Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Šest riječi koje imaju moć uništiti svaku vezu!

Šest riječi koje imaju moć uništiti svaku vezu!

Birati pažljivije riječi koje izgovarate, ključno je kada razgovarate u vezi. Nažalost, toga nisu svi svjesni, a prije nego što to saznaju, često je šteta već učinjena. Želite li sačuvati svoju vezu? U ovom članku Vam otkrivamo kako to učiniti - Šest riječi koje imaju moć uništiti svaku vezu!

Svaka riječ koju izgovorite ima nevjerojatnu snagu i pozitivnu i negativnu. Na Vama je kako ćete iskoristiti tu moć. Ako većina Vaših riječi štete drugima oko Vas, prije ili kasnije vaš odnos će se prekinuti. Ali ako Vaše riječi čine da se drugi osjećaji dobro, vaš će odnos zasigurno postati zdrav i koristan za obje strane. 

Ponekad su stvari koje izgovorimo utjecajnije nego što vjerujemo da jesu. Zbog toga moramo biti besprijekorni u našim riječima, posebno kada je riječ o vezama.

 

Koje su to riječi koje mogu uništiti Vašu vezu:

 

1. Uvijek

"Oh, uvijek to radiš." Kad često naglašavate neke navike svog partnera koje Vas nerviraju, to može stvoriti kontraefekt; Vaš cilj da prestane raditi određene stvari može pobuditi loše osjećaje kod partnera. Stoga budite taktični, jer će se u protivnom situacija samo pogoršati. Trebate raditi na problemu, umjesto da samo pokazujete kako ne odobravate partnerov način ponašanja. Ako partneru često dajete do znanja da nije dostojan u svojim postupcima, dok je ljubav u drugom planu, definitivno činite nešto pogrešno.

najbolja sanjarica

2. Nikad

"Zašto to nikad ne radiš?" Slično riječi "uvijek", ova se riječ uglavnom koristi kao optužba. To može uzrokovati da se Vaš partner osjeća kao da je gurnut ka zidu. Ako postoji nešto što Vas uistinu muči, pokušajte biti pažljiviji u načinu na koji to izražavate. Također, uvijek uzmite u obzir kontekst onoga što govorite.

 

3. Svejedno (što god)

"Naravno, svejedno." U slučaju da Vam partner pokušava objasniti nešto, a sve što kažete na to je "svejedno", to je jasan znak da Vam nije previše stalo što Vam pokušava reći. Zbog toga se partner  u vezi može osjećati nevažno i ne cijenjenim. To može dovesti do sljedeće situacije: ako partner ima dovoljno poštovanja prema sebi, neće dopustiti da se tako odnosite prema njemu. Drugim riječima, nastavit će dalje bez Vas. 

 

4. Ali

"Volim te, ali ..." Izgovaranje riječi "ali" u sredini rečenice čini da sve što ste već rekli ne znači ništa. Kad je drugi dio rečenice negativan ili čak okrivljujući, prethodno korištene riječi postaju nemoćne i nevažne. To je još jedan način na koji podsvjesno činite da voljena osoba osjeća kao da nikada ništa dobro ne radi.

Eva kod 431 ce Vam odgovoriti kako najbolje protumaciti sanjaricu

5. Ti

"Naravno da si to bio ti." U takvom kontekstu, riječ "ti" predstavlja kao da prstom upirete u svog partnera. Stalno prebacivanje krivnje na partnera za sve što ne funkcionira u Vašoj vezi, na kraju će mu dati do znanja da ga ne cijenite i da će morati nastaviti vlastitim putem. Ako želite izbjeći takav ishod, sljedeći put provjerite je li istina to za što ga okrivljujete i da li je potrebno da bilo što kažete.

24astro.tv - emisija uživo

 

6. Prekid

"Mislim da se moramo rastati." Očito je da se radi o ozbiljnoj situaciji, ali to biste trebali reći samo kada to stvarno mislite. Ako niste sretni u vezi, trebate to podijeliti s partnerom. Međutim, ako je prekid prva stvar koja Vam padne na pamet svaki put kada se posvađate s partnerom, a zapravo to ne osjećate, mogli biste prekinuti nešto lijepo i stvarno. Umjesto da bježite od svojih problema, radite na njima.

 

Želite sačuvati svoju vezu? Ili možda imate problema započeti vezu ili pokazati ljubav nekome? Ne oklijevajte, s povjerenjem se obratite savjetniku Aleksandru na kodu 407 i savjetnici Dijani na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam pomoći da sagledate situaciju iz više kutova i pronađete najbolje rješenje!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte:

Joga položaji za svaki horoskopski znak!

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro