Razgovarajte iz USA
putem bonova
Blizanci i seks: dvostruki znak s dvostrukim potencijalom

Blizanci i seks: dvostruki znak s dvostrukim potencijalom

Blizanci i seks. Kakvi su Blizanci? Ako tražite seks duboke i smislene vrste koji zaustavlja srce, onda su Blizanci pravi odabir za Vas. Kao promjenjivi zračni znak, za Blizance se ljubav prvenstveno odnosi na sastanak umova. Strasti im nisu na visokoj ljestvici - premda svojom sklonošću promjenama i raznolikostima mogu biti prilično inovativni u isprobavanju različitih seksualnih tehnika.

 

Preferiraju kvantitetu iznad kvalitete. Blizanci su znak koji izbjegava previše duboko upletati se u svoje ljubavne veze i potpuno se davati u seksu. Boji li se istinske intimnosti? Pa možda se u toj punoj predanosti samo jednoj osobi, boji da će izgubiti svoju slobodu.


Naime, velika snaga ovog znaka u vezama su, bez sumnje, njegove komunikacijske vještine. Često citirani kao znak za koji je vjerojatnije da će imati telefonski seks; blizanci oba spola uživaju u beskrajnom razgovoru sa svojim ljubavnicima, bilo na daljinu ili osobno. Zapravo problem većine Blizanaca nije natjerati ih da razgovaraju s Vama, već kako ih ušutkati!

 

Blizanci i seks - puke činjenice

 

Ipak, nemojte očekivati da će razgovarati o osjećajima. Blizanci uglavnom imaju ideje koje rado analiziraju dinamiku odnosa s intelektualnog gledišta. Ali što se tiče suosjećanja s osjećajima partnera, mnogi od njih nemaju pojma.

 

 

SMS Astrolog

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

Onima osjetljivijima, Blizanci mogu izgledati prilično hladnog srca. Skloni tračevima, Blizanci su na glasu kao ponekad prilično diskretni u odavanju tajni svojih ljubavnika u spavaćoj sobi i zvjezdani su znak koji će se najvjerojatnije ljubiti i onda svima o tome pričati.

 

Blizanci i seks


Muškarac Blizanac i seks – ljubavnik i promatrač

 

Blizanci i seks. Kao dvostruki znak, u krevetu igra dvije uloge - ljubavnika i promatrača.


Ako to želi, može pružiti neizmjerno zadovoljstvo svakoj ženi jer zna što žene vole između plahti.


Nije sam čin vođenja ljubavi ono što uzbuđuje muškarca Blizanca. Više je ideja toga. Odgovara na zadovoljstvo partnera, ali u isto vrijeme proučava tehniku.


Zato to radije radi s upaljenim svjetlima i ako je moguće, sa zrcalima uokolo. Želi vidjeti kako se stvari događaju iz svakog kuta. Pornografija ga jako stimulira, zato nemojte se ustručavati obući nešto prije nego što oboje uskočite u krevet.

 

saznaj-buducnost

 


Oralni seks nije omiljen muškarcu Blizancu, ali on je ljubitelj drugih vrsta preludija. Veoma uživa u predigri i uvijek mu treba puno vremena za igru prije seksa. U međuvremenu, sam čin je kratak. Voli da konačno zadovoljstvo vrijedi truda.

 

Istina o njegovom skrivenom seksualnom životu

 

Blizanci i seks - Muškarac Blizanac naokolo nagovara žene da spavaju s njim. Vodio bi ljubav bilo gdje, krevet mu nije nužno potreban.


Svoju znatiželju želi zadovoljiti više nego što želi zadovoljiti partnera, ali dame to neće primijetiti.


Narcisoidan, ovaj tip zna što reći ženama i tješi mnoge od njih koje drugi muškarci zanemaruju. Voli stvarati romantičnu atmosferu, ali zna biti vrlo sebičan. Ne biste trebali previše vjerovati čovjeku Blizancu.


Voli zavoditi mnoge dame. Iskren je, ali samo na licu mjesta. Njegovi osjećaji i mišljenja mogu se mijenjati iz minute u minutu. Raznolikost u svemu je ono što ga tjera na akciju. Voli gledati kako se drugi samozadovoljavaju dok vodi ljubav.


Blizanci i seks. Neki od njih su prljavi perverznjaci. Također se voli igrati sa svim vrstama erotskih sprejeva i ulja.


Voli biti zaljubljen. Zaljubit će se kad god pronađe nekoga tko mu se malo više sviđa. Ali stvari s muškarcem Blizancem nisu toliko sjajne, kao što se ne voli odreći neovisnosti za damu.


Rutina mu je potpuno dosadna i on pokušava dokazati svoje intelektualne sposobnosti. Želi da mu se žena malo suprotstavi. Također, nemojte se živcirati ako mu predugo treba da Vas pozove.

 

Žena Blizanac u krevetu – intelektualna i seksi

 

Blizanci i seks - Osim navedenog, žena Blizanac također je senzualna i dobra sugovornica. Može svojim razgovorima privući muškarce i ima libido koji će mnoge posramiti.


Govoreći o više senzualnosti i zavodljivosti, ovu bi se damu moglo usporediti s Djevicom. Okružena je misterijom i otkriva  svoju novu stranu svaki put kad je s Vama u krevetu. Društvena i zabavna, žena Blizanac može istovremeno imati više partnera. Treba joj netko pustolovnog duha i zabavan poput nje.

 

 

Blizanci i seks: Što očekivati i kako ih uzbuditi

 

 


Ne bi voljela nekoga tko nikad nema inicijativu. Ako joj je partner dosadan i nije otvoren za nove stvari, potražit će nekoga drugog.

 

Njezini otkačeni načini

 

Blizanci i seks - Njezine seksualne fantazije su divlje i može imati mnogo fetiša. Primjerice, orgija ili trojka ne bi joj zvučali toliko zastrašujuće. Sve bi učinila da bude zadovoljna. Ona nije poput ostalih horoskopskih znakova pa je više primatelj nego davalac.


Zbog toga će žena Blizanac biti zahtjevna u krevetu i na nju ćete se morati spuštati gotovo svake večeri. Međutim, sve to ne znači da nije sposobna ugoditi partneru jer jest.


Budite na oprezu s njom. Nije najprivrženiji ljubavnik jer voli jednodnevne zabave sa slučajnim ljudima čija imena ni ne zna. Ovo je tip žene koja bi potencijalno mogla prihvatiti otvorenu vezu.


Ona zapravo ne vjeruje u seks samo s jednim partnerom i neće očekivati da ćete i Vi biti vješti u ovom razmišljanju.


Voli fantaziju u krevetu i vješta je ljubavnica. Teško da će se ova žena predugo nagoditi sa samo jednim spolnim partnerom. Ne biste ni znali zašto je prekinula s Vama dok svoje tajne čuva za sebe.


Ako ste imali sreće da završite s damom Blizanac u krevetu, sada znate kako ona gleda na život i što misli o seksu.

Više o horoskopskom znaku Blizanac doznajte OVDJE!

Potrebna Vam je detaljna osobna astrološka analiza za Vas i Vašeg partnera u znaku Blizanca? S povjerenjem se obratite našim stručnjacima u Astro centru. Podsjećamo, nije na odmet zatražiti analizu i za ostale horoskopske znakove. Očekujemo Vaš poziv, slobodni savjetnici

Za sve naše savjetnike kliknite OVDJE!

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 UPRAVO SE ČITA: 

Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Najbolji seks savjeti na temelju horoskopa!

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro