Razgovarajte iz USA
putem bonova
Noćne more - Samo ružni snovi ili Magijski napadi?

Noćne more - Samo ružni snovi ili Magijski napadi?

Skoro svaka osoba barem je jednom u životu imala san koji nije bio nimalo ugodan. Neki "sretnici" uistinu samo ružno sanjaju, no noćne more su nešto sasvim drugo. Noćna mora je izuzetno neugodan san u kojem osoba doživljava stravične događaje u kojima istinski osjeća strah, žalost ili čak i očaj. Osobe koje su imale Noćne more, najčešće ih opisuju kao opasne situacije, nelagodu te psihički ili fizički teror.

 

Noćne more - Simptomi Magijskih napada

Noćne more su simptomi Magijskih udara. To su kaotični i vrlo zbrkani snovi u kojima često možete vidjeti duha umrle osobe, demone, zloduhe, strašila, čudovišta i druge strašne utvare. Često se događa i da se kroz takve snove pojavi i baš ona osoba koja Vam noću šalje negativnu energiju - obično se pojavljuje nakon što je Magija već napravljena. Događa se i to da Vam u snove ulazi potpuno nepoznata osoba koja, dok razgovara sa spavačem, stoji pored njegovog kreveta ili ga poziva da ustane i hoda za njom. Noćne more praćene su stravom, panikom i jezom, a buđenje iz noćne more može biti dramatično. Javlja se i jako lupanje srca, znojenje i izraženi strah. Ezoterijski stručnjaci posebno upozoravaju na to da je čovjek tijekom spavanja najpodložniji utjecajima Magije.

noćne more

Utjecaj košmara na svakodnevni život

Noćne more nikako nisu ugodna pojava. Mogu Vam onemogućiti pravi odmor. Noćna mora je negativna energija koja ima zadatak iscrpiti Vaše kompletno biće. One uništavaju Vašu psihu i kompletan živčani sustav. Ukoliko Vam snovi počnu utjecati na svakodnevni život ili Vas emocionalno uznemiruju, trebali biste ozbiljno razmisliti o tome da potražite pomoć. Magijski napadi su nešto što se svakako treba riješiti. Kako biste spriječili daljnji noćni teror demona koji Vas napadaju, obratite se našim stručnjacima.

 

NOĆNE MORE - PARALIZA SNA

 

Serija magijskih udara

Noćne more mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme i utjecati na Vaš normalan život. Ponavljajuće košmare nikako ne treba ignorirati. Oni uzrokuju veliku tjeskobu kod čovjeka, umor i probleme pri koncentraciji tijekom dana. Mogu ozbiljno narušiti čovjekovo tjelesno i mentalno zdravlje. Vještice, demoni i duhovi najaktivniji su noću kada je između našeg i demonskog svijeta zaštita najslabija. Rituali za obranu od Magijskih napada nadohvat su Vam ruke - 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno. Vrijeme da spriječite magijske napade uljeza, upravo je sad!

 

NAŠ TAROT CALL CENTAR DOSTUPAN JE IZ 10 ZEMALJA 24h DNEVNO!

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

Zanimat će Vas još i ovo:

 

Veliki Majanski Horoskop

 

5 snova koje ne smijete ignorirati

 

Nadnaravni događaji

 

Vještice bacale uroke na D. Trumpa

 

0-24 Sata Horoskop - Najbolji stručnjaci u svako doba!

 

Paraliza sna - crnomagijski napad na psihu

 

Magija Crnog Jajeta

 

Ovi horoskopski znakovi imaju najskladniji brak!

 

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro