Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Pet sigurnih znakova da se pored Vas ne nalazi duhovni partner!

Pet sigurnih znakova da se pored Vas ne nalazi duhovni partner!

Duhovni partner - Ukoliko mislite da ste pronašli svoju srodnu dušu i smatrate da ste u sretnoj vezi koja Vas u potpunosti ispunjava, onda nemojte čitati ovaj članak. Već je to znak upozorenja ako ste pročitali naslov. Ali, ako se ne bojite doznati istinu i na kraju možda doznati i ono najgore, tu smo za Vas da Vam pomognemo pronaći pravu osobu koja je kompatibilna s Vama.

Stoga pogledajmo kojih je to pet znakova koji otkrivaju više o partnerima u vezi:

1. Znak

Omaložava Vas i ne podržava. Naime pravi istinski duhovni partner Vam nikada ne govori da ste pogriješili ili da nešto niste dobro napravili. Nikada ne izjavljuje rečenice kojima Vas pred drugima omaložava, uvijek Vas podržava pred drugima, čak i ako misli da niste u pravu. Naravno, kada niko ne čuje, onda trebate biti iskreni jedan prema dtugome, ali duhovni partneri nikada ne omaložavaju jedan drugoga!

2. Znak

Da li biste posvetili cijeli svoj život partneru ili je obrnuto? Da li je iskoristio Vaše povjerenje? Ako je to bio slučaj u više navrata i veliki je ulog, tj. Vaša veza, onda niste pored prave osobe. Preuzmite aplikaciju! i saznajte da li ste upoznali vec Vaseg duhovnog partnera

3. Znak

Više puta ste primijetili da ne govori uvijek iskreno ono što misli ili osjeća? Kaže ono što biste Vi željeli čuti ili uopće ne izražava svoja mišljenja i statove. Istinski partner uvijek pomaže svom partneru i uvijek iskreno govori što misli i osjeća te je uvijek podrška.

4. Znak

Uvijek se osjećate slobodno kraj partnera, čak i kada ste zauzeti drugim stvarima? Uvijek možete raditi ono što želite? Ili se osjećate sputano i često ne radite ono što Vasusrećuje samo da partner bude sretan? Dobro razmislite, ljubav nije kavez.

5. Znak

Kada je partner kraj Vas, Vi se uvijek smijete pa i kada je riječ o ozbiljnim temama i problemima koje trebate riješiti? Tako je i kod vas? Uvijek odgovarajte iskreno na ovakva pitanja! Nemojte biti tužni ako kroz odgovore na ista shvatite da niste s pravom osobom. Sada samo trebate odlučiti da Vi od sada želite biti sretni, a naši stručnjaci Vam u tome mogu pomoći. Svatko ima svog duhovnog partnera, stoga ga i Vi možete pronaći!

Već ste primijetili neke od gore navedenih znakova? Ili su prisutni svi od pet navedenih? Ako su odgovori potvrdni, onda se pored Vas ne nalazi duhovni partner koji Vas beskrajno može usrećiti. Budite hrabri i pokrenite se, nemojte potratiti priliku da pronađete pravu osobu za sebe! Obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ljubavnu analizu kako biste doznali gdje možete upoznati svoju istinsku ljubav!

Pročitajte još: 

Pet joga položaja od kojih ćete se pomladiti! 

Kako osvojiti muškarca škorpiona!

Jeste li već sreli Vašeg sudbinskog partnera?

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro