Razgovarajte iz USA
putem bonova
Bik i seks!

Bik i seks!

Kakvi su Bikovi?

Bik i seks - Bik je, što se tiče seksa, prilično konzervativni. Obično nisu ljubitelji spontanih događaja, pokušavaju unaprijed sve dobro organizirati, pa je tako i kod seksa. Nisu skloni spontanom seksu, ali ako se stvari tako odviju, neće Vas nikada odbiti jer se nisu mogli adekvatno pripremiti. Ako želite s Bikom vezu na duže staze i želite ukrasti njegovo srce, trebate mu dati vremena i prilika kako bi se i fizički i psihički pripremio za seksualni čin. Budući da je kicoš, prije čina se uvijek voli istuširati, uljepšati, čak mu i frizura mora biti savršena. Kako za muškarca, tako je i za ženu Bika važno da pred čin vođenja ljubavi izgledaju besprijekorno, a okolina gdje dolazi do samog čina mora biti ugodna i romantična.

besplatni-tarot

 

Muškarac Bik voli kad sve dobije na gotovo, dok žene Bik vrlo rado same priprema sve za seks.

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

5 savjeta kako imati savršeni seks s Bikom:

Muškarac Bik i seks:

Svakako ga ponudite s nekim pićem, to će mu pomoći da se opusti Nemojte ga ispitivati što voli u krevetu, drago mu je ako sami shvatite Pustite neka on upravlja događajima Za vrijeme seksa nemojte razgovarati o stvarima koje nemaju veze sa seksom Izmasirajte ga prije seksa

Žena Bik i seks:

Lokacija neka bude savršena, kao u romantičnim filmovima, svjetlost svijeća, ružine latice… Recite joj koliko je lijepa, privlačna, te da je ona stvorena za Vas. Pohvalite njeno tijelo, a posebno njezine grudi. Tijekom seksa je uvijek gledajte u oči Ako je napeta, budite duhoviti, nasmijte ju Nakon vođenja ljubavi nemojte zaspati, ostanite budni i razgovarajte.

Prevara

Ako ste već pronašli partnera u znaku Bika, a ne znate kako mu pristupiti i ne želite pokvariti prvi izlazak, pitajte naše savjetnike za pomoć. Pitajte za analizu kompatibilnosti kako biste vidjeli koliko odgovarate jedno drugome prije nego što se upustite u ozbiljnu vezu.

BIK I SEKS?

Vaš izabranik je bik u horoskopu? Želite ga okretati oko malog prsta i znati što ga uzbuđuje u svakodnevnom životu i u krevetu? Ako je tako, nazovite naše savjetnike na broj telefona slobodni savjetnici i pitajte za pomoć!

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte još:

Kako osvojiti muškarca Bika?

OVDJE možete saznati što muškarac u znaku bika misli, a što čini!

TEST Emocionalne Inteligencije - Upoznajte svoje emocije

Koliko seksa Vam je potrebno, otkrit će Vaš horoskopski znak!

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro