Razgovarajte iz USA
putem bonova
Usporedni horoskop – Vaga i 12 horoskopskih znakova

Usporedni horoskop – Vaga i 12 horoskopskih znakova

Uporedni horoskop Vaga i 12 horoskopskih znakova pročitajte u nastavku!

 

Uporedni horoskop Vaga - Ovan:

Često se svađaju jer su to dva znaka koji stoje jedan nasuprot drugog, međusobno se nadopunjuju i suprotnosti se privlače. Ovan očekuje da bude u fokusu pažnje i da se cijeli svijet vrti oko njega, te da se Vaga stalno ugleda na njega, što upravo to i nesebično čini. Također je dovoljno sebičan da to iskoristi. Važno je u takvome odnosu da Vaga ipak zna i sama sebe zastupati, a ne samo obraćati pozornost na njegovog partnera. Kako može Astrologija u rješavanju sukoba između Vage i Ovna? Pitajte naše savjetnike za pomoć. Savjetnica Dada na kodu 432, može Vam pomoći.

 

Sve o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Bik:

Oba horoskopska znaka su vrlo emotivna i oboje imaju puno mekoće, elegancije, ljubavi, emocija, romantike. Horoskop Bik je puno odlučniji od Vage, a ona je dominantna u situacijama kod odlučivanja. Oboje su odani i izdržljivi na dugoročni odnos, a kao par mogu vrlo dobro funkcioniraju zajedno. Vaga više potražuje romantične situacije, svijeće, intimne večere, seks prije "ukras". I biku je također to važno, ali ipak Vagi je najvažnije. Bikovima nije na odmet uzeti to u obzir pa tako mogu formirati skoro savršen duo. Neke zamke možda ipak utječu na njihov odnos, ako želite saznati više, nazovite naše savjetnike.

 

Sve o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Blizanci:

Oboje su vrlo važni u odnosu, ali nisu dovoljno stabilni, niti jaki i teško donose odluke. Iako astrološki postoji skladan odnos, oni mogu imati problema. Blizancima su važni ljudski odnosi, i oni su vrlo opušteni tip. Vagama je ipak važnija partnerska veza, ali ona također voli slobodu kao i obično zračni znakovi. Vaga je puno više emocionalnija, ona treba romantiku i udvaranje. Blizanci to ne mogu njima pružiti jer je on intelektualni tip i romantika mu nije jača strana. Koje bi u takvome slučaju bilo rješenje? Pitajte naše savjetnike

 

Sve o horoskopskom znaku Blizanci saznajte ovdje.

 

Horoskop slaganja Vaga – Rak:

Dva emocionalna, romantična, osjećajna horoskop znaka se susreću. Oni se zajedno prilično dobro slažu, ali ako se rodi dijete u obitelj, Rak ima tendenciju zanemariti Vagu. Raku su dijete i obitelj u središtu više nego Vagi jer je njemu na prvome mjestu dijete. Međutim, Vaga i dalje zahtijeva udvaranje, još više pažnje i njege nego kad su bili samo njih dvoje zajedno. To može biti izvor sukoba između njih i činjenica da je Rak previše osjetljiv, lako se uvrijedi i na sitnicama, a teško zaboravlja. Kako se ti problemi mogu riješiti? Pitajte astrologa našeg savjetnika za pomoć.

Sve o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

 

vaga-uporedni horoskop 

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

 

Uporedni horoskop Vaga – Lav:

Ova dva horoskopska znaka imaju skladan odnos jedan s drugim. Postoji puno sličnosti između njih, uživaju u životu ostavljajući međusobnu slobodu, nitko ne želi posjedovati drugoga, oboje vole maženje i voditi brigu jedan o drugome, i to većinom i rade međusobno. Bolje je ako je žena u znaku Vage jer je specifično ženski tip, tipični muški lav. Vaga žena će učiniti sve da bi u domu stvorila ugodnu atmosferu i spremna je ugađati Lavu, ali ona također očekuje od Lava romantiku. On to čini na početku veze, ali je onda sklon to zaboraviti. Što je rješenje? Nazovite naše savjetnike.

 

Sve o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Djevica:

Rame uz rame stoje ova dva znaka i kao i obično, između susjednih znakova je dosta sukoba. Često puno više od onih koji su suprotni horoskop znakovi. Djevica je vrijedna, često je radoholičar, romantičar i puno više emocionalan tip, dok je Vaga intelektualac, zdrav razum pobjeđuje nad njegovim emocijama. Djevica je vrlo zabrinutog i sramežljivog tipa, a Vaga je puno opuštenija i zračni tip. Što može biti problem među njima i koje bi moglo biti rješenje? Pitajte naše savjetnike.

 

Sve o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Vaga:

Dvije "umjetničke duše" se sastaju u ovome slučaju. Harmoniča i ugodan odnos može biti jer su vrlo slični, redovito idu na kulturne programe. Žive u skladnom odnosu, vole ići u kino, kazalište, operu, glazbenu akademiju i plesne događaje, stvarno se ne raspravljaju s drugima, vole mir, sklad, harmoniju, dobro se osjećaju zajedno, savršeno se prilagode jedno drugome, nikada nema svađe između njih. Mogu zajedno živjeti život u miru i ljubavi, ali može se dogoditi da nedostaju jake strasti koje su nestale iz njihovog odnosa, pa može postati dosadan njihov sjajan odnos nakon nekog vremena. Kako povratiti odnos između dvije Vage? Pozovite naše savjetnike astrologe.

 

Sve o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Škorpion:

Ovo je prilično težak slučaj jer su ova dva znaka jedan do drugoga, kao u slučaju Vage i Djevice. Istina, neko vrijeme to može biti prilično dobar odnos jedno s drugim na početku jer je Vaga vrlo impresionirana činjenicom da Škorpion ima intenzivne osjećaje prema njoj. Škorpion ima prilično pregrijane emocije, strastvenu ljubav, snažnu seksualnu želju, može biti jako zaljubljen u svog partnera. Kasnije, problem može biti za osjetljivu Vagu pregrubo ponašanje Škorpiona koji jednostavno pregazi njenu osjetljivu dušu. Vaga želi stanje mira, harmonije i vrlo je romantična. Škorpion nije romantičan i sentimentalni tip. To može biti vrlo ozbiljan problem između njih. Što je rješenje? Pitajte naše savjetnike.  

 

Sve o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

 

  saznaj-buducnost

 

 

Uporedni horoskop Vaga – Strijelac:

Dva skladno povezana horoskop znaka. Strijelac može biti nježan, ljubazan, a Vaga žudi za skladom i mirom, ali i Strijelac to može dati. Vrlo lako se može udvarati, a Vagu to sve vrlo impresionira i to je vrlo važno za njega. Oba znaka se pridržavaju zakona, poštuju etiku, poštuju pravila, vjerni su jedni drugima. Postoji puno sličnosti između njih, međusobno prilično dobro funkcioniraju i mogu ostati u dugoj vezi. Ako je muškarac Strijelac, to je bolja varijanta jer je više muški tip Strijelac: vatren, temperamentan, ali isto tako može biti dobro i obrnuto. Želite li saznati više o ovim horoskopskim znakovima? Pozovite savjetnike astrologe.

 

Sve o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

 

Horoskop slaganja Vaga – Jarac:

Astrološki gledano ova dva znaka su proturječna u odnosu na jednog na drugi, ali nije toliko loše za partnerski odnos. Vaga je emocionalna, ali Jarac nije jer je njemu bitniji zdrav razum i racionalnost. On se stvarno ne zna udvarati, ne zna pokazati svoje emocije, a Vagi je u biti to vrlo važno i baš to je problem između njih. Jarac je jedna vrlo stabilna osoba koja je pouzdana, na koju Vaga može računati i osloniti se na njega, a to je također važno za Vagu osim romantike. Jarac brine o Vagi i ona može računati na stabilnu egzistenciju, ali ne zna se udvarati i biti romantčan, što Vagi nedostaje. Kako popraviti odnos između Vage i Jarca? Pozovite naše savjetnike astrologe.

 

Sve o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Vodenjak:

Ova dva horoskopska znaka su u skladnom odnosu jedan s drugim. Vrlo dobro se slažu zajedno. Obojima su važni odnosi, sloboda, vole putovati i prošetati s prijateljima, vole zabavu, dobro se osjećaju zajedno, ali im fali praktičnost, stabilnost i pouzdana pozadina iz njihovih života. Vaga je "začarana umjetnička duša", dok je vodenjak "neshavećeni genije ". Bez obzira koliko je dobar odnos između njih, pitanje je tko će od njih raditi, tko će imati stabilan posao i stvoriti egzistenciju za život, tko će platiti sve račune. To može biti problem u njihovom odnosu. Što bi moglo biti rješenje problema? Nazovite naše savjetnike.

 

Sve o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

 

Uporedni horoskop Vaga – Ribe:

Teško je predvidjeti kako će se odvijati odnos s njih dvoje. Oboje teško donose odluke, lako su pod utjecajem drugih ljudi, a niti jedan od njih nije vrlo pragmatičan. Gdje i kada će prekinuti odnos, to se ne zna unaprijed, ali se to možda nikada ne dogodi. Mogu zajedno živjeti do kraja života jedan s drugim, čak i ako postoje problemi između njih jer oni nisu u stanju odlučiti hoće li se razvesti ili ne. Oboje imaju potrebu biti u vezi, oba znaka su sentimentalne i romantične prirode, ali postoje i brojni sukobi između njih. Kod njih je jedan od glavnih problema što nisu sasvim racionalni, nisu dovoljno pragmatični, nisu dovoljno "spremni za život". Kako riješiti ovaj problem? Pitajte naše savjetnike.

 

Sve o horoskopskom znaku Riba saznajte ovdje.

 

Ako želite znati detaljniju i osobnu horoskop analizu o tome kako se uklapate zajedno s partnerom, nazovite mene ili moje kolege astrologe na broj telefona slobodni savjetnici. Ja sam Gordana na kodu 311. Također možete dobiti detaljan opis svakog horoskop znaka s preciznim opisom odnosa prema svakome od znakova!

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Boris Dominiković: Vlaška magija za ljubav!

 

Horoskopski parovi kojima ljubav nije zapisana u zvijezdama!

 

U kojem ste mjesecu rođeni? Vaš partner prema horoskopu!

 

 

facebook

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro