Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ivan Gotal
Nazovite i unesite 758
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Ivan Gotal

KOD: 758
 • Čišćenje aure
 • Karma
 • Ljubav - Brak
 • Novac
 • Obitelj - Djeca
 • Posao
 • Bioenergija
 • Kristalna kugla
 • Sudbinske karte
 • Tarot
 • Visak

Voditelj Zapisano u Zvijezdama - Ivan Gotal

Živim u Varaždinu, rođen sam u Ivancu, 3 godine sam vodio TV emisiju. Certificirana sam osoba za radiesteziju, bioenergiju i tarot. Ezoterijom se bavim punih 30 godina. Tim svojim bogom danim darom pomogao sam mnogim ljudima i onda kad su izgubili svaku nadu.
U svom radu koristim sudbinske i sibila karte, visak, kuglu, biotenzor, svjeće i kristale. Radim vrlo uspješno energetsku terapiju na daljinu, skidanje Uroka – Magije a po povratnim informacijama znam da sam ljudima pomogao.

Vrlo često kombiniram različite tehnike, a sve u želji da dođem do pravog odgovora i da pomognem svima koji traže moju pomoć. Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, hartmanove čvorove i kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija, savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, takodje čistim prostor od svih loših energija-Uroka-Magije.


Pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i rješavanju napetosti. Odgovaram na sva Vaša pitanja vezano uz ljubav, posao, kao i sve ostalo što vas može zanimati iz SVIH područja života. Kroz svoju praksu sam već čuo sve i svašta i nema pitanja koje mi nije bilo postavljeno, tako da me vrlo teško možete iznenaditi. Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu vam dati savjete i biti vam podrška kad se nađete na raskršću, kad sami ne mozete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.


Ja sam tu, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me. Obratite mi se, pokušajmo zajedno naći odgovore. U životu poželi samo jedno: Da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno.

Komentari korisnika

Dobila sam ugodnu gospođu u astrocentru koja mi je pomogla obnoviti svoj odnos s sinom i njegovom obitelji

Filipp1

Povišica na poslu je prošla kako je bilo i rečeno.

Karla1983

Osjećala sam se bezvoljno godinama, a vi ste mi u kratkom vremenu uspjeli vratiti moju energiju, prekrasni ste! Ostanite tako…

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

anushka909

stvarno ste najbolji

milicakamilica

Imala sam jako puno nedoumica na više područja. Sama se nisam nikako mogla organizirati. Pronašla sam ove divne ljude koji su mi uvelike pomogli. Kad god se nađem u problemu, znam kome se mogu obratiti i da me nitko neće osuđivati.

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro