Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Podznak Strijelac - Promjenjivi vatreni znak

Podznak Strijelac - Promjenjivi vatreni znak

Podznak Strijelac. Ako ste u podznaku Strijelac, po prirodi ste ste vrlo vjerojatno entuzijastični i oslanjate se na svoju intuiciju kako biste riješili probleme koji se pojave na Vašem putu. Možda uživate u ekstremnim sportovima, teškim oblicima tjelesne aktivnosti ili samo dugim vježbama u teretani.


Pronalaženje izazova i pomicanje granica veliki je izvor emocionalnog zadovoljstva, pružajući Vam sigurnost da je sve moguće!

 

Podznak Jarac - Kardinalni zemljani znak pročitajte OVDJE!

 

 

Podznak Strijelac - Promjenjivi vatreni znak

 

Podznak Strijelac. Rođeni s Mjesecom u Strijelcu vjerojatno ćete biti urođeno optimistični, ekspanzivni i pozitivni u svom gledištu. Strijelac je vatreni znak, pa naglašava strastvene, idealističke i kreativne dimenzije života.

 

Strijelac je također promjenjiv na djelu, što znači da vjerojatno imate urođenu potrebu za raznolikošću i promjenom. Kad se strast i raznolikost spoje, često postoji duboki poziv na slobodu. Budući da Mjesec opisuje Vaš prirodni odgovor na stvari ili tamo gdje se osjećate kao kod kuće, vjerojatno ćete se najugodnije osjećati bez roaminga - istražujući svoj svijet i proširujući horizonte gdje god je to moguće.

 

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160

Pošalji

 

Potreba za lutanjem

 

Podznak Strijelac. S jedne strane, ovaj Mjesečev položaj podrazumijeva ljubav prema putovanjima i fascinaciju stranim mjestima. Možda u srcu čeznete za istraživanjem svijeta. Uz to, možete otkriti da često putujete ili tražite posao i situacije koje Vam omogućuju kontakt sa stranim mjestima i kulturama.

 

Čak i ako okolnosti to ne dopuštaju, vjerojatno ćete poželjeti da to učine, i lako možete zamisliti da stvarate dom bilo gdje u svijetu. Sanjanje udaljenih mjesta pomaže Vam u rješavanju Vaše potrebe da budete slobodni. Sve što Vas dovodi u kontakt s egzotičnim ljudima i situacijama zagrijat će Vam srce. Radije biste večerali u nekom egzotičnom restoranu nego još jedan petak navečer proveli u lokalnom kafiću s prijateljima. Osjećaj slobodnog iskustva drugih kultura zadovoljava Vaše duboke emocionalne potrebe.

 

Podznak Strijelac 


Ovaj poriv za slobodom vrlo je snažan i ponekad Vas može učiniti nemirnim. Ne sviđa Vam se osjećaj da ste predugo zaglavljeni na bilo kojem mjestu i trebat će Vam raznolikosti u Vašem okruženju. Možete ukrasiti svoj dom ili se okružiti predmetima koji Vas podsjećaju na mjesta na kojima biste željeli biti.


Kad život postane previše rutinski, može se lako činiti beživotnim i dosadnim. Stoga je važno da s vremena na vrijeme osvježite svoju perspektivu izlaskom na mjesta na kojima prije niste bili.

 

sudbina

 

 

Podznak Strijelac - Ljubav prema učenju

 

Drugi način za proširenje horizonta je studiranje ili učenje. Ovaj znak se odnosi na potragu za istinom, i na kraju traženje mudrosti. Vjerojatno ćete otkriti da imate potrebu osjećati da uvijek učite ili otkrivate nešto novo. Možda ste vječni student ili provodite velik dio svog vremena u rekreacijskim aktivnostima koje imaju i obrazovni značaj.


Možete osjetiti da se Vaš svijet širi znanjem koje steknete, pa čak i ako to samo znači da ste student života, vjerojatno ćete otkriti da Vam znanje otvara vidike i pomaže Vam da se osjećate slobodno.


Strijelac je također znak učitelja, kao i propovjednika. Potreba za traženjem istine i mudrosti također se može pretočiti u ljubav prema dijeljenju s drugima. Možda imate prirodni dar za nadahnuće drugih da budu najbolji što mogu biti. Možda ste vrlo dobri u objašnjavanju različitih gledišta i možda ćete otkriti da Vas drugi privlače zbog širine iskustva koju mogu podijeliti.


Vaš najveći dar je Vaša sposobnost da date drugima istu slobodu koja Vam je potrebna za pronalaženje vlastite istine. Kad drugima dopustite da istraže različite ideje i utvrde što je za njih dobro, dopuštate im da prošire svoju svijest. Vjerojatno ćete biti dobar učitelj, trener ili mentor na temelju Vaše sposobnosti da inspirirate i obrazujete.

 

Podznak Strijelac - Tumačenje i karakteristike 

 


Potraga za istinom

 

Podznak Strijelac. Budući da ovo postavljanje podrazumijeva snažnu privrženost u potrazi za istinom, može postojati tendencija vjerovanja da bi ono što ste otkrili kao istinito za sebe trebalo biti istina za sve ostale. Dakle, možda imate tendenciju biti nagli što bi trebalo držati pod kontrolom.


Prepoznati da postoji mnogo puteva koji mogu dovesti do istog centra korisno je i potrebno kada ste uznemireni okolnostima koje Vas okružuju.


Međutim, mnogo je vjerojatnije da ćete biti optimistični, pozitivni, sa tendencijom da živite i puštate druge da žive. Strijelac je znak širokogrudnosti i vjerojatno ćete posjedovati filozofski pristup životu. U pravilu, Strijelce više brine velika slika nego pozornost na detalje, a ako nisu prisutni drugi čimbenici, možda ćete morati pripaziti na druge probleme i ući u probleme kroz - oslanjanje na vjeru nasuprot razumu.

 

podznak strijelac

 


Sve u svemu, Vaše sretno i optimistično raspoloženje trebalo bi Vam biti jedno od najvećih bogatstava i pomoći Vam da uvijek iznova uspijevate, bez obzira na to koje prepreke Vam se nađu na putu.

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

NE PROPUSTITE: 

 

Aura - Što je Aura i što znači

 

Proročanstvo za 2022. godinu! - Nostradamus - Baba Vanga

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro