Razgovarajte iz USA
putem bonova
Besplatno tarot predviđanje za ljubav!

Besplatno tarot predviđanje za ljubav!

Jako je teško naučiti proricanje tarot kartama i nije preporučljivo samostalno učenje upotrebe jer često nećete dobiti istinite informacije, kao ni odgovore. Besplatno tarot predviđanje za ljubav -  tarot karte su one karte koje su najbolje za proricanje ljubavi. Stoga u ovom članku možete pročitati besplatno predviđanje za ljubav i upute u kojem pravcu se kretati u budućnosti.

horoskop-prednosti-nedostaci

BESPLATNI TAROT - Besplatno tarot predviđanje za ljubav

Za proricanje s četiri karte bit će Vam potreban datum rođenja partnera ili simpatije. Vi možete izračunati svoju kartu ako krenete s lijeve strane i računate redom prema desnoj sve dok ne stignete do datuma rođenja Vaše ljubavi. To će biti Vaša poruka ljubavi. Bitno je da računate samo dane, a ne mjesec.

Karte su sljedeće:

1. Karta pravde  2. Karta kotač sreće  3. Svećenik (Papa)  4. Ljubavnici

 

Besplatno tarot predviđanje za ljubav - Ukoliko ste dobili kartu Pravde na osnovu brojanja; to se odnosi na vezu uz poštovanje i povjerenje. U Vašoj vezi ima uspona i padova, ali nije sigurno da će to biti dobro za Vas. Uz to, za Vašu vezu nije tipična prevara, tako da možete biti mirni.

 

besplatno-tarot-predviđanje-za-ljubav

 

Ako Vas zanimaju detalji vezano uz Vaš ljubavni život, ali i tajne, onda nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, slobodni savjetnici, koja će Vam uz ljubavnu magiju pomoći u stabiliziranju Vaše ljubavne veze i pronalaženju sreće! Vjerujte da možete biti sretni, samo trebate znati kada i što učiniti, a savjetnica Zrinka će Vam u tome pomoći.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

horoskop-srpanj-mjesecni

 

Ako ste na osnovu brojanja dobili kartu Kotač sreće, to znači da ste u partnerskom odnosu Vi ta osoba koja je spremna na kompromise, dok Vaš partner nije. Upravo iz tog razloga se često osjećate kao da Vas netko iskorištava, jer možete biti i partnerova žrtva. Trebate otvoreno razgovarati o tome s partnerom. No ako uskoro ne vidite neke promjene, onda trebate napustiti tu vezu.

 

Prevara

 

BESPLATNO Tarot predviđanje za ljubav.

Ukoliko ste dobili kartu Svećenika (Papa), onda je ovo veza mira. Vaš unutarnji mir i bezgranična ljubav je ono što je tipično za Vas. Vi i partner ste gotovo u svemu na istoj valnoj duljini te vam je važno osnivanje obitelji. Ako živite u ovakvoj vezi, onda prepustite srcu da Vas vodi, jer možete maksimalno vjerovati svom partneru.

Ako Vam je izašla karta Ljubavnici, onda postoji mogućnost miješanja treće osobe. Osjećate da nešto nije kako treba, a ne dobivate konkretne odgovore na Vaša pitanja. U ovom slučaju nemojte dopustiti srcu da upravlja. Zauzmite se za sebe!

Besplatno tarot predviđanje za ljubav - Već godinama tražite pravu osobu, ali bezuspješno? Nemate sreće u ljubavi? Moguće je da postoji blokada ili prisutnost negativnih energija što Vas sprječava da pronađete pravu ljubav! U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Damir Igor na kodu 217, slobodni savjetnici, koji će Vas provesti kroz veliki ritual čišćenja i zaštite te tako privući ljubav u Vaš život!

 

besplatno-tarot-predviđanje-za-ljubav

 

 

besplatni-tarot

NOVO:  Zakažite razgovor s Vašem omiljenim TV VODITELJEM već danas.

 

Pročitaj još:

Tarot 3 Karte - Besplatni tarot

Uspješna magija za ljubav!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Vaša najseksipilnija osobina prema horoskopskom znaku!

 

ljubavna-magija

facebook

 

 
Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro