Razgovarajte iz USA
putem bonova
Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama. Postoje horoskopski parovi kojima ljubav jednostavno nije suđena. To naravno ne znači da nikad nisu pronašli sudbinskog partnera i iskusili čari ljubavi, već im jednostavno ide teže u odnosu na one horoskopske spojeve koje zvijezde podržavaju. Svoju sudbinu uvijek možemo promijeniti, samo trebamo znati poduzeti prave korake. No, o tome ćemo malo poslije. Pogledajmo koji su to horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama. 

 

Slaganje u ljubavi po horoskopu! Najbolje kombinacije!

 

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama:

 

OVAN I JARAC

Horoskopski parovi - Već je svima poznato da je Ovan rođeni vođa. Neovisno o spolu ili životnoj dobi. Ovan jednostavno mora biti dominantan. S druge strane, Jarci su po prirodi vrijedni, pravi radoholičari koji poštuju i slijede pravila koja su drugi stvorili. Upravo zato u ljubavi spoj ovih dvaju znakova nije najsretnija kombinacija. Naime, u ljubavnoj vezi, Ovan će se osjećati zanemareno od strane radoholičara Jarca, dok će Jarcu smetati spontanost koja Ovna često vodi u životu. 


Treba svakako dodati da bi ova dva znaka u poslovnom svijetu mnogo toga postigli zajedno, jer je timski rad između ta dva znaka apsolutno nepobjediv. No zvijezde ih u ljubavnoj vezi ne podržavaju jednakom snagom. 


Međutim, ako Jarac iskoristi svoju mudrost koja će u Ovnovim očima značiti čvrsti temelj, to bi moglo učvrstiti njihov odnos. 

 

BIK I STRIJELAC 

Horoskopski parovi - Ova dva znakova općenito imaju različite poglede na svijet. Ta raznolikost dolazi do izražaja i u komunikaciji i međusobnom razumijevanju. Voljeli bismo reći da se suprotnosti zaista privlače, no u ovom slučaju to definitivno nije tako. Bik je osjećajna duša koja obraća pažnju na riječi koje izgovara jer nikoga ne želi povrijediti, dok je Strijelac rođen bez dlake na jeziku  i pritom ne misli na to kako se druga osoba osjeća. 


Strijelac se neće promijeniti, on je jednostavno takav, samo se postavlja pitanje koliko razočarenja Bik mora pretrpjeti prije nego odustane od ove veze. 


Kako održati ovaj odnos? Nove perspektive. Oni mogu pružiti jedno drugome mnogo toga, nova iskustva, i upoznati se s novim ili drugačijim pogledima na život. Odnos ovih dvaju horoskopskih znakova može biti stabilan i sretan nakon što prihvate ove razlike. 

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Najgori astro par

 

BLIZANCI I ŠKORPION

Horoskopski parovi - Ovo je možda najgori spoj znakova u cijelom horoskopu. Blizanac je po prirodi opušten i prilagodljiv, društven i komunikativan, cijeni intelekt. Škorpion je čista suprotnost - tajnovit, fokusiran na svoje ciljeve u životu, odlučan. Upravo tu dolazi do neslaganja: Ozbiljnog Škorpiona će izluditi Blizančev lepršav pristup životu. Škorpion je dosta zahtjevan, nemilosrdan, a u svađi će se Blizanac samo nasmijati što će probuditi bijes Škorpiona. 


Što je zajedničko ovim znakovima, a što im može pomoći da održe svoj odnos? Oboje posjeduju snagu koju mogu usmjeriti za bolje funkcioniranje vlastitog odnosa. Oboje su pobjednici kojima nije u prirodi da odustaju od svojih ciljeva. 

 

RAK I VODENJAK 

Ovaj horoskopski spoj, u ljubavi, definitivno spada u kategoriju - horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama. Rakovi su plaha i osjetljiva bića, s emocionalnim pristupom životu. Vodenjak je po prirodi otvoren, željan novih poznanstava i da svugdje bude prisutan, dok se Rakovi vole povlačiti u svoju intimu, provoditi vrijeme kod kuće, što će Vodenjaka izluditi. Vodeni znakovi općenito su poznati po svojoj velikoj osjećajnosti. Zračni Vodenjak ima nekonvencionalan pristup životu i često je nemilosrdan, što će na kraju povrijediti osjećaje Raka. 

Vodenjak ne smije očekivati da će Rak imati vremena za svaku stvar koja mu padne na pamet - moraju odrediti zajedničko vrijeme za zajedničke slobodne aktivnosti i kvalitetno ga iskoristiti.

 

Najgori horoskopski parovi

 

LAV I RIBE

Horoskopski parovi - Ribe su veliki sanjari, osjećajni i strastveni ljubavnici, ali mogu biti pomalo mračne i misteriozne. Ponosnog Lava će to pogoditi kad se oboje nađu u takvom raspoloženju. Lav je vatreni znak, divlji  po prirodi, što ga čini lošim partnerom za Ribe. Lavovi su pompozni, vole raditi stvari na svoj način, za što Riba neće pokazivati prevelik interes. Ribe nikada neće izgubiti osjećaj individualnosti. Međutim, Lav je u stanju prečesto zanemariti potrebe i stajalište Riba. Uz to, oboje su veoma loši u vođenju financija, stoga je to još jedan razlog zašto je ovaj odnos osuđen na propast. 


Ključ je bolja komunikacija. Ako se stvori potrebno povjerenje, kompatibilnost ovih dvaju znakova može biti najbolja u zodijaku. 

 

horoskopski-parovi

 

 

DJEVICA I VAGA 

Horoskopski parovi Djevica i Vaga u krugu horoskopskih znakova idu jedna za drugom, ali se u ljubavi ne slažu baš nikako. Djevice uvijek sve znaju i moraju imati pravo. Vaga pak sve neprestance preispituje važući svaki sastojak pa ma čega. Uz to, oba su znaka izrazito verbalna pa sve to moraju i izgovoriti. Pri tome Djevica ne voli zabave, a prozračna Vaga katkad je i odviše razigrana.

Nisu ni Djevica ni Vaga naglašeno emotivne. Često veza Djevice i Vage upada u krajnju dosadu jer nema poticaja da se osjećaji podijele. Iscrpljuju ih živahne rasprave pa za emocije naprosto više nema energije. Da, lijepo je filozofirati, no - je li to dovoljno za ljubav? 

Oba znaka dijele ljubav prema umjetnosti. Trebaju više uživati u zajedničkim stvarima jer će im to omogućiti sretan život. Štoviše, to će ih natjerati da se još više trude kako bi ispunili svoje želje. Neizbježno je što će tijekom tog procesa njihovi karakteri izaći na vidjelo. Zato je potrebno dosta  truda i razumijevanja kako bi zaista ostvarili uspjeh, kako u životu, tako i u poslu. 

 

Horoskopski parovi

 

Do susreta dvoje ljudi nikada ne dolazi slučajno.  Ako Vaši horoskopski znaci nisu kompatibilni, ne znači da ne možete ostvariti sretnu zajedničku budućnost. Obratite se savjetnici Karli na kodu 997 i savjetnici Violeti na kodu 973, slobodni savjetnici, i zatražite savjet stručnjaka! Sve se može riješiti ukoliko to obje strane žele! 

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Pročitajte još:

 

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

 

Vodeni tokovi - Stvarna prijetnja ili prevara?

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro