Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Otkrivamo koji je najbogatiji horoskopski znak!

Otkrivamo koji je najbogatiji horoskopski znak!

Najbogatiji horoskopski znak - jedna od tajni bogatstva je čuvanje tajne. Postoje bogati horoskopski znakovi, neodoljivi, poput Lava, štedljivi poput Jarca, pa i oni koji troše nenormalne iznose poput Škorpiona,

ali samo jedan horoskopski znak može biti zaista bogat, a to je Vaga.

Najbogatiji horoskopski znak

Postoji horoskopski znak koji je bogatiji od ostalih znakova, iako za njega to nitko ne bi pomislio.

Imaju dvojnu potrebu za bogatstvom. Vage su horoskopski znak koji ne troše novac uzaludno. Vage koje imaju čvrsto tlo pod nogama, mogu imati velike uspjehe. Imaju solidan dom za koji nikada ne riskiraju i ne troše novac na stabilnost. Kvaliteta njihovog doma ih potiče da u svoje živote privuku još više novca. Dom bogatih Vaga izvana Vam ne govori mnogo.

KAKO HOROSKOPSKI ZNAKOVI RASPOLAŽU NOVCEM

Ne vole pokazivati ono što imaju. I njihov automobil je također prosječan, više odgovara njihovoj svrsi, nego da prikazuju svoju financijsku situaciju. Neće kupovati satove koji koštaju milijune ili skupocjeni nakit, ali će potrošiti određenu svotu novca na sebe. Svatko tko uđe u njihov dom i ima dobro oko, vidjet će da je sav namještaj kvalitetan. Možda ćete primijetiti saunu, bazen koji se ne vidi izvana. U njihovom domu nema nepotrebne vrijednosti. Sve što se nalazi u njihovom domu ima svoju svrhu. Ne troše novac na slike ili druga umjetnička djela.

saznaj-buducnost

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Vage i novac

Svi u obitelji također rade ili studiraju. Odgajaju svoju djecu da budu vrijedna i uspješna, čak i ako su super milijarderi! Čak i tada dijete Vage dobiva svoj džeparac od posla. Svoju djecu uče životu, pa je bogatstvo u sigurnijim rukama. Lavovi bi već kupili luksuzni automobil, Škorpioni bi se već vozikali limuzinom, ali Vage su drugačije. Vage troše novac samo na ono što vole. Ne odlaze na luksuzna ljetovanja. One preferiraju kamp kućice i logorsku vatru.

Obožavaju avanture, ali ne vole napuštati dom na duže vrijeme. Možda njihovu financijsku situaciju može odati jedna jahta, ali ih vole jer mogu živjeti na njoj. Troše dosta novca na odmorima, ali to ne pokazuju cijelom svijetu.

najbogatiji-horoskopski-znak

Mnogi astrolozi misle da najbogatiji čovjek na svijetu može biti osoba u znaku Vage, ali ne govore o tome. Oni koji pokazuju svoju imovinu javno pred cijelim svijetom, i dalje se nalaze daleko usporedno s onima koji o tome ne govore. Vage mogu biti najbogatije jer se novac nalazi u dobrim rukama. Novac ne treba trošiti na sve i svašta, već ga treba cijeniti, koliko god ga imali. Vage su u tome profesionalne. 

Postoji tajna magija novca koja se može odraditi samo osobama koje su rođene u znaku Vage! Ako ste i Vi rođeni u znaku Vage, nemojte dugo čekati, već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 , 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite tajnu magiju bogatstva, ali naglasite da ste Vaga u horoskopu! Bilo bi dobro da se što prije javite, jer spomenute savjetnice ovu specijalnu magiju mogu odraditi samo za tri osobe!

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Zanima Vas ako ste bili šaman u prethodnom životu? Kliknite OVDJE i doznajte sve detalje! 

Jeste li znali da Vaše ime određuje cijeli Vaš život? Brzo kliknite OVDJE! 

Kako postati bogat u roku 21 dan

 

facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro