Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Leteće čudovište crvenih očiju je među nama?

Leteće čudovište crvenih očiju je među nama?

Čudovište?

Čudovišta postoje? Nedavna pojava čovjeka moljca donosi nam legendu sa puno neobjašnjivih događaja! Za koje do dan danas ne postoji jasan dokaz. Puno fotografija i video zapisa, sada također  i "osobnih opisa" postoji o letećem  čudovištu  crvenih očiju koji se tijekom povijesti uvijek pojavio na mjestu u kojoj se zbila neočekivana katastrofa! U kratkom vremenskom razdoblju. Prvi dokumentirani dokaz bio je u 60-im godinama, uz rijeku Ohio, u gradiću Point Pleasent i okolici! Gdje se jedan dan za drugim pojavljivao nekoliko puta " visoki anđeoski lik".

U većini slučajeva, malo veći od čovjeka, u crnom, dlakav i s krilima, i u ostalim aspektima je opisan u čovječjem obliku, a te njegove crvene oči su vrlo zastrašujuće. On nikada nije učinio ništa, uvijek je bio prisutan samo kao promatrač. Osim zastrašujućeg eksterijera, nije uzrokovao druge zastrašujuće  događaje.

Neki zapisi pokazuju da je ispuštao zvuk iz sebe koji je snimljen sa policijskim snimačem, a taj zvuk najbolje liči na glas ubrzanog premotavanja kazetofonske trake. Kao eksperiment, taj snimak su preslušali usporeno! Ali još uvijek nisu bili u mogućnosti pronaći bilo koji smisao u njemu. Ne samo da se spektakularno pojavljuje, nego tajanstveno koristi telefonske pozive da ostavi poruke, ali se nitko ne oglašava, već se samo čuju čudni zvuci.

Leteće čudovište crvenih očiju je među nama?

Zbog čestih slučajeva,  čudovište gotovo se činilo da je ovo dom čovjeka moljca, koji je kasnije inspirirao filmsku zajednicu. Događaji su se ponavljali dvije godine, nekad su vidjeli ogromno dlakavo biće ispred automobila! Dok drugi put je čudan susret bio u nečijem dvorištu. Kada je letio, rijetko je pobudio pozornost stanovnika, samo su ga vidjeli u daljini na nekoliko minuta.

Tada se 1967. godine dogodila katastrofa. Silver Bridge most iznad rijeke Ohio se urušio i više od 50 vozača je odnijela poplava. Nestao je i čovjek moljac i više se nije pojavljivao u okolici.

Pomoć?

Kasnije se na puno sličnih mjesta pojavilo čudovište ostavljajući iza sebe tajanstvene slučajeve i strah kod ljudi! Pitajući se što će se još dogoditi? Možda čovječanstvo griješi i on ne privlači pojavu katastrofa, ali je čudno da se nešto strašno uvijek dogodi nakon što se tajanstveno pojavljuje jedan po jedan i po nekoliko puta, kako su razni očevici prijavili slične pojave.

Pojavio se u Japanu prije potresa, zatim su ga vidjeli prije napada na tornjeve blizance, a nedavno u Čileu je također zabilježeno u nekoliko područja od pouzdanih svjedoka. Pitamo se kakva misterija privlači čovjeka moljca? Zar će i ovdje biti neobjašnjivih događanja? Hoće li biti uspješno spriječena katastrofa? Nadamo se da ovo stvorenje upozorava vlast i da će sada uspjeti spriječiti udar sudbine.

Leteće čudovište crvenih očiju je među nama?

Mnoge teorije su pokušale objasniti razne nevjerojatne priče o čovjeku moljcu. Ono što se može tretirati kao činjenica, da je u svakom slučaju bio prisutan samo kao promatrač, nikada nije bio učesnik u događajima, barem ne tako kako mi ljudi to razumijemo.

Neki kažu da je čovjek moljac izvanzemaljsko biće, dok drugi tvrde da dolazi iz drugih dimenzija. Ali sve to nam nije dalo odgovor na pitanje, što možemo očekivati u budućnosti, i gdje će se pojaviti slijedeći put ...?  

Ukoliko i Vi doživljavate paranormalne i neobljašnjive aktovnosti, događanja u svakodnevnome životu, u tome slučaju nazovite savjetnicu Gordanu, kod 311, na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min). Možete je nazvati u bilo koje vrijeme!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro