Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za mjesec srpanj?

Što pokazuju tarot karte za mjesec srpanj?

Proročanstvo tarota u srpnju su karte Iskušenja i Kotač sudbine. Sada morate biti vrlo oprezni, prema predviđanju, jer tarot karte Vas upozoravaju da Vas netko želi navesti da učinite nešto što Vam nije od koristi.

 Razmotrite više puta, tko može biti ta osoba na koju Vas tarot karte upozoravaju, jer se svakako trebate udaljiti od nje. Ta osoba Vas želi osramotiti i nauditi Vam. Njen zahtjev će biti vrlo primamljiv, ali svakako imajte na umu tarot predviđanje. Ne možete nikako sudjelovati u igri u kojoj ćete izgubiti. Obratite pažnju na ljubavni život, jer nije nužno da je riječ o financijskom gubitku. Lako može biti da Vas zavidna osoba želi poniziti pred drugima.

horoskop

 

 

Karte Vas također upozoravaju, da niste u potpunosti dosegli energetsku ravnotežu. Ne zaboravite da je od ove godine ostalo svega još pola godine. Trebate poduzeti potrebne korake, kako biste ovu godinu završili kao pobjednik. Počnite štedjeti i planirati. Trebate što prije stvoriti financijsku sigurnost i duhovni mir.

Stojim Vam na raspolaganju, bit će mi jako drago pogledati Vam detaljno tarot predviđanje za drugu polovicu godine. Karte pokazuju važne događaje za šest mjeseci unaprijed! Nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), mojim kartama možete postaviti najvažnija pitanja!

Astro savjetnica Aminah - kod 562

Kod naših stručnjaka možete dobiti odgovore na pitanja koja Vas već duže interesiraju. Ako trebate donijeti neku važnu odluku, ali ne znate što bi bilo ispravno, onda nazovite naše stručnjake, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji su Vam dostupni od 0 do 24!  

Pročitajte još:

Talismane za zaštitu možete preuzeti klikom OVDJE! 

Koje su to tri metode karmičkog opterećenja? Klikom OVDJE doznajte sve bitne detalje! 

OVDJE možete saznati koji talismani i amajlije su pogodni za Vas!

facebook

 

 
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro