Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ivan Gotal
Nazovite i unesite 758
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Ivan Gotal

KOD: 758
 • Čišćenje aure
 • Karma
 • Ljubav - Brak
 • Novac
 • Obitelj - Djeca
 • Posao
 • Bioenergija
 • Kristalna kugla
 • Sudbinske karte
 • Tarot
 • Visak

Voditelj Zapisano u Zvijezdama - Ivan Gotal

Živim u Varaždinu, rođen sam u Ivancu, 3 godine sam vodio TV emisiju. Certificirana sam osoba za radiesteziju, bioenergiju i tarot. Ezoterijom se bavim punih 30 godina. Tim svojim bogom danim darom pomogao sam mnogim ljudima i onda kad su izgubili svaku nadu.
U svom radu koristim sudbinske i sibila karte, visak, kuglu, biotenzor, svjeće i kristale. Radim vrlo uspješno energetsku terapiju na daljinu, skidanje Uroka – Magije a po povratnim informacijama znam da sam ljudima pomogao.

Vrlo često kombiniram različite tehnike, a sve u želji da dođem do pravog odgovora i da pomognem svima koji traže moju pomoć. Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, hartmanove čvorove i kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija, savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, takodje čistim prostor od svih loših energija-Uroka-Magije.


Pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i rješavanju napetosti. Odgovaram na sva Vaša pitanja vezano uz ljubav, posao, kao i sve ostalo što vas može zanimati iz SVIH područja života. Kroz svoju praksu sam već čuo sve i svašta i nema pitanja koje mi nije bilo postavljeno, tako da me vrlo teško možete iznenaditi. Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu vam dati savjete i biti vam podrška kad se nađete na raskršću, kad sami ne mozete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.


Ja sam tu, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me. Obratite mi se, pokušajmo zajedno naći odgovore. U životu poželi samo jedno: Da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno.

Komentari korisnika

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

Havla Neli! Pomogla mi je skinuti crnu magiju

sve super, pratio emisiju i nazvao savjetnicu

Dobila sam ugodnu gospođu u astrocentru koja mi je pomogla obnoviti svoj odnos s sinom i njegovom obitelji

Karla1983

Osjećala sam se bezvoljno godinama, a vi ste mi u kratkom vremenu uspjeli vratiti moju energiju, prekrasni ste! Ostanite tako…

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro