Razgovarajte iz USA
putem bonova
Horoskop braka za 2021. godinu

Horoskop braka za 2021. godinu

Horoskop braka za 2021. godinu. Kao i na svaki veliki događaj, na brak utječe kretanje planeta kroz Zodijak. Obred vjenčanja je posebno važan. Predstavlja rođenje braka. Dakle, ako planirate brak u 2021. godini, provjerite svoj znak i znak svog partnera, jer svaki mjesec vidi jedinstvene planetarne položaje zbog kojih bi vaš brak mogao biti blagoslovljen ili ometen.

 

Horoskop braka: Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku?

 

Ako se pitate u kojoj je mjeri 2021. dobra godina za brak, imamo izvrsne vijesti. Predviđanja astrologa kažu da je 2021. vrlo dobra godina za brak. 

Ovo je opća analiza. Neće škoditi ako se posavjetujete s organizatorima vjenčanja.

Za osobno predviđanje za ljubav i brak, možete se obratiti našim astrolozima koji će otkriti pojedinosti povezane uz Vas, Vašeg partnera ili partnericu te mjesto Vašeg vjenčanja.  Za sve naše savjetnike kliknite ovdje

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Ovan 


Veljaču će Ovan najvjerojatnije izbjeći: još je hladno, ne zna se koliko će biti dopušteno uzvanika na svadbi. U uskom krugu smrznutih Ovan ne može pokazati svoju veličinu. Nasuprot tome, prvi tjedan lipnja omogućuje otvorena vrata prema terasi iz dvorane za proslavu i vjerojatno neograničen broj uzvanika. Također, vrijeme će biti lijepo: medeni mjesec nije samo za toplu sobu nego i za romantične šetnje u prirodi. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: veljača, svibanj, prvi tjedan lipnja. 
Boje vjenčanja: boja lavande i sve nijanse crvene. 

 

Znaci i brak za 2021. godinu: Bik


Bik je možda više usredotočen na povučenija vjenčanja ili razmišljanje o darovima koji čekaju nego na vrijeme stvarnog događaja. 2021. bit će izazov za Bika. Postoji samo nekoliko izvrsnih vremenskih razdoblja, pa obratite pažnju! Kako godina bude odmicala nakon sredine travnja 2021.,  sudjelovat ćete u raznim skupovima. Međutim, bit će nekih dana s kojima će i dalje biti pomalo izazovno baviti se osobnim i kućnim poslovima. 2021. Kasnije tijekom godine dobit ćete blagoslov s velikom energijom, ali budite sigurni da je vodite u pravom smjeru. Odabir savršenog mjesta za medeni mjesec bit će posebno slatka briga. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: Između 15. kolovoza i 28. rujna. 
Boje vjenčanja: zlatna. 

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Blizanac


Blizanci će uvijek vjerojatnije razgovarati o tome kakvo će biti vjenčanje nego što će zapravo napraviti solidne planove. Budući da Vam 2021. daje samo jedan izvrstan mjesec za početak braka, odabir pravog datuma trebao bi biti visoko na popisu stvari koje trebate obaviti. Oni koji su planirali podići obitelj, 2021. godina ima mnogo dobrih iznenađenja i pozitivnih vijesti. Ukratko, godina će za Vas biti vrlo posebna u svim životnim slojevima. Idealan medeni mjesec je neistraženo mjesto, uz turističkog vodiča. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: svibanj. 
Boje vjenčanja: tamnoljubičasta, siva.

 

Znaci i brak za 2021. godinu: Rak 


Rak gleda u jednu od boljih godina za vezivanje čvora. Ako je financijska sigurnost važna, kolovoz će pomoći da osigurate materijalna sredstva. Ova godina u cjelini izgleda sjajno, ali nemojte se osjećati požurivano. Gotovo je svaki tjedan 2021. jednako blagoslovljen. Približit ćete se svojoj voljenoj osobi 2021. Podržavat ćete svog partnera kroz teške situacije i zahtijevati isto od svog partnera. Kako se godina bliži kraju, možda će biti problema između Vas i partnera. Međutim, moći ćete ih prevladati prije nego što se očekivalo prema bračnom i obiteljskom horoskopu za Rak 2021. godine.

Najbolje vrijeme za vjenčanje: 25. svibnja do 28. rujna.
Boje vjenčanja: Crvena i boja lavande. 

 

saznaj-buducnost

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Lav

 

Vrlo dramatično vrijeme u Vašem životu moglo bi biti ograničeno ceremonijom Vašeg života. Ako ste na udaru braka, uzmite u obzir da, iako ćete sljedećih šest godina imati razne dobre datume za izmjenu zavjeta, proći će šest godina dok se ne dogodi zaista sjajan dan za Lava. Napravite korak. Horoskop za brak pokazuje da će godina unijeti pozitivu i optimizam u Vaš osobni život. Ekspanzivni učinak tranzitnog Jupitera ukazuje da ćete ostati pozitivni tijekom ove godine. Moći ćete shvatiti komplicirana pitanja vezana uz Vaš bračni život, a moći ćete i artikulirano prenijeti svoje stavove. Netaknute pješčane plaže klasični je luksuz u svom najboljem izdanju i idilično je okruženje za medeni mjesec.

Najbolje vrijeme za vjenčanje: Bilo koje vrijeme do 24. kolovoza.
Boje vjenčanja: sve nijanse narančaste.

 


Horoskop braka za 2021. godinu: Djevica


Pozornost na detalje uvijek će favorizirati savršeno vjenčanje za Djevicu, pa obratite pažnju na položaj planeta. Ako Vaš partner postaje nervozan, ovo je jedna godina tijekom koje će čudno ponašanje zapravo biti dobar znak. Maleni hirovi budućeg supružnika Djevice ono je što će vaš brak učiniti dinamičnim. 2021. godina skladno će utjecati na Vaš bračni život i vezu, ali početno razdoblje do ožujka može donijeti neke poremećaje kada nećete u potpunosti uživati u svom životu. Može Vas mučiti neko nezadovoljstvo. Međutim, od sredine ožujka možda ćete imati bolji set uvjeta. Nikad nije loš trenutak za medeni mjesec u Japanu, što će Vam pružiti pravi zen doživljavaj. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: od 1. travnja do 14. rujna.
Boje vjenčanja: bijela i bordo crvena.

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Vaga

 

Dok tražite ravnotežu, Vaga bi mogla prelaziti iz jedne krajnosti u drugu. Na polovici planiranja Vašeg velikog vjenčanja možda ćete odlučiti pobjeći. Takav kaos unijet će osjećaj nesigurnosti u Vašu planiranu zajednicu, stoga pokušajte se pridržavati plana koji Vaš partner smatra ugodnim. Prema horoskopu braka, 2021. može biti povoljna godina za brak za Vaš horoskopski znak. Međutim, za stabilan bračni život trebala bi Vam podrška Saturna i Jupitera. Srećom, ove su godine planeti dobro postavljeni što će Vam omogućiti da se skrasite uz voljenu osobu. Nakon velikih priprema vjenčanja, za medeni mjesec odaberite lokaciju koja će imati simboličan uvod u zajednički život. 

Najbolji mjeseci za vjenčanje: ožujak ili svibanj.
Boje vjenčanja: bijela.

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Škorpion


Intenzitet planiranja vjenčanja mogao bi biti velik, zato se utješite u činjenici da je ovo jedna od najboljih godina u proteklih 15 godina za stupanje u brak, pa je čekanje 2021. godine, astrološki gledano, definitivno bio pravi izbor. Prema bračnom horoskopu Škorpiona, 2021. će vjerojatno biti malo izazovna za Vaš bračni život. Međutim, godina će biti povoljna za novopečene bračne parove. Savjetuje se da više kvalitetnog vremena provodite  s partnerom kako bi vaša veza bila jaka. Dopustite ljubavnom životu da procvjeta na novu razinu. Malen, ali moćan otok, pružit će vam posebno iskustvo na medenom mjesecu.

Najbolje vrijeme za vjenčanje: Bilo koje razdoblje nakon lipnja.
Boje vjenčanja: prigušeno plava.

 

horoskop-braka

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Strijelac 


Planiranje vjenčanja ove će godine zaobići zabrinutosti oko Vašeg kućnog života. Možete se usredotočiti na nekretnine i domaće aranžmane dopuštajući zvijezdama da za Vas planiraju Vaše vjenčanje. Za one koji planiraju podizati svoju obitelj, vrijeme je povoljno nakon ožujka 2021. godine. Možda ćete biti blagoslovljeni djetetom pred kraj godine. Ulazak novog člana će biti razlog potpune sreće u životu. Obitelj će Vas također podržati i pružiti dodatnu brigu i samopouzdanje u Vašem životu. Bračni život i obitelj polako će postati Vaš prioritet tijekom 2021. godine. Za medeni mjesec odaberite lokaciju koja će vas ostaviti pod snažnim dojmom i još više povezati. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: studeni.
Boje vjenčanja: tartanski uzorci, raznobojni tkani ukrasi u kombinaciji s bijelom. 

 


Horoskop braka za 2021. godinu: Jarac 


Ako niste sigurni ili osjećate pritisak, odgodite svoj brak do 2022. godine, kada se zvijezde puno bolje poravnaju za Vaš znak. Postoji samo kratki prozor astroloških blagoslova za Vaš savez ove godine. Ispravite sve financijske probleme prije ceremonije. Prema Jarčevom predviđanju braka 2021., ovo je povoljna godina za vjenčanje i zajednički život. Ako ste tražili idealnog partnera, možda ćete ga napokon pronaći i odlučiti trajno povezati vezu u svadbeni čvor. Pravi ljubavni raj za medeni mjesec je mjesto ispunjeno kultnom srednjovjekovnom arhitekturom, i neodoljivom kuhinjom. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: 23. kolovoza do 14. rujna
Boje vjenčanja: srebrna i bijela. 

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Vodenjak 


2021. godina označava posljednju sjajnu godinu u kojoj ste se vjenčali nakon više od deset godina. Predugo ste se zezali, vrijeme je da zavežete čvor ili pričekate najmanje deset godina. Zvijezde idu dalje. Pobrinite se da ljubav to ne čini. Prema predviđanju za brak, 2021. idealno će biti prekrasna godina za brak. Jupiterov tranzit ispostavit će se ohrabrujućim za vezanje čvora. Uz to, godina će Vam vjerojatno biti dobra ako ste u dugoj vezi i odlučite se skrasiti uz svog voljenog partnera. Za medeni mjesec odaberite lokaciju koju nikad niste posjetili, a voljeli biste je istražiti sa dragocjenom osobom.  

Najbolje vrijeme za vjenčanje: Bilo koji tijekom 2021. godine.
Boje vjenčanja: saten i boja ljuske jajeta. 

 

Horoskop braka za 2021. godinu: Ribe

 

Imat ćete dovoljno vremena da o svemu razmislite. Planeti se ove godine nižu u Vašu korist, tako da za Vas ne postoje apsolutne obveze osim onih koje prihvatite. Sljedećih će nekoliko godina biti jednako obilato za vjenčanja Riba, kao i 2021. godine. Za medeni mjesec svakako odaberite čisto more te uživajte istraživajući podmorski život. 

Najbolje vrijeme za vjenčanje: srpanj, kolovoz, studeni, prosinac.
Boje vjenčanja: Izuzetno formalno ili tematski (gotičko, srednjovjekovno itd.).

 

UPRAVO SE ČITA: 

 

Nostradamus o 2021. - nova otkrića u starom proročanstvu!

 

Kineski horoskop za 2021. godinu - Godina metalnog Bivola!

 

Besplatno tarot predviđanje za 2021. godinu

 

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

 

Kineski horoskop za 2022. godinu - Godina vodenog Tigra!

 

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro