Razgovarajte iz USA
putem bonova
Albert Einstein - Fizičar koji je proučavao astrologiju

Albert Einstein - Fizičar koji je proučavao astrologiju

Albert Einstein poznati teorijski fizičar, po nekima najveći fizičar u povijesti. Napravit ćemo i kratku numerološku analizu datuma vezanih uz Alberta Einsteina.

Albert Einstein - Intuitivni fizičar slobodnog uma:

Alber Einstein je rođen 14. ožujka 1879. oko 11:30h na samom jugu Njemačke u pokrajini Wurttemberg u gradu na obali Dunava, Ulm. Mladost provodi u Munchenu, Italiji i na posljetku u Švicarskoj gdje završava studij na Tehničkoj visokoj školi u Zurichu(1900.). Početkom 1902. pa sve do 1909. radio je u Bernu u patentnom uredu. U tom periodu je otkrio niz prirodnih zakona, zakona prirode kao što su: brzinu svjetlosti kao maksimalna brzina, dilataciju vremena i novo objašnjenje dilatacije dužina, te ekvivalentnost mase i energije, korpuskularnu prirodu svjetlosti i načelo ekvivalencije, osnovu opće teorije relativnosti. S obzirom na situaciju u Njemačkoj 1933. Einsteinu su uzete sve funkcije i konfisciran imetak.

Ponosan ali i prkosit kakav je Albert Einstein bio, u znak prosvjeda odriče se Njemačkog državljanstva i seli u SAD gdje do kraja života radi na institutu u Princetonu. Albert Einstein je bio čovjek širokog shvaćanja, slobodouman, slobodoljubiv, pravi paficist, mirotvorac... Baš na Einsteinovo upozorenje 1939. da bi Nijemci mogli napraviti atomsku bombu u SAD-u započinju istraživački radovi na izgradnji i razvoju takve bombe. Kasnije poznati kao Project Manhattan. Ovo upozorenje je jedan u nizu primjera primjene izražene intuicije kod ovog fantastičnog znanstvenika.

albert-einstein

Einsteinova fascinacija ezoterijskim i astrološkim tehnikama

Prema supruzi, Einstein je slobodno vrijeme provodio proučavajući ezoterijske i astrološke tehnike. Postoji zapis gdje supruga Alberta Einsteina izjavljuje da mu je najdraža knjiga bila Razotkrivena Izida. Knjiga koja govori o urođenim vidovnjačkim sposobnostima ljudi. Da li je Albert Einstein bio jedan od onih koji su "znali nešto više", imali pristup nečem izvan ovog planeta? Da li je on bio jedan od onih koji su dali odgovore na toliko pitanja, ali su ostavili puno nepoznanica i čuđenja kako vrijeme odmiče. Albert Einstein u svojoj 16. godini provodi misaoni eksperiment kasnije poznat kao Einsteinovo ogledalo. Mladi šesnaestogodišnjak bez diplome srednje škole zuri u ogledalo i pokušava dokučiti što bi se dogodilo s njegovom slikom u ogledalu ukoliko bi se počeo kretati brzinom svjetlosti. Njegov zaključak će kasnije postati jedan od dva postulata specijalne relativnosti. Zaista poseban dječak, zar ne?

Analiza Einsteinovog datuma rođenja:

NUMEROLOŠKA ANALIZA:

14. 03. 1879. = 1+4+0+3+1+8+7+9 = 6

Albert Einstein - Broj 6

Osobe rođene u numerološkom broju 6 su osobe velikog srca. Kao što je Albert Einstein bio veliki mirotvorac. Osobe rođene u broju 6 su skromne osobe, ali i ponosne na sebe. Pravi primjer nam je Einsteinovo odricanje njemačkog državljanstva u znak protesta. Broj 6 opisuje osobe koje imaju brojne talente, ali nekad ih se boje pustiti u svijet. Albert je imao jednu malu slatku tajnu koju je zadržao za sebe, jer je ipak obožavao knjigu koja govori o urođenim vidovnjačkim sposobnostima ljudi.

Ukoliko i vi želite svoju numerološku analizu datuma rođenja javite se našim vrhunskim numerolozima u Astro Centru.

 

 
Pročitajte još i ovo:
 
 
 
 
 
facebook
 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro