Razgovarajte iz USA
putem bonova
Uporedni horoskop – Škorpion i 12 horoskopskih znakova

Uporedni horoskop – Škorpion i 12 horoskopskih znakova

Uporedni horoskop Škorpion - U ljubavi i u ratu nema pravila – tako kaže izreka, a to se posebno odnosi na Škorpione. Ogromna strast i senzualnost se pridružuje ovom znaku, koja se kroz element Vode manifestira u suzdržanosti ili u ogromnoj sili. Osjećanja koja se nalaze u ovome znaku su začinjena i koketiranjem s tamom. Ali u osnovi, svaki Škorpion traži svjetlost u svome partneru. Većina kaže da je ovaj znak težak. Zaista je vrlo složen, ali je sposoban voljeti na izuzetan način, kao nitko drugi od znakova. Pogledajmo koji se znakovi uklapaju s njime, s kime i za kakvu vezu ima mogućnosti prema zvijezdama!

Pročitajte: Kako osvojiti muškarca Škorpion!

Uporedni horoskop Škorpion i Ovan

Zanimljiv odnos jer se susreću Vatra i Voda. Na početku između njih može biti ogromna strast. Suprotnosti se privlače, tako da je moguća vrlo burna veza. Skoro ni u čemu se ne slažu ova dva znaka, pošto Ovan zanemaruje opasnost i vrlo je hrabar, dok si maksimalizam Škorpiona ne dozvoljava bilo što olako shvatiti. Uprkos tome ili baš zbog toga, može se između njih formirati dugotrajna veza jer u dobroj mjeri mogu motivirati jedno drugoga. Jedan naš klijent za ovakvu svoju vezu je rekao, da kad su se naučili dobro posvađati, njihova veza je postala harmoničnija, jedno drugoga nisu potiskivali jer su ispoljili iz sebe napetost. Međutim, za to nije bila potrebna mala samospoznaja i ekstremnost. Ako se i Vi nalazite u sličnoj situaciji, potražite savjet od naše sjajne astrologinje jer iz veze između Vatre i Vode će se sigurno roditi par.

Nazovite savjetnicu Bijelu Damu, kod 795, na broj telefona slobodni savjetnici , koja će Vam pomoći da sredite Vaše stvari!

 

Sve o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

 

besplatni-tarot

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Uporedni horoskop Škorpion i Bik

Ovo uparivanje je za stupanj mirnije nego prethodno, pošto Škorpion u Biku može pronaći oazu mira. Ovaj znak je pouzdan. Pripadnici ovoga znaka su lijepi i željni razvoja, u njima Škorpion nalazi sve što želi. Zbog Bikove pasivne, ali istovremeno empatične duše, svoga partnera može nositi kao malo vode na dlanu. U mnogim životnim područjima dozvoljava da s njime upravljaju. Iako u njemu postoji sklonost za tvrdoglavost, što može biti izvor napetosti, Škorpion ništa ne može manje tolerirati nego neopravdanu tvrdoglavost. Na sreću, ovo se rijetko događa, zato puno klijenata za ovakvo uparivanje kaže slijedeće : Od kad sam našla svoga Bika, osjećam da imam sve. Nisam niti znala da jedna veza može biti ovako harmonična!

Zato ako i Vi još tražite Vašeg partnera, poželjno bi Vam bilo da popričate sa savjetnicom Zijom, kod 523, čija ljubavna magija Vam može donijeti ovakvu vrstu sreće! Nazovite ju na broj slobodni savjetnici sada!

 

Sve o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Škorpion i Blizanci

Ova veza prije svega može biti prijateljska jer ovi znaci nisu baš najpogodniji jedno za drugo. Škorpion ima preveliku sklonost za ljubomoru i ne bi podnio znatiželjne odnose Blizanca. Ne mora značiti da su Blizanci nevjerni, nemojte to pogrešno shvatiti, ali postoji u njima želja da upoznaju što više ljudi i intelektualno se lako povezuju s drugim ljudima, što Škorpionova posesivnost može pogrešno protumačiti. Jedan klijent je tako postao vrlo sumnjičav, koji se rodio pod znakom Škorpiona, a partner mu je bio Blizanac. Skoro svake nedjelje je bila rasprava je li ga partner prevario u proteklim danima, ali to karte nisu pokazivale, jedva sam ga mogla smiriti. Međutim, niti jedan Škorpion ne smije ostati sumnjičav jer s tim mogu uništiti ne samo vezu, nego i samoga sebe.

Upravo zbog toga i kažem da nazovete savjetnicu Vesnu, kod 423, svake nedelje, ako je to potrebno, na broju slobodni savjetnici , koja će pogledati poruku karata jer tako još možete spasiti Vašu vezu od propasti, a istovremeno ćete se i vi smiriti!

 

Sve o horoskopskom znaku Blizanci saznajte ovdje.

 

Horoskop slaganja Škorpion i Rak

Dva vodena znaka koja jedva liče jedno na drugoga, ipak se mogu lijepo sporazumjeti jer su podjednako dubokih osjećanja. Premda Rakove hirove jako teško podnosi jedan dominantni Škorpion, koji i sam ima svoje bubice. Međutim, unutrašnji emocionalni režim može biti povezujuća sila, iako jedan od njih želi nešto drugo. Problemi mogu početi tamo ako Škorpion traži više živahnijeg života. Voli noćne izlaske, dok osoba rođena pod znakom Raka više voli nježne bezbijedne programe.

Isproban i pouzdan put ne bi nikad napustio zbog nepouzdanog. Imala sam zadovoljstvo pratiti jednu kaotičnu vezu, koja je bila povezana sa ženom rođenom pod znakom Raka i muškarcem Škorpionom. Žena me je potražila jer je već duže vrijeme muškarac Škorpion mijenjao žene i nikako se nije mogao smiriti pored jedne, premda je volio moju klijenticu. Ovdje je ljubav bila nedovoljna, pošto je Škorpiona pokretao njegov instinkt dok se jednom nije opekao. Sa jednim ljubavnim usaglašavanjem, uspjeli smo riješiti im vezu, premda su se oboje morali promijeniti radi toga.

Ako i Vi osjećate da imate što mijenjati u Vašoj vezi, slobodno zatražite od naše savjetnice Dragane, kod 663, ovu vrlo efektivnu ljubavnu magiju na broju slobodni savjetnici  

 

Sve o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

 

 

sanjarica_24astro

 

Uporedni horoskop Škorpion i Lav

Susret ova dva zanimljiva karakterna znaka može izazvati netjecateljski duh u ljubavnoj vezi. Oboje na svoj način žele upravljati ovom vezom, Lav sa snagom Sunca, dok Škorpion na način Plutona. Riječ je o dva najudaljenija nebeska tijela, tako da i stavovi mogu biti različiti. Premda u suštini mogu se lijepo slagati. Iza ljepote, blistavosti i ljubaznosti Lava, krije se strast, koju kad Škorpion primijeti. Zablistaju mu oči i želi ju osvoji i prisvojiti za sebe.

Tako nekako će i Lav reagirati, zato nakon sastanka na odgovarajućem mjestu i vremenu, mogu započeti zajednički ples. Na duge staze već mogu imati neke probleme, ali pošto je Lav vjeran i pouzdan, sve će to riješiti u krugu doma. Jedna moja klijentica me je nazvala za njihovu 50. godišnjicu braka, čemu sam se jako obradovala, pošto je to prelijepo vrijeme u jednoj vezi. Nije ni zatražila savjet vezano za njihov brak, nego je samo zatražila manju magiju sreće, to da im je godišnjica braka samo mi je usput napomenula.

Ako i Vi želite ovakvu dugotrajnu i harmoničnu vezu s Vašim partnerom, zatražite jedno astrološko predviđanje od savjetnice Gordane, kod 311, koja će Vam pomoći da se pripremite na sve kako biste laške prebrodili prepreke! Možete ju naći na broju telefona slobodni savjetnici

 

Sve o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

 

Slaganje znakova Škorpion i Djevica

Možda na prvi pogled izgleda kao loša situacija, ali učeni astrolozi jako dobro znaju da jedna Djevica može pružiti sve što poželi jedan Škorpion. Premda u smislu intimnosti ovaj Zemljani znak može biti na početku suzdržan, ali ako je riječ o pravim istinskim osjećajima. Uz vodstvo Škorpiona će uspjeti osloboditi se i na tom polju. Ako Škorpion vodi i upravlja, pošto je dovoljno dorastao tome zadatku, i ako ga ne povedu instinkti, onda veza s Djevicom može biti vrlo plodna i ugodna za njih oboje.

Djevica može otkriti najskrivenije i najinteresantnije strane Vaše osobnosti, s čime može udovoljavati svome partneru Škorpionu. To može biti jedno čudesno duhovno putovanje, ali ponavljam, samo tada ako je već Škorpion par puta pobijedio samoga sebe! Ako ga još pokreću unutrašnje suprostavljajuće energije, to će Djevica osjetiti i neće mu dati nimalo šanse da to koristi.

Ukoliko je Vaš izabranik Djevica ili Škorpion, poželjno je da Vam naprave jedan osobni horoskop kako biste saznali može li Vaša veza funkcionirati! To možete zatražiti od savjetnice Stoje, kod 520, na broju slobodni savjetnici

 

Sve o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Škorpion i Vaga

Dva suprotna znaka, jedva se toleriraju. To što Vaga prihvaća, Škorpion smatra ružičastom, a to šta Škorpiona privlači od toga Vaga ima odbojnost. Međutim, ako se pomiješaju, Škorpiona na početku može privući Vagino zračenje, empatičnost. Ali sve to nije dovoljno za jednu dugu vezu.

Problem može započeti tamo, što Vaga smatra svojim sudbinskim zadatkom “popraviti” Škorpiona jer u njegovim očima on koketira sa tamom. Sve mu to neće uspjeti, jer jednostavno ne može se jedan čovjek tek tako promijeniti jer onda ne bi bila više ta ista osoba. Klijent rođen u znaku Vage je htio da me zamoli za to, ali sam mu rekla da se potrudi prihvatiti svoga partnera takvog kakav jeste. Ako mu to ne ide, onda nemaju što tražiti jedno pored drugoga. Nažalost, tako je i bilo, razišli su se nakon 10 godina mučenja, ali laknulo je oboma. Ne čeka ovakva sudbina svakog para u znaku Vage - Škorpiona, ali je važno da budu svjesni razlika između svojih osobnosti.

Ako ste vi nedavno upoznali jednu Vagu ili Škorpiona, zatražite predviđanje na duge staze iz karti od savjetnice Dade, kod 432, na broju slobodni savjetnici , da znate na što možete računati! 

 

Sve o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Škorpion i Škorpion

Dva Škorpiona se uglavnom jako dobro slažu, pošto imaju zajedničke stavove o manjim i većim stvarima života. Međutim, generalno ostaju samo prijatelji, iz njihovog odnosa neće se roditi velika ljubav, pošto se vrlo dobro znaju. Jednom Škorpionu je potreban izazov i borba u ljubavi, zato traži osobu koja se u nečemu razlikuje od njega. Bez obzira na to, imala sam klijenta Škorpiona čiji partner je također bio Škorpion, i sasvim su se dobro slagali.

Živjeli su u vezi na daljinu zbog posla, a moja klijentica me je potražila zbog ljubomore. Nažalost, bilo je primamljivanje od strane treće osobe u njihovoj vezi, premda smo za 6 mjeseci uz pomoć magije i karte uspjeli riješiti i popraviti njihov brak.

Ako ste i Vi zbog nečega ljubomorni na Vašega partnera, nazovite savjetnicu Mariju, kod 390, na broj slobodni savjetnici , koja je stručnjak za oba područja i pomoći će Vam da otklonite izvor problema!

 

Sve o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

 

škorpion-uporedni horoskop

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Uporedni horoskop Škorpion i Strijelac

Također se susrećemo sa zanimljivim partnerstvom između Vatre i Vode u ovom slučaju. Čak što više, neki astrolozi kažu da se slična loša veza može formirati i iz ove kao što je između Škorpiona i Vage. Suprostaviti ću se tome i reći da ako postoji neophodna nezavisnost u vezi. Dvije suprotstavljene osobnosti mogu jedno drugoga dopunjavati. Pošto se istraživačka crta Škorpiona uglavnom skoncentrira na jedno područje, dotle Strijelac s univerzalnim pogledom na sve pomaže vidjeti stvari u kontekstu.

Stoga je jasno da među njima nije riječ samo o strastima, nego već od samoga početka njihove veze će se stvoriti jedna dublja, intelektualna veza. Izbliza sam mogla biti promatrač jedne takve veze, pošto i moji roditelji formiraju ovakvu vezu. Moram reći, ako klijenti traže moj savet, najvažnije je da oboje imaju svoje ciljeve u životu.

Jeste li se Vi zaglavili u tome, ili imate previše svađa međusobno? Nazovite savjetnicu Ognjenu, kod 411, na broj slobodni savjetnici , ona je stručnjak za partnersku terapiju sa anđeoskim kartama! 

 

Sve o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli, a što čini?

 

Uporedni horoskop Škorpion i Jarac

U početku u očima Škorpiona može djelovati dosadnom i krutom osoba rođena pod znakom Jarca, ali ako da mogućnost za njegovo upoznavanje, može postati opsjednut sa njim. Zvuči li to drastično? Situacija nije tako loša, samo je riječ o tome da Jarčevi skrivaju svoja prava osjećanja iza uljudnosti. To je njihov oklop, kao Rakovima, a iza toga želi Škorpiona sustići preko svoje istraživačke crte. Njihova veza može biti dobra ako Jarac upravlja, pošto je jasno da je on mirnije prirode.

Međutim, i Jarac mora biti otvoren za Škorpionove ideje i želje. Ako je to dato, može se između njih roditi i dugoročna veza, kao što se to dogodilo i kod jednog moga klijenta. Žena pod horoskopskim znakom Škorpiona me je potražila, govoreći da pod svaku cijenu želi osvojiti svoga izabranika koji je rođen pod znakom Jarca. Napravili smo joj najjaču ljubavnu magiju, i sada im je u lipnju bilo vjenčanje.

Ako i Vi imate svog izabranika i želite biti sigurni, potražite savjetnicu Evu, kod 431, na broju slobodni savjetnici , pošto ona najbolje poznaje ljubavnu magiju!

 

Sve o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

 

 

Pročitajte:  Što muškarac u znaku Jarca misli, a što čini? 

 

Uporedni horoskop Škorpion i Vodenjak

Ova dva znaka nisu baš jedno za drugo, premda znaju obilaziti jedno oko drugoga. Škorpionu se sviđa Vodenjakov mentalitet i ekscentričnost, jer u dubini duše je i on donekle takav. Vodenjak uživa u tome da za njim ludi jedan tako strastveni znak. Nažalost, problemi počinju tako što se Vodenjak ne može udubiti u jednoj vezi, dok Škorpion sve dublje i dublje prodire na polju ljubavi.

Prema tome, ishod može biti ljubomora, što će na sve baciti sjenku. Pošto Škorpion ne želi dijeliti ništa ni sa kime, a Vodenjak koji jako štiti svoju nezavisnost, ima sklonost pobjeći u tuđi zagrljaj. Jednom me je nazvala klijentica u znaku Škorpiona koja se nalazila u sličnoj situaciji, partner ju je prevario. Samo sa jako puno posla smo uspjeli demontirati instinktivno ponašanje oba znaka u njihovoj vezi. Možda sam najponosnija na rad sa njima jer su pokazali da uprkos zvijezdama neke stvari mogu funkcionirati.

Ako se i Vi nalazite u istoj situaciji, i osjećate da Vas partner vara, ili je previše ljubomoran, nazovite savjetnicu Dijanu, kod 449, na broj slobodni savjetnici jer možda i Vama možemo pomoći!

 

Sve o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

 

 Horoskop slaganja Škorpion i Ribe

Mogu se lijepo slagati, uprkos činjenici da duhovnost doživljavaju potpuno suprotno. Ukoliko se formira veza između njih, Škorpion može progledati kroz prste emocionalne oscilacije Ribe i pomalo naivno shvatanje života. Ali njegovo nalaženje izgovora i lijenost nikako. To može postati izvor napetosti jer u očima jedne Ribe, Škorpion može biti prema tome “zloban” i sirov zbog svoga sarkastičnog stila i s time što koketira s tamom.

Riba instinktivno želi ograničavati svoje misli od negativizma, dok Škorpion želi upoznati svaku stranu. U jednoj takvoj vezi, Škorpionka mi se požalila da zbog razlike u stavovima.  Potpuno im se uništio seksualni život. Bilo je potrebno puno vremena i pokušaja dok smo uspjeli sa seksualnom astrologijom izbalansirati sve energije.

Ukoliko se i Vi mučite sa istim problemima, otuđili ste se jedno od drugoga, poželjno je nazvati savjetnicu Karlu, kod 997, na broj slobodni savjetnici , koja je također stručnjak za pravljenje horoskopa! Još uvijek niste sigurni, a želite saznati kako biste se slagali sa partnerom ili kako možete riješiti probleme u Vašoj vezi, nazovite naše savjetnike na broj telefona slobodni savjetnici ! Čekaju na Vaš poziv! 

 

Sve o horoskopskom znaku Riba saznajte ovdje.

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

 

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

 

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro