Razgovarajte iz USA
putem bonova
Olimpijske igre 2021 - Astro prognoza

Olimpijske igre 2021 - Astro prognoza

Vrlo mnogo ljudi se pita hoće li se olimpijske igre 2021. održati i kako će to sve izgledati s obzirom na trenutnu situaciju u svijetu...

Zato smo odlučili napraviti jedno ezoterijsko istraživanje između najboljih vidovnjaka, astrologa, numerologa, tarot majstora i naravno naših najboljih TV voditelja. Namjerno smo koristili različite tehnike ezoterije kako bih saznali što više detalja koji će krasiti ove olimpijske igre 2021.

Olimpijske igre 2021 - Da ili Ne?

Prvo i osnovno pitanje je bilo: Hoće li se olimpijske igre 2021 održati? Dobili smo potvrdan odgovor od naših stručnjaka što nas je vrlo obradovalo.

Ezoterijske discipline, što nam otkrivaju za olimpijske igre?

Koristili smo Tarot, Visak, Astrološku analizu i Numerologiju. Pa krenimo redom.

 

Tarot

Pitanje: Koja zemlja će osvojiti najviše medalja?

Prema našim vrhunskim stručnjacima, u tarotu se prikazala zemlja osvajačica najviše medalja. Tarot opisuje tu zemlju kao jednu od najvećih i najhladnijih zemalja svijeta. Tarot opisuje zemlju bogate kulturološke povijesti, također već osvajačicu medalja na olimpijskim igrama u svojoj bogatoj povijesti.

olimpijske-igre-2021-tarot

 

Visak

Pitanje: Da li će se srušiti koji rekord na olipijskim igrama 2021?

Pošto je visak tehnika koja na pitanja odgovara isključivo odgovorima DA ili NE, pokazao je da će biti oboren barem jedan od trenutnih rekorda koji su postavljeni na olimpijskim igrama do sada.

 

Astrologija

Pitanje: Tko će biti osoba koja će oboriti rekord?

Astrologija je tehnika koja nam može dati puno podataka o nekom događaju ili osobi, odlučili smo da postavimo upravo to pitanje. Naši vrhunski astrolozi poručuju nam da će rekord oboriti jedna mlađa osoba u znaku ovna, podznak rak. Ta osoba je tek nedavno saznala da će nastupiti na olimpijskim igrama ove godine. Planetarma distribucija u tom periodu ukazuje na povoljan period i dobre rezultate svim sportašima rođenim u znaku strijelca, iznimno ako im je u podznaku ovan. Astrolozi također vide da bi jedan olimpijac u podznaku škorpiona  mogao pretrpjeti sportsku ozljedu.

 

Numerologija

Pitanje: Zanimljivost ovih olimpijskih igara 2021?

Prema planiranom datumu početka olimpijskih igara 2021. godine, numerološkom analizom naši vrhunski stručnjaci dobili su broj 9. Broj 9, kao posljednji broj označava kraj nekog ciklusa. Dovršavajući ciklus, broj 9 postiže ispunjenje svega što se prethodno dogodilo. Broj 9 daje osjećaj dovršenosti, ali opet otvara vrata sasvim novom potencijalu. Pošto se nalazimo u numerološkoj godini broja 5, koji numerolozi još zovu i kraljem, broj 5 označava provedbu upravo onih namjera koje smo kreirali u 2020. godini.

 

Rune

Pitanje: Hoće li se dogoditi nešto neočekivano na olimpijskim igrama 2021. godine?

Rune daju definitno potvrdan odgovor na ovo pitanje i daju naslutiti da neočekivan događaj ne mora nužno biti pozitivno nabijen.

24Astro preporučuje:

Ukoliko i vi imate koje pitanje o olimpijskim igrama 2021. godine ili nešto osobno, slobodno se obratite našim stučnjacima u Astro Centru.

Pročitajte najnoviji HOROSKOP i rastumačite svoje snove u našoj najboljoj SANJARICI!

 

UPRAVO SE ČITA: 

 

Kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra!

 

Veliki godišnji horoskop za 2022. godinu!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro