Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Koji je Vaš karmički zadatak u rujnu?

Koji je Vaš karmički zadatak u rujnu?

Karma

Karmički zadatak u rujnu Vas vodi ka produbljivanju. U ovom predivnom jesenjem mjesecu možete razmišljati o meditaciji i istraživanju Vaše unutarnje svetinje. Sada Vam se mogu dogoditi najbolje stvari, možete pronaći rješenja za probleme za koje ste nekoć mislili da su nerješivi. Uz to, možete dobiti odgovore na pitanja o kojima već duže vremena razmišljate, ali zapravo ne znate rješenja. Mjesec rješavanja problema je mjesec rujan! Zato je za sve karmički zadatak isti: riješiti sve probleme koji se već duže vremena odgađaju. Karma je važna, čak i uz loš mjesečni horoskop, i može Vam donijeti mjesece u izobilju!

Rujan je posebno pogodan za rješavanje karme. Ako smatrate da je većina Vaših nevolja sudbinski, tada se ne ustručavajte otpustiti negativne učinke Vaše karme! Postoje mnogi događaji koji mogu negativno utjecati na Vašu karmu, pri čemu će možda biti potrebno rješavanje karme. Rasprave, svađe, ili ste možda učinili nešto pogrešno, zbog čega se kajete. Sve to može negativno utjecati na Vašu karmu, zbog čega je važno rješavanje. Karmički zadatak sam po sebi nije dovoljan da se oslobodi teret karme, pogotovo ako se u svakodnevnom životu suočavate s velikim sudbinskim događajima, preokretima.

Koji je Vaš karma zadatak u rujnu?   

Zadatak

Uz to, ovog mjeseca trebate uložiti puno energije u posao. Karma vraća svu energiju koju ulažete, odnosno, uspjeh i sreća opet će ići ruku pod ruku. Usudite se upustiti u veće stvari. Bez obzira na to kakvi Vam se zadaci na poslu nude, nemojte biti sitničavi prema sebi. Zakoračite naprijed, iskoristite svaku priliku, ali zato sačuvajte i Vašu intuiciju! Promjena okoline, nove kolege na poslu neće nužno biti bolji od starih. Što god da prihvatite, ključ uspjeha bit će u Vama!

Budite oprezni u ljubavi i na vrijeme primijetite ako nešto želite pretjerano, na silu. Ne morate preispitivati postojeću vezu, ali vrijeme je da donesete mnoge odluke koje utječu na Vašu budućnost i budućnost Vašeg partnera. Važno je da u rujnu obratite pozornost na vezu između ljubavi i karme. Uostalom, ako želite biti doista uspješni, u budućnosti će Vam biti potreban karmički odnos koji Vas podržava!

Pročitajte još: 

Visak će Vam biti od pomoći!

Želite biti sretni i zaljubljeni?

Koje su to tri metode karmičkog opterećenja?

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Koji je Vaš karma zadatak u rujnu?

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro