Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Veliki ljetni horoskop za ljubav!

Veliki ljetni horoskop za ljubav!

Horoskop za ljubav Vam može toliko toga otkriti, saznajte sve u ovom fantastičnom članku!

Ovan

Ljubavni horoskop predviđa vrelo ljeto. Suočit ćete se s velikim izborima, a strast Vam može dati najbolje odgovore. U postojećem odnosu tajne ne čine dobro. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Medinu na kodu 654, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li će Vas partner prevariti tijekom ljeta!

Sve o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

Bik

Imat ćete snažno ljeto, prema horoskop za ljubav. Također se pojavljuje stara ljubav, zbog čega se lako možete naći u ljubavnom trokutu. Postojeći odnos, ako ste usporednih horoskopskih znakova, bit će bezbrižan. Obratite se savjetnici Ziji na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali da li bivši partner još uvijek želi nešto od Vas!

Sve o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

Blizanci

Ne smijete dopustiti da Vas uvjeravaju u nešto što Vam ne odgovara! Samo naprijed, svaka riječ ljetnog horoskopa Vas ohrabruje! I u postojećem odnosu je vrijeme za napredak. Ali nemojte dopustiti ostalim članovima obitelji da se miješaju u Vaš privatni život! Već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali što Vaša svekrva misli o Vama!

Sve o horoskopskom znaku Blizanci saznajte ovdje.

Rak

Prema horoskopu, Vaše ljeto će proteći u tišini. Ali sjeme ljubavi sada trebate posijati, stavite naglasak na nova poznanstva! U postojećem odnosu možete očekivati nekoliko neočekivanih iznenađenja. Možda ćete se do kraja ljeta odlučiti na veliki korak! Savjetujemo Vam da nazovete savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min),  kako biste saznali da li u Vašem odnosu trebate postaviti nove temelje!

Sve o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

Lav

Ovo ljeto bit će važna faza u Vašem životu, horoskop Vam predviđa. Možda ćete ljeto provesti usamljeni, ali se na jesen već budite uz novog partnera! Olujna ljubav koja dolazi poput udara munje. U postojećem odnosu budite oprezni, trebate znati kada stati na stranu partnera! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), zatražite proricanje, kako biste saznali da li će se partner promijeniti u budućnosti!

Sve o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

Veliki ljetni horoskop za ljubav!  

Djevica

Očigledno, ljeto na ukazuje na važne događaje. Ali sada možete sve promijeniti. Morate tražiti kako biste pronašli ljubav! U postojećem odnosu, na temelju horoskopa u 2019., trebate posvetiti više vremena za zajedničke planove! Obratite se savjetniku Damiru na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će pogledati koliko Vam je partner vjeran! 

Sve o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

Vaš odnos s partnerom već duže ne funkcionira? Ili ste možda u potrazi za novom ljubavi? Ne brinite, za sve postoji rješenje! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Katja na kodu 421 i savjetnica Marija na kodu 390, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), uz čiju pomoć možete privući ljubav u Vaš život, ili riješiti postojeće partnerske probleme!

Vaga

Bit će Vam pruženo više mogućnosti prave ljubavi, ali samo jedna će biti stvarna. Ovog puta ne trebate slušati Vaše srce, ponekad vrijedi poslušati i um! U postojećim odnosima horoskop predviđa mir. Pazite, jer se može dogoditi da zaboravite neku važnu ljetnu godišnjicu! Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali postoji li ljubavna magija nad Vašim partnerom! 

Sve o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

Veliki ljetni horoskop za ljubav!  

Škorpion

Ne dopustite da najvatrenije razdoblje u godini bude zasjenjeno poslom. Novac, uspjeh ili ljubav? Morate odlučiti što je doista važno za Vas! U postojećem odnosu ćete saznati   čudne stvari o Vašem partneru. Budite razumni, ne brinite se o prijateljima koji ogovaraju! Najbolje bi bilo da nazovete stručnjaka, savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će pogledati da li je Vaš partner prema Vama uvijek bio odan!

Sve o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

Strijelac

Osoba koju tražite i koju želite vrlo Vam je blizu, samo je trebate znati primijetiti! Ovog ljeta ćete shvatiti, da Vas ideje zavaravaju, jer koga zaista možete voljeti, s kime možete biti sretni, drugačiji je nego što ste ga zamislili! U postojećem odnosu, krajem ljeta mogu nastati problemi! Stoga nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali koliko je snažan Vaš odnos s partnerom!

Sve o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

Jarac

Nisu prijatelji vrijedni Vašeg vremena, ali prema ljubavnom horoskopu, jedan stari prijatelj Vas može upoznati s nekim preko ljeta. U postojećem odnosu, bivši partner može uzrokovati probleme. Zbog njegovog prisustva,Vaš partner postaje ljubomoran, zbog čega ćete morati biti vrlo pažljivi! Savjetujemo Vam da nazovete savjetnicu Nives na kodu 226, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali krije li partner neku tajnu od Vas!

Sve o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

Vodenjak

Ponekad trebate biti svoji, jer će Vaša vjera biti Vaš najjači pokretač tijekom ljeta. Kolovoz je mjesec ljubavi, ali pazite se, jer ćete morati izabrati! U postojećem odnosu će biti sve u redu. Probleme možete imati jedino ako negativna sila vlada nad Vama! Stoga nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će odraditi ritual provjere za Vas i partnera! 

Sve o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

Ribe

Već početkom ljeta možete upoznati nekoga, ali to će biti prolazno. Trebate obratiti pažnju na duhovnu harmoniju, umjesto na vanjski izgled. U postojećem odnosu postoji mnogo pitanja bez odgovora. Obitelj partnera često želi stvari prikazati u negativnom smislu. Morate međusobno više razgovarati, ako smatrate da Vas roditelji žele kontrolirati! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste saznali možete li učiniti nešto protiv volje Vaših roditelja!

Sve o horoskopskom znaku Riba saznajte ovdje.

Pročitajte još: 

Pet predmeta koji Vam donose sreću! 

Jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom! 

Jeste li znali da sudbinski partneri doista postoje?

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Veliki ljetni horoskop za ljubav!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro