Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Kako osvojiti muškarca Djevicu?

Kako osvojiti muškarca Djevicu?

Kako osvojiti muškarca Djevicu? Uglavnom će netko reći da je zaljubljivanje u Djevicu jedna od najboljih stvari koje bi Vam se mogle dogoditi. Oni će se pobrinuti za sve, od financijskog aspekta do gotovo svega što ima veze s vašim budućim životom.


Vrlo su stabilni i raspoloženi, ali postoji problem. Imaju prilično specifičan profil osobnosti s kojim bi se željeli upoznati i odabrati ga kao budućeg partnera, pa ako ne ispunjavate te kriterije, gotovo ništa ne biste mogli učiniti. Osim pokušaja da im pokažete da ništa nije savršeno na ovom svijetu i da su nesavršenosti ponekad poželjne.


Smatrajte ovo svojim najvećim izazovom zavođenja kada pokušavate privući muškarca Djevicu.

 

Kako osvojiti muškarca Djevicu?

 

 5 najboljih savjeta kako osvojiti muškarca Djevicu:

 

Ne podcjenjujte snagu kontakta očima.

Neka se osjeća potrebnim i poštovanim.

Koristite svoju intuiciju i odgovorite na njegove signale.

Slatko razgovarajte, ali ostanite pouzdani.

U njegov život unesite uzbuđenje i malo problema.

 

Pratite njegove zahtjeve

 

Kako osvojiti muškarca Djevicu - Povrh činjenice da pripadnici ovog znaka imaju vrlo visoke standarde i ne traže ništa osim savršenstva, nekoga tko je istovremeno lijep i inteligentan. Nekoga tko zna što želi od budućnosti, kao i ambiciju i ustrajnost u postizanju svojih želja, oni su također prilično zadovoljni time što su sami.

 

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

 

To znači da neće aktivno tražiti partnera samoinicijativno, a to čini još manje vjerojatnim da će pasti na bilo kakav kompliment i slatku riječ koju mu tu i tamo netko uputi.


Morat ćete biti vrlo iskreni sa svojim osjećajima, kao i shvatiti da oni žele da netko podijeli cijeli svoj život s njima.


Kako osvojiti muškarca Djevicu - Muškarac Djevica je perfekcionist, pa biste trebali očekivati da morate obaviti dovoljno priprema i postaviti teren prije nego što se između vas dvoje dogodi nešto konkretno.

 

sanjarica_24astro

 


I da, ovdje govorimo i o seksualnim pitanjima, jer ne biste trebali očekivati da će ovaj urođenik kojeg pokreće Merkur biti tako otvoren i nesputan od početka. Kako osvojiti muškarca Djevicu? Pokušajte mu privući pažnju i ohrabriti ga, sve kako biste ga natjerali da se opusti i uništi svoja osobna ograničenja.


Kako osvojiti muškarca Djevicu - Pokušajte mu reći da nema razloga za brigu ako prvi put nešto pođe po zlu, jer to je sasvim prirodno, a također je vrlo učinkovito koristiti riječi da biste ga smirili.

 

saznaj-buducnost

 


Ako se čini da će sve to biti glavobolja, ispuniti njegova velika očekivanja i učiniti sve što je u Vašoj moći da udovoljite muškarcu Djevici, onda je vrijeme za dobre vijesti. Na kraju se sve isplati, jer, iako će ih trebati malo nagovarati, jednom kad uđu u igru, to je all-in, bez drugih pokušaja i bez polumjera.


Kako osvojiti muškarca Djevicu - Muškarci Djevice pokazat će svoju punu naklonost za sav trud koji ste uložili. Oni jasno mogu vidjeti čistu ljubav i promišljenost svega što ste pokušavali do tog trenutka.

 

Što odbija muškarca Djevicu?

 

Kako osvojiti muškarca Djevicu - Što se tiče loših strana, u ovom slučaju to neće biti previše dramatično. Malo je aspekata na koje biste trebali obratiti pažnju ako želite da vaša veza traje. Kao prvo, nemojte očekivati da će vam biti ugodno od prvog spoja, pa čak ni od drugog.

Morat ćete im dokazati svoju vrijednost, a trebat će im neko vrijeme da Vas stvarno upoznaju.


Još jedan važan savjet kako osvojiti muškarca Djevicu jest da su oni prilično introvertirani i radije ne bi bili u centru pažnje, kao nikada.

 

Kako osvojiti muškarca Djevicu

 


Ako nekako mislite da bi se trebali suočiti sa svojim strahovima i preboljeti ih, onda razmislite ponovno. Ne mislite li da su o tome razmišljali? Postoji razlog zašto to još nisu učinili, zato nemojte biti prisilni ovdje.


Umjesto toga budite promišljeni i to će Vam biti vrlo cijenjeno. Točnost i stav razumijevanja ključni su za njih, zato imajte to na umu.

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

Želite zavesti osobu u znaku Djevice? Ili imate probleme u odnosu s osobom Djevicom? Onda se obratite našim savjetnicima u Astro centru, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite savjet stručnjaka kako biste imali sretan i skladan ljubavni život!

Svog savjetnika možete odabrati klikom ovdje!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Djevice i seks

Što misli muškarac u znaku Djevice, a što čini?!

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Veliki horoskop za seks: Djevica, Vaga i Škorpion!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro