Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Boris, crveni mag: Novčana kupka za bogatstvo!

Boris, crveni mag: Novčana kupka za bogatstvo!

Boris, crveni mag ovog je ljeta pripremio fantastičan ritual -  NOVČANA KUPKA ZA BOGATSTVO!

Kao što već znate, odrastao sam u svijetu magije. Nakon punoljetnosti, Baka me je uvela u svijet tarota, magije i prenijela tajne koje se već 19. stoljeća prenose s koljena na koljeno. Svi smo svjesni toga da je novac neophodan za život, posebice u današnje vrijeme, u svijetu materijalizma.

 

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca? Klikom OVDJE doznajte sve detalje!

Uvijek stojim iza svoje poznate izreke „Nismo došli na ovaj svijet da patimo”. Prema tome, uvijek je potrebno potaknuti energije, umiješati malo prste u sudbinu, dodati malo čarolije kako bi funkcioniralo „sve kako treba”. Prvi put javno govorim o ovom ritualu, koji je vrlo jednostavan, ali izrazito moćan. Možete ga koristiti apsolutno svi, bez obzira na dob, samo je potrebno da se strogo pridržavate pravila!

Detalje kako se odrađuje ovaj ritual ne smijem iznositi javno, objasnit ću Vam u razgovoru zašto, stoga me potražite u Astro centru! Naime, dat ću Vam sve upute kako možete sami kod kuće odraditi ovu magičnu kupku. Ova magija se odrađuje u razdoblju rasta mladog Mjeseca prema punom Mjesecu!

Kristijan Mikulaj; ljetni KOD za privlačenje novca prema horoskopskom znaku! 

Vjerujem da će mnogima od Vas biti šokantno kada vidite što se sve koristi u magijske svrhe, ali ne zaboravite da ću Vam sve objasniti, zašto je ovaj ritual veoma važan.

OVDJE doznajte kako možete postati magnet za novac! 

Uz to, predat ću Vam i mantru koju ćete morati izgovarati nakon odrađivanja magije! Čekam Vas, nazovite me s povjerenjem na kodu 444, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i osjetite moć i djelovanje ovog rituala uz moju pomoć!

Sretno svima! Boris, Crveni Mag Facebook