Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Boris, crveni mag: Novčana kupka za bogatstvo!

Boris, crveni mag: Novčana kupka za bogatstvo!

Boris, crveni mag  pripremio fantastičan ritual -  NOVČANA KUPKA ZA BOGATSTVO!

Kao što već znate, odrastao sam u svijetu magije. Nakon punoljetnosti, Baka me je uvela u svijet tarota, magije i prenijela tajne koje se već 19. stoljeća prenose s koljena na koljeno. Svi smo svjesni toga da je novac neophodan za život, posebice u današnje vrijeme, u svijetu materijalizma.

 Uvijek stojim iza svoje poznate izreke „Nismo došli na ovaj svijet da patimo”. Prema tome, uvijek je potrebno potaknuti energije, umiješati malo prste u sudbinu, dodati malo čarolije kako bi funkcioniralo „sve kako treba”. Prvi put javno govorim o ovom ritualu, koji je vrlo jednostavan, ali izrazito moćan. Možete ga koristiti apsolutno svi, bez obzira na dob, samo je potrebno da se strogo pridržavate pravila!

Astro voditelj Boris - kod 444

Detalje kako se odrađuje ovaj ritual ne smijem iznositi javno, objasnit ću Vam u razgovoru zašto, stoga me potražite u Astro centru! Naime, dat ću Vam sve upute kako možete sami kod kuće odraditi ovu magičnu kupku. Ova magija se odrađuje u razdoblju rasta mladog Mjeseca prema punom Mjesecu!

Vjerujem da će mnogima od Vas biti šokantno kada vidite što se sve koristi u magijske svrhe, ali ne zaboravite da ću Vam sve objasniti, zašto je ovaj ritual veoma važan.

Uz to, predat ću Vam i mantru koju ćete morati izgovarati nakon odrađivanja magije! Čekam Vas, nazovite me s povjerenjem na kodu 444, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i osjetite moć i djelovanje ovog rituala uz moju pomoć!

Pročitajte:

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novca? 

Boris Crveni Mag otkriva tamnu stranu horoskopa.

 

Sretno svima! Boris, Crveni Mag Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro