Razgovarajte iz USA
putem bonova
Što znače anđeoski brojevi?

Što znače anđeoski brojevi?

Jeste li znali da su anđeoski brojevi i znakovi uvijek tu oko Vas? Jeli se i vama dogodilo da ste pogledali na sat i vidjeli ste četiri ista broja na digitalnom zaslonu sata? Prema praznovjerju, u tome trenutku trebate poželjeti nešto i to će se ostvariti.
Moguće je da ovo još niste čuli, da Vam nisu potrebna četiri jednaka broja jer se čudo može dogoditi i poslije tri jednaka broja. Svaki trostruki broj je anđeoski broj i tu je skrivena anđeoska poruka za Vas. Pratite brojeve, a poruku uzmite za ozbiljno. Razmotrimo koji niz brojeva koju poruku nosi jer nije svejedno jesu li to tri jedinice ili tri devetke. Svaki niz brojeva ima različito značenje.

Značenje anđeoskih brojeva.

111 – Anđeoski brojevi stvaranja. 

Oni Vas tu upozoravaju i privlače vašu pažnju na moći stvaranja. Ako se vrlo jako koncentrirate na nešto kada ugledate brojeve, to se može i ostvariti. Ovi brojevi također ukazuju na novi početak. Ono što ste pomislili u to vrijeme kada ste ugledali tri jedinice je dobra ideja i počnite ju što prije ostvarivati.

Astro savjetnica Aminah - kod 562

222 – Anđeoski brojevi za promjenu načina života. 

Ako ugledate tri dvojke, jednu pored druge, onda anđeli žele skrenuti Vašu pozornost na promjenu načina života. Ako se ne krećete dovoljno i ne konzumirate zdravu hranu, trebate to promijeniti. Ako se kod Vas promjena odnosi na drugo područje, ali ne možete shvatiti koje područje je u pitanju, nazovite naše savjetnike i pitajte za pomoć.

333 – Anđeoski brojevi koji Vas upozoravaju na opasnost. 

Upozoravaju Vas na neku vrstu hitne situacije, mogućnost nesreće. Ako ste pažljivi, možete izbjeći probleme, a ako točno želite znati na što trebate obratiti pozornost, nazovite naše savjetnike i oni će Vam proslijediti poruku upozorenja Vašeg anđela čuvara.

444 – Anđeoski brojevi za mobilnost. 

Previše se vežete za jednu lokaciju, životnu situaciju ili osobu. Budite mobilniji, nemojte se vezati za materijalni svijet jer to blokira energije razvoja i usporava razvoj duše, čak što više, može se i zaustaviti.

Kako privući sreću uz pomoć anđeoskih brojeva?

555- Anđeoski brojevi za promjenu.

Nešto hitno trebate promijeniti u Vašem životu. Razmislite o tome što bi to moglo biti, na što Vas anđeli upozoravaju, ali ako ne možete shvatiti, pitajte naše savjetnike za pomoć. Oni će Vam prenijeti poruku anđela i reći Vam što trebate promijeniti kako biste živjeli uravnoteženim životom.

666 – Anđeoski brojevi ljubavi. 

Ako vidite ovaj broj, nalazite se u blizini velike ljubavi ili dual partnera. Pogledajte oko sebe, pronađite ga jer je možda ovo jedina prilika da se sretnete. Kako se ne biste mimoišli, nazovite još danas naše savjetnike i pitajte ih za pomoć.

Astro voditelj Boris - kod 444

777 – Anđeoski brojevi velike sreće. 

Ako vidite tri sedmice, anđeli Vam žele ukazati na veliku sreću, da je sada tu oko Vas, samo ju trebate primijetiti. Pogledajte oko sebe i budite sretni. Ako se ne snalazite sami, pitajte za pomoć naše savjetnike, oni će Vam točno reći kada, gdje i kako ćete imati sreće.

888 – Anđeoski brojevi velikog novca. 

Ovi brojevi ukazuju na dolazak velikog novca. Ako ih vidite, budite spremni na velike materijalne promjene. Saznajte Vašu točnu poruku anđela i kada ćete imati puno novca. Naši savjetnici koji komuniciraju sa anđelima Vam stoje na raspolaganju.

999 – Anđeoski brojevi tajni. 

Ako jedno pored drugog vidite tri devetke, u bliskoj budućnosti će se otkriti istina o nekoj velikoj tajni. Budite oprezni jer ako niste dovoljno oprezni, nećete saznati za veliku tajnu koja može promijeniti tijek Vašeg života. Ako nikako ne možete saznati o čemu je riječ, pitajte savjetnike za pomoć. Oni će Vam otkriti tajnu poruku anđela.

Pošaljite SMS poruku s anđeoskim brojem kojeg ste vidjeli i primite detaljno objašnjenje Vašeg ANĐEOSKOG BROJA!

SMS savjetovanje

Diskretno postavi pitanje i
dobit ćeš odgovor.

0/160
Pošalji

 

Pročitajte: Što Vam poručuju anđeli za ovu godinu.

Želite li saznati tko je Vaš anđeo čuvar ili kojem anđelu se trebate obratiti za pomoć? Ako je tako, nazovite naše savjetnike na broj telefona slobodni savjetnici, čekaju na Vaš poziv!

 

 

Anđeoski brojevi za sreću - Anđeli su uvijek uz Vas i žele Vam pomoći, stoga je bitno da pratite njihove upute i savjete! S ciljem da Vas upoznamo sa značenjem anđeoskih brojeva i dobitnih anđeoskih brojeva i njihovom važnosti. Pripremili smo za Vas sljedeće članke.

Postoji niz brojeva koji je u posjedu naših stručnjaka, za koji su anđeli izjavili da mogu izliječiti osobe koje vjeruju u njih i brojeve koje su oni blagoslovili. Zadatak duše pomagača je da predaju poruku anđela ljudima. Stoga i ovu poruku dijeli s Vama, ali će je dobiti samo oni koji su voljni nešto i učiniti. Jeste li Vi ta osoba?

Anđeoski brojevi za sreću

Ako je odgovor potvrdan, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, slobodni savjetnici, koja će Vam predati tajni niz anđeoskih brojeva kako biste svjedočili prekrasnim zbivanjima!

Obratite pozornost na anđeoske brojeve za sreću i koristite ih u svakodnevnom životu. Anđeli također daju i upozorenja; ako ste zastali na jednom mjestu, pročitajte poruku anđeoskih brojeva i pratite znakove jer su anđeli uz Vas! Potrudite se pridržavati njihovih savjeta, jer Vas anđeli čuvaju i žele Vam skrenuti pažnju na nešto vrlo bitno!

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Anđeoski Sretni brojevi oko nas.

Jeste li ponekad razmišljali da Vaš broj telefona, broj osobne iskaznice ili kućni broj ujedno bude i Vaš sretan broj koji magijski djeluje svaki put kada ga izgovorite? Veoma su važni brojevi koji Vas okružuju i Vaš utjecaj na njih.

Naši stručnjaci mogu Vas naučiti jednoj potpuno novoj tehnici kako možete izračunati Vaše osobne brojeve. Jedini zadatak je da ih upotrebljavate u svakodnevnom životu!

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu! Saznajte što znači sanjati NOVAC.

Mnogi ne znaju pravo značenje anđeoskih brojeva. Naime, to su brojevi koji Vas često okružuju ili ih možda vidite negdje u prolazu. Svaki niz brojeva nosi svoju poruku; nije svejedno da li su to tri jedinice ili tri devetke, svaki niz brojeva ima različito značenje!

Isto tako, ti anđeoski brojevi služe za privlačenje prave ljubavi, poboljšanja na području financija, velike sreće, kao i upozorenje da nešto promijenite u Vašem životu!

Ako se neki niz brojeva ne nalazi na ovom popisu, obratite se savjetnici Stoji na kodu 520, slobodni savjetnici, koja će Vam protumačiti njihovo značenje i reći Vam kako ih možete koristiti u svakodnevnom životu!

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih anđeoski brojevi

 

 

 

 

Pročitajte:

Ljubavni sat - Značenje sati i minuta

Što znače anđeoski brojevi?

Saznajte što znači Vaš anđeoski broj!

Duša pomoćnik: Anđeoski niz brojeva za bolje zdravlje!

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za prosinac 2023. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila
Simptomi crne magije: Prepoznajte utjecaj misterioznih sila

Više
ASTRO BLACK FRIDAY
ASTRO BLACK FRIDAY

Više
Select your currency
EUR Euro