Razgovarajte iz USA
putem bonova
Koji ste horoskopski znak? Anđeo čuvar Vas upozorava!

Koji ste horoskopski znak? Anđeo čuvar Vas upozorava!

Anđeo čuvar upozorava - Svatko od nas ima svog anđela čuvara. Znam da je mnogima teško u to povjerovati, ali anđeli su s nama. Koji ste horoskopski znak? Na što Vas upozorava Vaš anđeo čuvar ?

Ovan

Prema horoskopskom znaku, anđeo čuvar Vas moli da budete pažljiviji prema ljudima. Prije nego donesete odluke, izbrojite do tri. Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432,  slobodni savjetnici, od koje možete dobiti osobnu poruku od Vašeg anđela čuvara!

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte ovdje.

Bik

Čovjek se ne mjeri po snazi, već po pameti, poručuje Vam anđeo čuvar! Izbjegavajte prekomjernu tjelesnu aktivnost tijekom ljetnih mjeseci. Imajte više strpljenja prema partneru! Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, slobodni savjetnici, jer, prema horoskopu, možda i postoji razlog da budete ljubomorni!

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte ovdje.

 

Blizanci

Iskoristite maštu i ostvarite ono o čemu sanjate. Postoji razlika između mašte i stvarnosti, ali nije nemoguće ostvariti ono što želite! Nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, slobodni savjetnici, kako biste saznali, da li je dovoljna samo Vaša hrabrost, ili će Vam biti potrebna mala pomoć magije!

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte ovdje.

 

Anđeo čuvar Vas upozorava

Rak

Ne smijete krenuti putem sumnje, poručuje Vam Vaš anđeo čuvar! Strah nikada nije dobar savjetnik. Najčešće Vas povređuju osobe koje bude strah u Vama. Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, slobodni savjetnici, kako biste saznali postoji li razlog da sumnjate na kletve!

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte ovdje.

 

saznaj-buducnost 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Lav

Vaš anđeo čuvar Vas upozorava na umjerenost. Tu nije riječ samo o tome koliko novca ćete potrošiti. Kada ste u elementu, ne usporavate tempo, u stanju ste puno raditi, samo se postavlja pitanje, vrijedi li? Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Nives na kodu 226, slobodni savjetnici, i zatražite predviđanje, kako biste saznali kakva će biti  financijska situacija u budućnosti!

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte ovdje.

Djevica

Nemojte davati slobodnog prostora sumnji. Često Vam nije stalo do njih, a ponekad se strogo pridržavate pravila. Pronađite konačno Vašu karmu, srednji put! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, slobodni savjetnici, i zatražite analizu karme, kako biste saznali gdje se trenutno nalazite!

 

Vaga

Pokušajte uložiti više energije u odnose koji su Vam važni! Prema poruci anđela čuvara, rođenje novih prijateljstava je sada najbolja investicija za Vas. Nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, slobodni savjetnici, kako biste saznali postoji li u Vašem okruženju osoba koja Vas bombardira svojim negativnim energijama!

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte ovdje.

anđeo-čuvar-upozorava 

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Škorpion

Ne dopustite da drugi kontroliraju Vaše osjećaje! Potrudite se primijetiti da drugi često lažu i pokušavaju manipulirati s Vama, jer ste Vi čovjek strasti. Obratite se savjetnici Danijeli na kod 408, slobodni savjetnici, kako biste saznali, koliko je Vaš partner iskren prema Vama!

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte ovdje.

 

Upozorenje Vašeg anđela čuvara

Strijelac

U budućnosti previše jake emocije mogu preuzeti kontrolu. Pokušajte ostati na putu razuma. Ponekad Vas osjećaji mogu prevariti! Stoga nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, slobodni savjetnici, kako biste saznali, što Vam budućnost donosi!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte ovdje.

 

Jarac

Ne primjećujete važne stvari. Upotrijebite tehniku da biste dobili informacije, umjesto da trošite Vaše dragocjeno vrijeme na nevažne stvari. Obratiti više pažnje na odnose, jer Vas anđeo čuvar zabrinuto promatra! Obavezno nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, slobodni savjetnici, koja će pogledati, možete li očekivati ugodno iznenađenje u ljubavi!

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte ovdje.

Vodenjak

Sumnja nije uvijek od pomoći. Obratite više pažnje na ciljeve koje želite postići, jer mnogi strahovi u Vama su neutemeljeni. Poslušajte Vaše srce, jer će Vas mnogi pokušati skrenuti s pravog puta! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Dada na kodu 432, slobodni savjetnici, koja će provjeriti postoji li kletva ili urok na Vama!

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte ovdje.

Ribe

Trebali biste obratiti više pažnje na Vaše zdravlje. Unosite dovoljno tekućine u svoj organizam, upozorava Vas anđeo čuvar! Pazite, alkohol može biti vrlo štetan za Vas! Nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, slobodni savjetnici, kako biste od astrologa saznali što Vam uistinu može pomoći!

UPRAVO SE ČITA:

Klikom OVDJE doznajte koje je Vaše anđeosko ime!

Kako uspostaviti anđeosku ljubavnu poruku? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Ljekovite anđeoske poruke, detaljnije OVDJE! 

 

facebook

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro