Razgovarajte iz USA
putem bonova
Ivan Gotal
Nazovite i unesite 758
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Ivan Gotal

KOD: 758
 • Čišćenje aure
 • Karma
 • Ljubav - Brak
 • Novac
 • Obitelj - Djeca
 • Posao
 • Bioenergija
 • Kristalna kugla
 • Sudbinske karte
 • Tarot
 • Visak

Voditelj Zapisano u Zvijezdama - Ivan Gotal

Živim u Varaždinu, rođen sam u Ivancu, 3 godine sam vodio TV emisiju. Certificirana sam osoba za radiesteziju, bioenergiju i tarot. Ezoterijom se bavim punih 30 godina. Tim svojim bogom danim darom pomogao sam mnogim ljudima i onda kad su izgubili svaku nadu.
U svom radu koristim sudbinske i sibila karte, visak, kuglu, biotenzor, svjeće i kristale. Radim vrlo uspješno energetsku terapiju na daljinu, skidanje Uroka – Magije a po povratnim informacijama znam da sam ljudima pomogao.

Vrlo često kombiniram različite tehnike, a sve u želji da dođem do pravog odgovora i da pomognem svima koji traže moju pomoć. Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, hartmanove čvorove i kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija, savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, takodje čistim prostor od svih loših energija-Uroka-Magije.


Pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i rješavanju napetosti. Odgovaram na sva Vaša pitanja vezano uz ljubav, posao, kao i sve ostalo što vas može zanimati iz SVIH područja života. Kroz svoju praksu sam već čuo sve i svašta i nema pitanja koje mi nije bilo postavljeno, tako da me vrlo teško možete iznenaditi. Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu vam dati savjete i biti vam podrška kad se nađete na raskršću, kad sami ne mozete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.


Ja sam tu, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me. Obratite mi se, pokušajmo zajedno naći odgovore. U životu poželi samo jedno: Da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno.

Komentari korisnika

sve super, pratio emisiju i nazvao savjetnicu

Lucija_Luca

Živjela sam u zabludi, a jedna mi je gospođa u samo jednom pozivu otvorila oči. Još sad ne mogu vjerovati da sam bila tako naivna. Hvala joj do neba!

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

milicakamilica

Imala sam jako puno nedoumica na više područja. Sama se nisam nikako mogla organizirati. Pronašla sam ove divne ljude koji su mi uvelike pomogli. Kad god se nađem u problemu, znam kome se mogu obratiti i da me nitko neće osuđivati.

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro