Razgovarajte iz USA
putem bonova
Investicijsko Zlato - Kako i kada kupovati

Investicijsko Zlato - Kako i kada kupovati

Sve više ljudi se odlučuje na štednju u obliku investicijskog zlata. Investicijsko zlato se već stoljećima drži kao najsigurniji način za čuvanje kapitala. Plemenita kovina koja sadrži izuzetno snažnu energiju, pogotovo financijsku. Zlato su voljeli drevni vikinzi, ali je zlato je i preteča valute.

kod-za-novac

Kada kupovati investicijsko zlato?

Zlatni sjaj zlata se veže isključivo na energiju mjeseca. Koliko puta ste čuli da se novčanik stavlja na puni mjesec? Mjesečeva energija je izuzetno pogodna za pokretanje energija financija. Kako sam mjesec pokreće financijsku dobit tako i sačuva dobit ukoliko se odlučite na štednju u zlatu.

U nastavku: Mjesečevi periodi i investicijsko zlato

horoskop-listopad-mjesecni

 

Period između mladog i punog mjeseca:

Period između mladog i punog mjeseca je izuzetno pogodan za financijske aktivnosti. Bez obzira da li su to ulaganja ili jednostavno kupujete kuću, auto, perilicu posuđa...  Dakle u ova dva tjedna koliko traje razdoblje između mladog i punog mjeseca izuzetno je pogodno raditi investicije ukoliko ste se odlučili investirati u investicijsko zlato.

Period za vrijeme punog mjeseca(UŠTAP):

U periodu punog mjeseca kada je mjesečeva energija najsjajnija ne preporuča se ulagati u nekretnine pogotovo osoba rođenima u znaku OVNA, BIKA i VODENJAKA. Osobe koje su rođene u znaku JARAC i ŠKORPION u vrijeme punog mjeseca doživljavaju vrhunac energetskog vala, ali mogu patiti od nesanice. Postoje neka stara vjerovanja vezana uz to kako Pun mjesec donosi sreću u nekim životnim koracima. Kaže se kako selidba na dan Punog mjeseca donosi sreću, te da će Pun mjesec povećati prosperitet u novom domu.

horoskop-prednosti-nedostaci

Period za vrijeme zadnje četvrti:

U ovom periodu mjesečevog puta nije preporuka ulagati u investicijsko zlato jer u ovom periodu mjesec "pokazuje" svoju tamnu stranu i vraća energije novca odakle su i došle. Energije univerzuma su uvijek u savršenom balansu, stoga uvijek pratite što vam univerzum poručuje i iskoristite pogodne trenutke do maksimuma. Možete i napraviti vlastiti personalizirani kalendar pozitivnih događaja uz pomoć naših vrhunskih astro savjetnika u najboljem tarot centru na Balkanu! Javite im se s punim povjerenjem.

astro-savjetnik

 

 

 

Najpopularnije s weba:

 

Pomrčina Krvavog Mjeseca

 

Ovih je 5 znakova zodijaka kojima će vladavina Škorpiona donijeti veliku sreću!

Horoskopski utjecaj punog mjeseca!

Magija punog mjeseca za novac.

 

Crni Mjesec

.

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro