Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka prije Božića: Slijedite Vašu intuiciju!

Anđeoska poruka prije Božića: Slijedite Vašu intuiciju!

Anđeoska poruka!

Anđeoska poruka uvijek je važnija oko Božića. Ovo je najsvetiji praznik, blagdan svjetlosti, kada se anđeo Božića spušta na zemlju, donoseći mir i ljubav u Vaše srce! Bez obzira na to koja su Vaša uvjerenja, ako se nalazite u Hrvatskoj oko Božića ili u Europi, božićni duh će Vas dirnuti. Ovo je naš najsvetiji blagdan, čak i za one koji su se odavno udaljili od vjerskog života. Veličanstvena svetost bora poziva nebeske anđele!

Božićni ritual čišćenja, brzo kliknite OVDJE za sve upute! 

Anđeo Božića poslao nam je svoju poruku prije nego što je sletio na Zemlju. Vrijedno je obratiti pažnju, vrijedno je slijediti poruke anđela, kako biste i Vi primili božićnog anđela koji će Vam donijeti blagoslov i obilje. Možda već sada imate čudan osjećaj kako čitate ovaj članak. Osjećate da dolazi nešto što je samo za Vas.

Sad dolazi Božić, posljednji Božić desetljeća, desetljeće kad možda ni svijet nije izgubio toliko koliko sada, osim u ratnim vremenima.

Dada, kod 432

 

Klikom OVDJE doznajte koja tri predmeta trebate nabaviti kako biste zaštitili Vaš dom prije Božića! 

Kako do blagostanja uz anđeosku pomoć!

Anđeoska poruka kaže da svi mi moramo biti u stanju zaboraviti na gubitke, nevolje u posljednjih deset godina. Mnogi su bili na gubitku u ovih deset godina. Ovo desetljeće je gurnulo većinu ljudi u siromaštvo, dok su svjetski čelnici obećavali bogatstvo. Božićni anđeo sada je na terenu znajući da to uzima u obzir. Posjetit će samo one koji su u posljednjih deset godina doživjeli gubitak.

Zapamtite, blagostanje je često prividno. Možda ste se na neki način obogatili, ali nažalost ste još uvijek siromašni. Siromašan može biti i osoba koja ima kuću i automobil. Siromašan može biti i osoba koja ima kuću i posao. Siromaštvo je relativan pojam. Možda sami ne razmišljate o tome, možda mislite da ste postali više u posljednjih deset godina, ali u stvari to nije istina.

Saznajte da li će i Vas posjetiti anđeo! Nazovite savjetnika Damira na kodu 217064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam pogledati, da li će Vas posjetiti anđeo Božića- pitajte za tajni znak!

Na što morate obratiti pažnju kako nam se približavaju dani zla? Brzo kliknite OVDJE za sve upute naših najboljih stručnjaka! 

Važno je da primite anđela, da shvatite da ste ga čekali! Anđeo je u svojoj poruci rekao što je tajni znak koji morate pripremiti da biste ga znali primiti! Koga god anđeo posjeti, sada će mu donijeti bogatstvo i obilje u 2020. godini. To se odnosi samo na one koji su u devedesetima mnogo izgubili, i koje je zaobišlo bogatstvo.

Sada mogu započeti bogatiji život pun obilja! Ne ustručavajte se, nazovite, poslušajte cijeli sadržaj anđeoske poruke i primite anđela Božića!

Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro