Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 1 - Zašto su uvijek prvi?

Numerologija broja 1 - Zašto su uvijek prvi?

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

 

Numerologija broja 1  govori da su numerološke jedinice rođeni vođe. Izrazito su ambiciozne, hrabre i imaju izuzetno snažnu volju. Osobe rođene pod numerologijom broja jedan, samopouzdane su i snažne, ali i veoma osjetljive. Gotovo nikada neće pokazati svoje osjećaje. U životu će postići mnogo. Uvijek su zaposleni, a uspjeh im je od velikog značaja. Numerološke jedinice krasi izuzetno izražena kreativnost, a talenti su im vrlo različiti.

NUMEROLOGIJA BROJA 1

Numerologija broja 1:

Ljubav

Numerološke jedinice trebale bi partneru poklanjati više pažnje. Uvijek bi im trebale davati do znanja da se bez njihovog prisustva ne osjećaju sigurno. Numerološke jedinice svakako bi trebale i pripaziti na to da partneru pruže podršku i razumijevanje u svemu što čini. Broj 1 najbolje se slaže s osobama rođenim pod brojem 4, a sa osobama koje su rođene pod brojem 3, neće se previše dobro slagati.

 

horoskop-srpanj-mjesecni

NUMEROLOGIJA BROJA 1

Posao

Numerološke jedinice vole biti sam svoj gazda. Naredbe ne prihvaćaju baš najbolje i zato bi za njih bilo najbolje da imaju vlastitu tvrtku ili obrt. U poslu im najbolje ide kad rade sami te im se svakako savjetuje da se bave poslovima kao što su poslovi izumitelja ili znanstvenika ili da budu poduzetnici. Numerološki broj 1 voli poslove koji su vezani za vojne ili državne službe. Posjeduju veliku organizacijsku sposobnost i vrlo često može ih se naći na visoko pozicioniranim i rukovodećim položajima.

najbolja sanjarica

Zdravlje

Numerološkim jedinicama stres jako narušava zdravstveno stanje. Trebale bi izbjegavati stres ili ga pokušati u potpunosti ukloniti iz svog života. Obavezno moraju paziti na svoju prehranu i potruditi se da budu u formi. Savjetuje im se da si sami izaberu vježbe u kojima će uživati. S obzirom na to da su jedinice optimisti, upravo taj optimizam će im sam po sebi osigurati dobro zdravstveno stanje.

NUMEROLOGIJA BROJA 1

 

Numerologija broja 1 - Vrline i Mane:

Vrline

Numerološke jedinice smatraju se rođenim vođama. Ambiciozne su, hrabre i imaju snažnu volju. Odlučne su i odgovorne, odvažne, snažne i zahvalne. Imaju pozitivan stav, individualne i kreativne. Točno znaju što žele u životu, kako u poslovnom, tako i privatnom. Često su glavni pokretači svih promjena u društvu te su ih mnogi ljudi spremni pratiti u njihovoj odlučnosti i borbi. Kroz život streme najvišim pozicijama i u svemu žele biti prvi.

NUMEROLOGIJA BROJA 1

Mane

Jedinice su osobe koje bi ipak malo trebale pripaziti na svoje ponašanje. Glavne mane su im ljutnja, tvrdoglavost, nestrpljivost, agresivnost...Vole ulogu vođe i vole zapovijedati. Opsjednute su izgledom i prilično su sebične. Izrazito vole kad se njima poklanja sva pažnja i poštovanje. Njihov ponos mogao bi ih odvesti u krivi smjer i mogli bi postati umišljeni.

NUMEROLOGIJA BROJA 1

 

Bonus:

Poznate numerološke jedinice:

Charlize Theron, George Clooney, Shakira, Lady Gaga, Nicolas Cage, Charlie Chaplin, Steve Jobs i Kate Winslet.

Ukoliko želite saznati značenje Anđeoskih brojeva, KLIKNITE OVDJE!

NUMEROLOGIJA BROJA 1

Pročitajte još i ovo:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Tarot - od igre do proročanstva

Rak i seks: Točno zna što želite

 

facebookNUMEROLOGIJA BROJA 1

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro