Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Vještice u SAD-u bacale urok na D. Trumpa

Vještice u SAD-u bacale urok na D. Trumpa

Ne, ovo nije priča iz nekog filma, već prava pravcata priča o vješticama iz Amerike koje su odlučile da im je dosta čelne osobe Amerike, točnije Donalda Trumpa. Vještice diljem Amerike udružile su se kako bi svake noći bacale urok na Donalda Trumpa. Postoji pozamašna masa ljudi koji su nezadovoljni Trumpovom politikom i političkim odlukama i dok neki svoje negodovanje izražavaju prosvjedima, vještice u Americi posegnule su za crnom magijom.

ŠTO ZNAČI SANJATI VJEŠTICE? SAZNAJTE OVDJE!

Vještice se bore za promjenu

Iako se magija, vještice, vračevi, duhovnjaci, magovi, intuitivni čarobnjaci i čarobnice te magijski rituali smatraju kao nešto izvan ovog svijeta, sve je to zapravo dio naše zbilje. Kako politika i svakodnevni događaji utječu na svakog od nas, tako utječu i na vještice i magove. I oni su dio našeg svijeta iako znaju komunicirati i s energijama i spiritualnim svijetom.

Dana 24. 02. 2017. godine, vještice diljem SAD-a krenule su svakodnevno bacati urok na Donalda Trumpa kako bi ga netko smjenio. Nije ovo prvi puta da su spiritualisti krenuli na neku od državnih ustanova. Ranijih godina su vještice u SAD-u radile egzorcizam na Pentagonu.

najtocniji-tjedni-horoskophoroskop

U pitanju je čarolija koja sprječava bivšeg američkog predsjednika "da našteti ljudima oko sebe, ali na kraju krajeva i samome sebi...".

Informacija da se vještice "petljaju u politiku" primljena je dobro u javnosti. Onaj konzervativniji dio konstatirao je da nije bitno što rade, ali da im je drago što se ipak pokazuje interes za politiku i dobrobit građana.

Ne zaboravite da se u našem Astro Centru nalaze vrsne vještice i čarobnice, a vama su na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Javite se bez oklijevanja i zatražite magiju za ljubav, posao, financije ili nešto drugo.

vjestice

BESPLATNO TAROT PRORICANJE

Mnoge serije i filmovi pronalaze inspiraciju baš u vješticama. Mnogi filmski redatelji su svoju viziju ove teme odlučili pretočiti na platno, dok su također i mnogi pisci pisali upravo o njima u svojim djelima.

 

Pročitajte još i ovo:

Priče naših baka i prabaka - Istinite priče o vradžbinama

Numerologija brojeva - Na koji dan ste rođeni?

Kristali koji pomažu u ljubavi!

Napad Crne Magije čak i kad spavate!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

NAŠ TAROT CALL CENTAR DOSTUPAN JE IZ 10 ZEMALJA 24h DNEVNO!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro