Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija Broj 6 - Skromni ali ponosni

Numerologija Broj 6 - Skromni ali ponosni

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

Numerologija: broj 6 - ovim numerološkim brojem vlada planet Venera. U prirodi su blagi, optimistični i privrženi. Osobe rođene u ovom broju su vedre, blage i romantične duše. Žive suradnju u vezi i stoga su vrlo poželjni partneri. Njihov životni put broj 6 je veoma zanimljiv i specifičan.

Numerologija broj 6:

Ljubav

Osobe rođene u ovom broju cijene obitelj i ljubav. Dom im je svetinja i obožavaju graditi obitelj daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Kod partnerskih veza valja napomenuti da šestice traže osobe koje su slične njima. Nikako ne vole veze u kojima se osjećaju nesigurno.

Posao

Svi imamo jednu osobu u društvu koja ima "anđeoski glas", e ta osoba je vjerojatno numerološki broj 6. Šestice su izuzetno glazbeno talentirane. Vole umjetnost i kao takve obožavaju iskoristiti svaku priliku da se umjetnički izraze. Bili bi dobri radio ili TV voditelji. Numerološke šestice se odlično snalaze u ugostiteljstvu i bilo kakvim uslužnim djelatnostima.

sanovnik-sanjati-seksZdravlje

Te osobe su jako sklone sezonskim bolestima. Ne prođe ni jedna zima a da šestice barem jednom ne ulove prehladu. Izuzetno je važno da numerološke šestice pametno iskoriste svoj godišnji odmor kako bi se oporavili od silnog stresa koji ih neumorno prati kroz život. Izuzetno su natjecateljskog duha stoga im se preporuča baljenje sportom.

Numerologija broj 6: Vrline i Mane

Vrline

Numerološke šestice su vrlo empatične osobe. Razumiju patnju drugih i uvijek su spremni pružiti ruku pomoći. Nisu zlopamtila, ali drže do sebe. U društvu su omiljeni, a ponašaju se zaštitnički prema svojoj obitelji. Njihov život se vrti oko obitelji i odgoja djece.

Mane

Najveća mana šestica je to što vole biti kritični prema drugima. Izuzetno cijene svoj rad i jako teško prihvaćaju kritiku. Manipulativne su osobe i znaju ponekad raditi nepravdu drugima.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

 

Bonus:

Numerologija broj 6 - Slavne osobe

Britney Spears, Viktoria Beckham, Michael Jackson, Stevie Wonder

 

Životni put broj 6

Njihova mudrost i pronicljivost koju spoznaju vrlo rano u životu vodi ih na put koji im pruža mnogo prilika u kojima mogu pomoći potrebitima i ljudima koje je snašla nevolja.

 

Pročitajte još i ovo:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Sve što morate znati o KARMI!

Kristali za pokretanje LJUBAVI!

Kako osvojiti muškarca u znaku RAKA!

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro