Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Koji je Vaš karmički zadatak u rujnu?

U rujnu Vas karma vodi ka produbljivanju. U ovom predivnom jesenjem mjesecu možete razmišljati o meditaciji i istraživanju Vaše unutarnje svetinje. Sada Vam se mogu dogoditi najbolje stvari, možete pronaći rješenja za probleme za koje ste nekoć mislili da su nerješivi. Uz to, možete dobiti odgovore na pitanja o kojima već duže vremena razmišljate, ali zapravo ne znate rješenja. Mjesec rješavanja problema je mjesec rujan! Zato je za sve karmički zadatak isti: riješiti sve probleme koji se već duže vremena odgađaju. Karma je važna, čak i uz loš mjesečni horoskop, i može Vam donijeti mjesece u izobilju!

Koje su to tri metode karmičkog opterećenja? Klikom OVDJE doznajte sve važne detalje! 

Rujan je posebno pogodan za rješavanje karme. Ako smatrate da je većina Vaših nevolja sudbinski, tada se ne ustručavajte otpustiti negativne učinke Vaše karme! Postoje mnogi događaji koji mogu negativno utjecati na Vašu karmu, pri čemu će možda biti potrebno rješavanje karme. Rasprave, svađe, ili ste možda učinili nešto pogrešno, zbog čega se kajete. Sve to može negativno utjecati na Vašu karmu, zbog čega je važno rješavanje. Karmički zadatak sam po sebi nije dovoljan da se oslobodi teret karme, pogotovo ako se u svakodnevnom životu suočavate s velikim sudbinskim događajima, preokretima.

 

Želite biti sretni i zaljubljeni? Brzo kliknite OVDJE i saznajte upute naših najboljih stručnjaka!  

Uz to, ovog mjeseca trebate uložiti puno energije u posao. Karma vraća svu energiju koju ulažete, odnosno, uspjeh i sreća opet će ići ruku pod ruku. Usudite se upustiti u veće stvari. Bez obzira na to kakvi Vam se zadaci na poslu nude, nemojte biti sitničavi prema sebi. Zakoračite naprijed, iskoristite svaku priliku, ali zato sačuvajte i Vašu intuiciju! Promjena okoline, nove kolege na poslu neće nužno biti bolji od starih. Što god da prihvatite, ključ uspjeha bit će u Vama!

Postoje pitanja na koja želite dobiti odgovore što je prije moguće? Visak će Vam biti od pomoći, detaljnije OVDJE

Budite oprezni u ljubavi i na vrijeme primijetite ako nešto želite pretjerano, na silu. Ne morate preispitivati postojeću vezu, ali vrijeme je da donesete mnoge odluke koje utječu na Vašu budućnost i budućnost Vašeg partnera. Važno je da u rujnu obratite pozornost na vezu između ljubavi i karme. Uostalom, ako želite biti doista uspješni, u budućnosti će Vam biti potreban karmički odnos koji Vas podržava!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523