Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 3 - Hrabre i ambiciozne trojke

Numerologija broja 3 - Hrabre i ambiciozne trojke

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

 

Numerologija broja 3 jasno nam daje do znanja da trojku nose osobe koje znaju uživati u svom životu i ne brinu o budućnosti. Numerološku trojku nose osobe koje su otvorene, ali se povremeno boje biti ambiciozne. Ponekad ne znaju kako iskoristiti sve svoje talente, ali tu ih spašava velika količina optimizma koji nose. Numerološke trojke su vrlo duhovite osobe koje u društvu gotovo uvijek imaju glavnu riječ. Ljudi vole biti okruženi takvim osobama jer se u njihovom društvu osjećaju sigurno.

Numerologija broja 3:

Ljubav

Numerološke trojke su vrlo osjećajne osobe koje je jako lako povrijediti. To znači da se i vrlo često povlače u sebe. Senzibilne su i zahtijevaju dosta pažnje. Trojke vole kada ih njihovi partneri slušaju. Izuzetno su sretne kada imaju podršku svog ljubavnog partnera. Nikako ne vole da njihova postignuća prođu neopaženo i ukoliko ih partner ne hvali, mogle bi i pobjeći jer smatraju da ih se ne cijeni. Numerološke trojke najbolje će se slagati sa osobama koje su rođene pod brojem 6 i 9, a neće se previše dobro slagati sa osobama koje nose broj 4.  Sa numerološkim brojem 1, 2 i 5 mogu biti samo prijatelji.

NUMEROLOGIJA BROJA  3

Posao

Numerološke trojke imaju vrlo širok spektar talenata, ali te talente ponekad ne znaju iskoristiti kako treba. Trojke bi mogle postati umjetnici i to već u vrlo mladoj dobi. Imaju jako dobru stvaralačku energiju. Mnoga vrata lako im se otvaraju, a njihov entuzijazam mogao bi ih dovesti do pjesništva, glume, pisanja pjesama. Skloni su i glazbi te bi mogli postati i uspješni glazbenici. Također mogu postati i poznati dizajneri, veliki draguljari ili zbog svoje kreativnosti mogu jednostavno otvoriti i vlastiti frizerski salon.

najtocniji-tjedni-horoskophoroskop

Zdravlje

Numerološke trojke obično su zdrave, no ponekad ih prate problemi s krvožilnim sustavom. Mogu imati i kožnih problema, isto kao i problema sa bubrezima. Mogu eventualno patiti i od bolesti grla i raznih plućnih bolesti. Numerološke trojke tu bi trebale biti na pojačanom oprezu jer su im pluća najosjetljivija. Vrlo lako padaju u depresiju.

NUMEROLOGIJA BROJA  3

horoskop-srpanj-mjesecni

Numerologija broja 3 - Vrline i Mane:

Vrline

Numerološke trojke du izuzetno duhovite i kreativne osobe. Optimistične su i upravo zbog toga mogu prevladati mnoge nedaće. Pronalaze pozitivnu stranu u svemu. Trojke su isto tako iznimno druželjubive i šarmantne osobe. Dosta su otvorene i ambiciozne, a dodatno ih krasi vješto samoizražavanje. Radosne su i velikodušne osobe koje iznimno dobro znaju slušati i svjesni su tuđih osjećaja. Numerološkim trojkama mnoga se vrata lako otvaraju i sreća ih dosta prati kroz život. Lako se nose s promjenama te se uspješno snalaze u svakoj novoj situaciji. Trojke su iskrene i jednostavno zrače entuzijazmom i bezbrižnošću.

Mane

Iako numerološke trojke sreća prati kroz život, karma im nije lagodna i jednostavna kako se čini. U sve što rade, moraju uložiti dosta truda, aktivnosti i rada, a to im donosi popriličnu količinu stresa. Veoma su ranjive i vrlo se lako daju povrijediti. Zbog povrijeđenosti se povlače u sebe i postaju neraspoložene, a ponekad znaju biti i oštri prema ljudima oko sebe. Mogu postati hirovite i cinične. Trojke nisu dobri organizatori i ne znaju dobro rukovati novcem. Vrlo lako ulaze i prihvaćaju riskantne situacije jer nisu opterećene onime što se može dogoditi. Svoje odgovornosti ne shvaćaju ozbiljno.

NUMEROLOGIJA BROJA  3

 

Bonus:

Poznate numerološke trojke:

Celine Dion, Cameron Diaz, Rihanna, Katy Perry, Jackie Chan, Kevin Costner, Christina Aguilera, Maria Sharapova.

 

Obavezno pročitajte:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Generacija novog doba

Nadnaravni događaji - priče naših baka

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro