Razgovarajte iz USA
putem bonova
Veliki horoskop za seks: Djevica, Vaga i Škorpion!

Veliki horoskop za seks: Djevica, Vaga i Škorpion!

Seks horoskop Djevica, Vaga i Škorpion bit će nešto detaljniji. Pokušat ćemo analizirati horoskopske znakove i seks. Našim savjetnicima seks nije tabu tema i možete ih potražiti u vezi ove teme. Čak možete provjeriti i naše ostale tekstove u kojima ćete pronaći mnogo toga za čitanje, ali ako imate konkretna pitanja, bez oklijevanja se obratite našim savjetnicima u Astro centru!  

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Seks horoskop djevica Djevica

Seks horoskop - Djevica je jedan od stidljivih znakova. Baš zato je povučena i nježna. Ima veliku potrebu za dugim i romantičnim tepanjima i za mirnim ugođajem. Jako su im bitne emocije, ljubav i povjerenje. Za njih nije tipična avantura na jednu noć. S Djevicama trebate biti strpljivi i ne smijete ih požurivati, samo se lagano približavati, neovisno je li riječ o muškarcima ili ženama. Bitna je čistoća i red. To vrijedi i za mjesto gdje žele imati seks, jer gledaju i na to i uvelike utječe na njihovo raspoloženje. Žena u znaku Djevice se jako sporo priprema za seks. Treba joj jako puno vremena i zato partner mora biti strpljiv. Ne govori rado o željama u seksu. Zato partner teško zna što želi. Muškarac Djevica ne pridaje puno značaja seksu i ženama pristupa vrlo nesigurno. On će nešto započeti samo onda ako partner direktno kaže što želi raditi. Nema puno samopouzdanja. Na svaki detalj jako nervozno reagira i previše se brine oko svega. Ipak, maksimalno se može prilagoditi svom partneru, i ako se uspijete uskladiti, muškarac u znaku Djevice će Vam biti vjeran.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte ovdje.

 

 

besplatni-tarot

 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Seks horoskop Vaga

Seks horoskop Vaga zna vrlo dobro komunicirati i to joj je vrlo bitno čak i u seksu i želi sve otkriti o svome partneru. Generalno se trudi u seksu, odnosno pridaje pažnju tome da obje strane budu zadovoljene. Voli predigru i duge razgovore. Bitan im je izgled i vole prostore koji su estetski jako lijepo uređeni i harmonični, onda se vrlo lako da zavesti. Žena Vaga voli lijepe stvari i romantična mjesta. Njoj trebate pokazati da je prava žena i stalno joj davati do znanja da je jako privlačna. Obožava dugu predigru, stoga je možete iznenaditi aroma masažom. Vaga muškarac je romantičan i pun strasti. Ne radi ništa na brzinu i dugo se udvara. Pored toga, žena se kraj njega se osjeća kao kraljica jer je on vrlo detaljan, vjeran i obraća pažnju na svaki njen pokret.

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

 

 

sanjarica_24astro

 

Seks horoskop Škorpion

Škorpion je horoskopski znak koji nazivaju bogom seksa. Zbog svojih želja i seksualne požude se već smatra legendom. Stalno želi zavoditi i udvarati se. Jako im je bitno zadovoljiti partnera, kao i povratna informacija. Škorpion je stalno i u svakom trenutku spreman za seks, bilo kad i bilo gdje. Pored žene Škorpiona se niti jedan muškarac neće dosađivati. Ona je vatrena, strastvena, ima ogromnu seksualnu fantaziju koju uvijek rado podijeli sa svojim partnerom. Ona je divlja ljubavnica koja je spremna bilo gdje javno partnera navesti na seks. Muškarac u znaku Škorpiona je od svih horoskopskih znakova najdivljiji. Nema granice, bez tabua, samo je bitno uživanje i zadovoljenje potreba. Ozbiljno shvaća seks, i ako želite s njim ići u krevet, onda se pripremite za najekstremniji seksualni užitak u Vašem cijelom životu.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

 

Imate problema u ljubavnom životu? Ne trebate biti sramežljivi, već potražite pomoć! Naši stručnjaci su spremni dati savjete o seksu i o privatnom životu. Naravno, svi detalji ostaju samo između Vas i savjetnika. Obratite se savjetnici Dadi na kodu 432 i savjetnici Gordani, kod 311, slobodni savjetnici, koje će Vam rado pomoći!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Pročitajte:

Koliko seksa Vam je potrebno!  

Sudbinski partneri doista postoje.

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro