti. Možda ćete čak dobiti novčane dobitke tijekom ovog vremena. Vaši izvori prihoda će rasti. Uz to, ako radite na stranom projektu, onda ćete kroz njega dobro zaraditi.

Rujan 2022. bit će problematičan za neke Bikove u zdravstvenom smislu. Postoji mogućnost da će vam se zdravlje pogoršati, a možda ćete patiti od manjih bolesti. Dakle, čuvajte svoje zdravlje, a Bikovi koji već pate od bolesti moraju se ovog mjeseca obratiti dobrom liječniku.

 

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

sudbina

 

DJEVICA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Ovaj mjesec će donijeti različite rezultate u ljubavnom životu Djevica. Osobito Djevice u romantičnoj vezi morat će se suočiti s gnjevom svoje voljene osobe. Vaša loša navika, koju imate, ovog mjeseca bi mogla smetati vašem partneru. Stoga se dobro ponašajte dok se sastajete ili razgovarate s voljenom osobom. Slobodne Djevice će biti bez velikih promjena u rujnu.

Vaša želja da brzo zaradite više novca može vas natjerati da činite pogrešne stvari. Dakle, izbjegavajte da se zbog pohlepe zapetljate u nezakonite stvari ili će to povećati vaše probleme. Možda ćete čak dobiti neočekivani novac tijekom ovog vremena. Osim toga, ako je vaš novac zapeo negdje u prošlosti i niste očekivali da ćete ga dobiti natrag, mogli biste ga primiti ovaj mjesec.

Ovog mjeseca pripadnici Djevice najviše će se mučiti zbog bolova u zglobovima, bolestima kostiju. Također, pokušajte jesti samo domaću hranu ako je moguće.

 

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

24-sata-horoskop

 

 

JARAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Ovaj mjesec će biti dobar za zaljubljene Jarčeve. U drugom tjednu ovog mjeseca, doživjet ćete jedno pozitivno iznenađenje, koje će unijeti pozitivnosti u vašu vezu. Jarčevi, koji su u braku, mogli bi imati neke sukobe. Izgubit ćete strpljenje tijekom manjih svađa sa partnerom. To će negativno utjecati na vaš bračni život. Stoga pokušajte ostati smireni i izbjegavajte govoriti stvari koje bi mogle povrijediti osjećaje vašeg partnera.

Ovaj mjesec će biti povoljan za financijska pitanja Jarca. U drugoj polovici mjeseca, vaši izvori prihoda će porasti, odnekuda bi ste mogli neočekivano dobiti dobar iznos novca. Savjet je da taj novac pametno uložite.

Pripadnici znaka će ovog mjeseca patiti od fizičkih zdravstvenih problema. Stoga ćete cijeli mjesec morati biti posebno oprezni za svoje zdravlje. Mogli biste patiti od manje bolesti poput prehlade ili kašlja zbog promjene vremena. Neki Jarčevi mogu mučiti bolesti povezane s očima.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

horoskop-24-sata

BLIZANCI – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Rujan 2022. bit će pun različitih rezultata za ljubavni život Blizanca. Pokušajte se ne obazirati na tuđe mišljenje i umjesto da sumnjate u partnera, svoje probleme riješite pravilnom i zdravom komunikacijom. Samo tako ćete moći vratiti ljubav u svoju vezu. Ovaj mjesec će biti manje povoljan i za oženjene Blizance. Između vas i supružnika bit će čestih sukoba. U ovoj situaciji budite strpljivi i vjerujte jedno drugom.

Ovaj mjesec će donijeti pozitivne rezultate u financijskom životu Blizanca. Dobit ćete novac kroz različite izvore i povećati svoje prihode. Pomoći će vam da se riješite svih prijašnjih financijskih problema i osigurat ćete svoju budućnost štedeći svoj novac.

Ovaj mjesec će biti povoljan za Blizance što se tiče zdravlja. Ako ste u prošlosti bolovali od neke bolesti, ona će sada nestati. Uživat ćete u svom životu zbog sjajnog zdravlja ovog mjeseca.

 

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

 

VAGA – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Prva polovica mjeseca će biti idealan period za sve slobodne Vage koje žele uploviti u vezu ili avanturu. Položaj planeta vam je naklonjen i trebate ga maksimalno iskoristiti. Za sve vage koje su u vezi ili braku druga polovica rujna donosi poteškoće u komunikaciji. Dolazit će do sve češćih rasprava oko sitnica. Savjet - Prije nego nešto napravite, dva puta izvažite.

Ovog mjeseca su mogući dodatni, neplanirani troškovi. Osim toga, neke Vage će biti primorane da potroše veliki dio svoje ušteđevine, dok drugi mogu ostvariti profit uz pomoć svoje obitelji, poznanika ili bliskih prijatelja.

U rujnu ćete se riješiti nekih bolesti koje vučete već izvjesni period i vaše zdravlje će se popraviti. Oprez za sve Vage pred sami kraj mjeseca - čuvajte se od padova i lomova kostiju.

 

Stoga se obratite savjetniku Damiru na kodu 217, slobodni savjetnici, koji će Vam odraditi ritual provjere negativnih energija i zaštitu!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

natalna-karta

 

 

VODENJAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Ovog mjeseca ljubavni život svih slobodnih Vodenjaka bit će pozitivan. Sredinom rujna slobodni Vodenjaci bit će u prilici upoznati osobu s kojom bi željeli provesti cijeli život. Vodenjaci koji su u braku, zbog aspekta Marsa, trebaju izbjegavati svađe sa partnerom, jer i najmanja svađa može dovesti do velikog problema.

Rujan će ovog mjeseca dati dobre financijske koristi Vodenjacima. Uspjet ćete kontrolirati svoje troškove i uštedjeti novac. To će vam pomoći da poboljšate svoj nizak bankovni saldo.

Ovaj će mjesec biti izazovan za Vodenjake u domeni zdravlja. Mogli biste patiti od lakših bolesti poput prehlade i kašlja. Stoga treba biti oprezan u promjenjivom vremenu i dobro paziti na svoje zdravlje. Neki Vodenjaci mogu patiti od bolova u zglobovima, posjekotina, ozljeda ili doživjeti nesreću.

 

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

RAK – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Doći će do nesporazuma u ljubavnom odnosu Rakova. To će stvoriti distancu između vas i vašeg voljenog, a vi ćete osjetiti nedostatak ljubavi i romantike u svom životu. Neki Rakovi mogli bi osjetiti privlačnost prema drugim osobama suprotnog spola. Sukobi među zauzetim rakovima, mogli bi porasti tijekom ovog perioda - OPREZ!

Rakovi će ovog mjeseca ostvariti povoljne rezultate u financijskom smislu. Povećat ćete svoje izvore prihoda i dobro zaraditi. Sve strategije koje ste morali staviti na čekanje zbog nedostatka financija ponovno će se pokrenuti i donijeti vam uspjeh. Pokušajte smanjiti troškove u drugoj polovici rujna.

Nećete se susresti s većim zdravstvenim problemima, ali ćete patiti od manjih bolesti tijekom cijelog mjeseca. Stoga u ovom razdoblju posebno pazite na svoje zdravlje. Osobito će vas mučiti želučani problemi u ovom periodu. Morate paziti na svoje prehrambene navike i izbjegavati začinjenu i brzu hranu.

 

Već danas nazovite savjetnicu Lucu na kodu 545, slobodni savjetnici, i zatražite veliku magiju ljubavi!

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

ŠKORPION – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Ovaj mjesec donijet će pozitivnosti u ljubavni život pripadnika Škorpiona. Ukoliko ste slobodni, ovo vrijeme je idealno za pronalazak novog partnera. Za sve one koji su u vezi, sredina rujna je odlično vrijeme za podizanje veze na višu razinu. Međutim, ako ste u braku, može doći do sukoba s vašim životnim partnerom. Pokušajte ostati smireni i ne dopustite da vas agresija nadvlada. Samo tako ćete moći unijeti pozitivnosti u svoj bračni život.

Rujan 2022. vam donosi financijske izazove. Možda ćete morati potrošiti veliki dio svog novca na troškove koje niste očekivali. Zbog aspekta različitih planeta u vašoj dvanaestoj kući, vaši povećani troškovi mogu vam uzrokovati mentalni stres. Morate izbjegavati trošenje na beskorisne stvari i pripremiti plan proračuna za kontrolu svojih troškova.

Ovaj mjesec će vam zadati želučane probleme. Zato pripazite na svoje prehrambene navike. Škorpioni koji već pate od neke bolesti trebaju ovaj mjesec obratiti posebnu pozornost na svoje zdravlje, inače bi im se zdravlje moglo pogoršati. Također, morate izbjegavati jesti brzu hranu i izuzetno vruće ili hladne namirnice.

 

Obratite se savjetnici Katji na kodu 421, slobodni savjetnici, i zatražite detaljnu analizu za područje karijere te osobni kod za privlačenje uspjeha!

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

prorocanstva-za-2022

 

 

RIBE – MJESEČNI HOROSKOP ZA RUJAN 2022.

 

Ribe će proći kroz mješovita razdoblja po pitanju ljubavi. Negativan utjecaj raznih planeta stvorit će sukobe između vas i vašeg partnera. Zbog nesporazuma, vidjet ćete da oboje sumnjate jedno u drugo. Morate vjerovati jedno drugome kako bi vaša veza bila jaka. Zato pokušajte provoditi vrijeme zajedno i svoje probleme rješavati pravilnom komunikacijom.

Položaj planeta donijet će neizmjerno povećanje vaših troškova. Ovog mjeseca željet ćete ostvariti svoje želje za što ćete potrošiti veliku svotu novca. Neke Ribe, također mogu trošiti novac za ispunjavanje svojih obiteljskih obaveza.

Pripadnici rođeni u znaku Riba uživat će u izuzetnom zdravlju ovog mjeseca. Ribe koje boluju od bilo kakvih dugotrajnih bolesti osjetiti će olakšanje. Savjetuje se da lijekove uzimate na vrijeme i po potrebi se obratite liječniku. Također, ovo razdoblje će donijeti poboljšanje zdravlja vaših starijih članova obitelji.

 

Preuzmite Vaš osobni horoskop od savjetnice Zije na kodu 523, slobodni savjetnici, koja već očekuje Vaš poziv!

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

SVE ŠTO TREBATE ZNATI: 

 

Investicijsko zlato i mjesečeve mjene

 

Mantra za Listopad!

 

Kalendar pozitivnih događaja 2022

 

Nostradamusov Magični krug 

 

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro