Razgovarajte iz USA
putem bonova
Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste kad Vas naljute!

Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste kad Vas naljute!

Ovan

Vatrenog ste znaka, zato se brzo znate iznervirati. U stanju ste izgubiti živce zbog sitnica, i u takvim situacijama je bolje ostaviti Vas na miru. Ono što Vam je na srcu, to i kažete; često to može izazvati probleme. Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449,slobodni savjetnici i saznajte da li ste povrijedili nekoga, a da to ni ne znate!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

Bik

Bik je miran horoskopski znak, ali ako ste ljuti, prije ili kasnije ćete eksplodirati. U tom slučaju kamen ne ostaje na kamenu. Najveća pogreška ovog horoskopskog znaka je, da previše trpi, zato dobiva mnogo, ali kasnije 'počisti cijeli stol'. Obratite se savjetnici Danijeli na kod 408, slobodni savjetnici, i zatražite predviđanje ako smatrate da će se poslovni ili partnerski odnos ubrzo prekinuti!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

 

Blizanci

Vi ne pripadate onim horoskopskim znakovima koji se brzo iznerviraju, uvijek znate kontrolirati svoju napetost. Ipak, bijes Vas neće uvijek zaobići. U tom slučaju, brzo ćete sve procesuirati, a zatim krenuti dalje. Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, i poslušajte njegov stručni savjet, jer će Vam to sve reći o Vašim prilikama i mogućnostima!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte ovdje.

najbolja sanjarica

Rak

Niste od onih horoskopskih znakova koji se brzo naljute, ne volite se svađati. Problem se pojavljuje u slučaju, kada svoj bijes ne možete iskaliti u teretani ili kroz neki sport, jer jednostavno nemate vremena! Stoga nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, slobodni savjetnici, i zatražite je da Vas oslobodi od negativnih energija, što Vam može pomoći pri rješavanju napetosti koje se skupila u Vama!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

 

Lav

Često se previše nervirate, zato trebate znati kontrolirati svoj bijes. Nije dobro biti bijesni Lav. Ne volite se svađati, upravo zato uvijek čekate eksplozivnu točku, kada se više ne možete obuzdati. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, slobodni savjetnici, i doznajte, možete li popraviti stari odnos s nekim s kim ste se  davnih dana posvađali!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

24astro.tv - emisija uživo

 

Djevica

Kada ste bijesni, uvijek znate to i kontrolirati. Uvijek ste u stanju pronaći duševni mir. Glazba i čitanje Vam je uvijek od velike pomoći. Često ste previše miroljubivi, pa se mnogi oslanjaju na Vaš rad. Nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, slobodni savjetnici, kako biste saznali, koliko Vaših poznanika crpi Vašu dragocjenu energiju!

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

Želite jednu osobnu astrološku analizu koja će Vam pokazati kojim danima možete osvojiti iznos koji će Vas učiniti bogatim čovjekom? Onda nemate što čekati, jer možete propustiti Vaš sudbonosni datum! Stoga već danas nazovite savjetnicu Katju na kodu 421 i savjetnicu Nives na kodu 226, slobodni savjetnici!

Vaga

Vi ste od onih horoskopskih znakova koji izbjegavaju konflikte. Često niste u stanju ni vezu prekinuti. Bilo bi vrijeme da konačno naučite zatvoriti jedno poglavlje koje ne funkcionira i čini Vas nesretnim. Stoga se obratite savjetnici Zari na kodu 353, slobodni savjetnici, koja će Vam reći što možete učiniti kako biste izbjegli nepotrebne stvari u životu!

Škorpion

Vrlo je teško rukovati Vašim živcima. Od svih horoskopskih znakova, imate najviše gnjeva u sebi koji se vrlo teško može kontrolirati. Često pretjerujete u svađama, što Vam kasnije može uzrokovati probleme. Obavezno nazovite savjetnika Igora na kodu 304, slobodni savjetnici, koji će pogledati okružuju li Vas negativne energije ili loše sile!

Omiljeni voditelji  

Strijelac

Što na umu, to na drumu. Nažalost, s ovim idete na živce drugima. Astrologija Vas često upozorava, ali ste ipak inicijator nepotrebnih rasprava i sporova. Bijes je loš savjetnik, i nije svejedno na što ćete potrošiti svoju energiju! Stoga nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, slobodni savjetnici, koja će Vam otkriti postoji li osoba koja Vam želi zlo, a da Vi ni ne znate!

Klikom OVDJE doznajte kako duhovi prenose poruke pomoću Ouija table! 

Jarac

Pokušavate izbjeći sukobe, ali ako ne uspijevate u tome, to Vas može jako naljutiti. Vrlo Vas je lako uvrijediti i u stanju ste danima biti ljuti i bijesni. Nakon što se smirite, pokušavate održati dobar odnos. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Viktorija na kodu 921, slobodni savjetnici, koja će Vam reći što možete učiniti kako biste vratili staru ljubav!

Vodenjak

Kako se brzo znate naljutiti, tako se brzo znate i odljutiti. Mnogi Vam se ne znaju prilagoditi, a i inače ste horoskopskog znaka koji bilo tko teško može razumjeti. Problem nastaje kada odjednom trebate obratiti pažnju na više sitnica, onda ste u stanju odustati od svega. Nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562, slobodni savjetnici, i zatražite detaljno predviđanje ako želite znati što Vam budućnost donosi!

Ribe

Vaša osjetljivost je Vaša najslabija točka, zbog čega se mnogi mogu ljutiti na Vas. Morate paziti na sebe, jer se lako možete posvađati s drugima. Vrlo ste samosvjesni, previše toga prihvaćate na sebe. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Zrinku na kodu 524, slobodni savjetnici, i saznate, koliko njih se iz Vašeg okruženja ljuti na Vas u ovom trenutku!  

Članak o duhu koji živi u stambenoj zgradi, detaljnije OVDJE  

Zastrašujući video o duhu na stražnjem sjedalu automobila, za sve detalje kliknite OVDJE

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za siječanj 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Numerologija: Istraživanje tajanstvenih svojstava brojeva
Numerologija: Istraživanje tajanstvenih svojstava brojeva

Više
Select your currency
EUR Euro