Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 4 - Tradicionalne i stabilne četvorke

Numerologija broja 4 - Tradicionalne i stabilne četvorke

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5     7   8   9  < <

 

Numerologija broja 4  - radi se o osobama koje su čvrste i stabilne. Numerološke četvorke su osobe koje imaju veliki potencijal za uspjeh jer su izuzetno uporne i izdržljive. Osobe rođene pod brojem 4, gotovo se uvijek okreću logici i sklone su održavanju postojeće situacije. Posjeduju ogroman osjećaj za ravnotežu. Numerološke četvorke su odlično prilagođene za brak i obitelj. Odlični su partneri i prijatelji jer su odane i vrlo pouzdane. Obično imaju mali krug prijatelja zbog svoje sposobnosti da razlikuju laž od istine i da zadrže jasan pogled. Često se zalažu za slabije i siromašnije osobe. Vječiti su borci za pravdu i veliki su humanisti. Numerološke četvorke uživaju u volontiranju. One ne traže jednostavan način do vrha i zahvalne su zbog svega što su u životu primile. Osobama koje ponosno nose broj 4, isplati se dati nagradu za sav njihov trud, rad i vrijednost.

NUMEROLOGIJA BROJ 4

Numerologija broja 4:

Ljubav

Numerološke četvorke su vrlo marljive u ustrajne u svemu što rade. Naljutit će se ako ih partner zamoli da rade manje jer će se osjećati beskorisno. Četvorke nisu baš romantične osobe, ali uvijek će rado pomoći svojem partneru ukoliko zatreba pomoć. Najbolje se slažu s numerološkim brojem 1, dok se sa ambicioznim numerološkim trojkama neće baš dobro slagati.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

NUMEROLOGIJA BROJA 4

Posao

Veoma ozbiljni radnici rođeni su kao numerološke četvorke. Privlače ih zgrade i konstrukcije te ih nerijetko susrećemo kao inženjere. Njihov potencijal za uspjeh osiguran je u područjima kao što su bankarstvo, računovodstvo i organizacija. Znanost je također jedna od grana koja intrigira numerološke četvorke. Također se mogu naći i kao uspješni odvjetnici jer pokazuju veliki interes za pravna područja. Koji god posao da odaberu, bit će odlični u tome zbog svoje discipliniranosti i predanosti radu.

NUMEROLOGIJA BROJA 4

 

sanjarica

 

Zdravlje

Pod numerologijom broja 4, rođene su osobe koje posjeduju odličnu tjelesnu snagu i izdržljivost. Ponekad imaju problema s koljenima i stopalima. Znaju biti depresivne i zna se dogoditi da ih savlada umor.

NUMEROLOGIJA BROJA 4

 

Numerologija broja 4 - Vrline i Mane:

Vrline

Numerološke četvorke su prije svega pravedne i poštene osobe. Ne vole osobe koje nemaju iste te vrline. Osobe rođene pod numerološkim brojem 4 su odlučne i uporne. Imaju snažne ideje i prevladavaju sva ograničenja. Četvorke su odane onim osobama koje vole raditi, a i one same vole raditi s drugim ljudima. Iskrene su i imaju jake osjećaje za pravo i krivo. Iznimno su oprezne, ali i hrabre. Čvrste su, stabilne i izdržljive. To su osobe koje čvrsto stoje na zemlji i nisu umišljene.

NUMEROLOGIJA BROJA 4

Mane

Loše osobine ljudi koji su rođeni pod numerologijom broja 4 su te što znaju biti tvrdoglave, krute ili previše ozbiljne osobe. Oprezne su osobe koje se drže svojih planova i ne odustaju dokle ih ne ostvare, ali to zna potrajati pa im se nerijetko dogodi da propuste prave prilike u poslu i ljubavi. Misle da sve imaju pod kontrolom. Ne znaju se opustiti, a velike ideje zadržavaju za sebe. Buntovnost prekriva njihovu domišljatost i blokira ideje i zamisli.

NUMEROLOGIJA BROJA 4

 

Bonus:

Poznate numerološke četvorke:

Leonardo Da Vinci, Nicole Kidman, Avril Lavigne, Oprah Winfrey, Susan Boyle, Elton John, Frank Sinatra.

NUMEROLOGIJA BROJA 4

 

Nikako ne propustite:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Odgovori na pitanja o seksu koja se ne usudite pitati

Seks fetishi po horoskopu

 

facebookNUMEROLOGIJA BROJA 4

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro