Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ispeci pa reci: razmišljamo koje bračne tajne trebate zadržati za sebe!

Ispeci pa reci: razmišljamo koje bračne tajne trebate zadržati za sebe!

Bračne tajne. Divno je imati prijatelje s kojima možete sve podijeliti i da to ostane samo između vas. Međutim, ponekad možete dospjeti u neugodne situacije kada je o riječ o braku i stvarima koje trebate zadržati samo za sebe i supruga, a ne dijeliti s prijateljima. Kako biste izbjegli neugodne situacije, donosimo Vam nekoliko primjera koje bračne tajne trebate zadržati između sebe i supružnika. 

 

Ovo činite kako bi Vaš brak trajao vječno!

 

Bračne tajne: Problemi u komunikaciji


Izvrsno je kada se nađe prijatelj u situaciji kad Vam to zatreba, ali možda nije najbolje s prijateljima dijeliti bračne svađe, posebno ne ako ste uzrujani. To ne znači da ne smijete potražiti utjehu u razgovoru s prijateljima, ali trebate znati granicu. Naime, Vaši prijatelji mogu dobiti krivu predodžbu o Vašem supružniku ako apsolutno sve govorite, posebno o problemima koji trebaju ostati između Vas i supružnika. Sigurno ne želite da prijatelju stvore pogrešnu misao o osobi koju volite, stoga si radije dajte vremena da se smirite i sa osobom s kojom te u braku pokušate na miran način riješiti problem koji je nastao. 


Bračne tajne: Zajedničke financije 


Parovi u društvu često znaju govoriti o međusobnim planovima sa supružnikom, vezano za stan/ kuću, automobil koji namjeravaju kupit i sl. Tu bi se moglo nametnuti pitanje koliko tko od vas zarađuje. Najpametnije je da se ne dovodite u takve situacije, jer u protivnom prijatelji bi vas mogli nepravedno procijeniti. Ako zarađujete više od njih, mogli bi pomisliti da nemate nikakvih problema u životu, da vam savršeno dobro ide. S druge strane, mogu se smatrati superiornijima ako zarađuju više od vas. Isto tako je istina da pravi prijatelji ne bi pomislili ni jedno od navedenog, barem ne svjesno. Kako biste održavali kvalitetna prijateljstva i dalje, neka financije ostanu bračna tajna. 

 

bračne-tajne


Bračne tajne: Antipatija 


Mnogi se znaju udaljiti od prijatelja nakon što uđu u vezu ili brak. Ako se nekome od vaših bliskih prijatelja ne sviđa vaš supružnik, najbolje je da to zadržite za sebe. Isto tako, ako su osjećaji obostrani, nemojte mu to reći. Te averzije nemojte dijeliti ni s ostalim prijateljima. Posebice ako određeni prijatelj ili prijateljica nisu zaslužili netrpljivost od strane supružnika. 


Tajne u braku: Kvaliteta intimnog života 


Bračne tajne - Razgovor o seksu pomaže, ali može i naštetiti. Muškarci se većinom hvale i ne otkrivaju puno detalja, ali za žene je sve u detaljima, traženju savjeta te podrške. Prekomjerno dijeljenje detalja iz vašeg bračnog života može sabotirati vaš odnos. Razgovarati o seksualnom životu kako biste dobili savjet je jedna stvar, ali dijeljenje sočnih detalja isključivo za smijanje na račun vašeg partnera sasvim je nešto drugo. Stoga imajte na umu što želite postići u razgovoru s prijateljima. Ako trebate savjet, stvari postavite jasno jer ćete tako izbjeći otkrivanje detalja iz pogrešnih razloga. Fetiši znaju biti najzabavniji za prepričavanje, ali oduprite se tom naglom ispoljavanju osjećanja. Također, ako niste zadovoljni svojim seksualnim životom, popričajte s partnerom o tome i krenite rješavati problem. 

 

sanjarica_24astro

 


Bračne tajne: Dugovi 


Bračni dugovi su još jedna tema o kojoj ne treba razgovarati s prijateljima. Neovisno o tome bili dugovi veliki ili mali, to je nešto što treba ostati između vas i supružnika. Prijatelji vašu priču o dugovima mogu protumačiti na način da nemate dovoljno novca pa vas neće pozvati na zajedničke programe u strahu da će vas jednim dijelom morati financirati jer su u boljoj financijskoj situaciji. Isto tako, mogu steći dojam da ste neodgovorni ako djeluje kao da se hvalite što ste dospjeli u dugove. 


Fantazije 


Bračne tajne - Neki bračni parovi šale se koga bi od svojih prijatelja odveli u krevet. Normalno je imati fantazije o drugim ljudima, ali nije nimalo dobra ideja odavati ih drugima. Ako te detalje povjerite prijateljima, može se dogoditi da im se vaša tajna nehotice omakne u društvu, što će vas dovesti u vrlo nezgodnu situaciju. Stoga je najbolje da to zadržite između sebe i supružnika. Mada, u nekim situacijama je dobro razmisliti prije nego kažete i njemu. 

Imate problema u braku ili ste nedavno ušli u odnos i zanima Vas kako će vaša budućnost izgledati? Ne čekajte! S povjerenjem se obratite savjetnici Gordani na kodu 311  064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite detaljni osobni horoskop za ljubav i brak! 

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA: 

Predrasude: uzimaju li Vas drugi zdravo za gotovo?

 

Tibetanska knjiga smrti - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

 

Poruka Dalaj Lame za svih 12 horoskopskih znakova!

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro