Razgovarajte iz USA
putem bonova
Numerologija broja 8 - Beskonačne osmice

Numerologija broja 8 - Beskonačne osmice

NUMEROLOGIJA broja:

> >  1   2   3   4   5   6   7   8   9  < <

 

Numerologija broja 8 govori o osobama koje imaju veliku motivacijsku moć. Oni mogu motivirati svakog na svašta. Odlično upravljaju svim područjima života. Kako financijama tako i u ljubavi, a vole se i brinuti o svom fizičkom tijelu. Moto u zdravom tijelu zdrav je duh je u numerologiji broja 8 od posebne važnosti. Numerološke osmice imaju sve predispozicije biti duhovni vođe i pružaju ljudima oko sebe hrabrost i nadahnuće. Osmice usmjeravaju na pravi put!

Numerologija broja 8:

Ljubav

Osmice vole ljubavnu ravnotežu. Ne vole turbulentne veze pa kao takve numerološke osmice izbjegavaju bilo kakve komplicirane odnose. Vole znati jasno di su i za što se daju sebe, ali kad daju daju sebe u cijelosti. Zbog težnje za ljubavnom ravnotežom osobe rođene u numerologiji broja 8 vrlo često se posvete poslu, a ljubav im pada u drugi plan. Najviše im odgovaraju osobe rođene u numerologiji broja 2, 4 i 6, dok se nikako ne slažu s brojevima 1, 7 i 9.

Posao

Numerološke osmice krasi ambicioznost. Osobe koje krase karakteristike numerologije broja 8 bi mogli biti investitori, manageri, znanstvenici i političari. Osmice su spremne naporno raditi kako bi postigle svoje ciljeve stoga su vrlo vrijedan zaposlenik svakog poslodavca.

numerologija-broja-8

Zdravlje

Duhovna priroda osmicama govori da pripaze malo na zdravlje živaca i vena. Stalna aktivnost ostavlja traga na fizičkom tijelu. Često su depresivni stoga im se preporuča odmor u kojem će se odmoriti od svih problema koje nose na svojim leđima. Reklo bi se Atlas među numerologijom.

horoskop-svibanj-mjesecni

 

Numerologija broja 8: Vrline i Mane

Vrline

Numerološke osmice ne vole tračeve. Ne vole licemjerje i vrlo dobro procjene tuđi karakter. Ambiciozni su i služe kao inspiracija drugima. Oni su uravnoteženi, uspješni, sposobni i realni. Ne vole sanjariti. Učinit će sve za svoju obitelj i prijatelje.

Mane

Budimo realni, osmice znaju biti nestrpljive. "Krasi" ih okrutnost, a ponekad i pohlepa. Prvi i osnovni cilj u životu im je karijera i uspjeh, a samom tom konstatacijom jasno nam je da im je prioritet novac. Financijski uspjeh im je najvažniji životni put.

 

BONUS:

POZNATE NUMEROLOŠKE OSMICE

Mary Kate i Ashley Olsen, 50Cent, Pablo Picasso i Matt Daemon.

Ukoliko želite saznati značenje Anđeoskih brojeva, KLIKNITE OVDJE!

 

Pročitajte još i ovo:

Koja je Vaša osobnost prema numerologiji?

Što je u numerologiji značila 2020. godina - Godina promjena

Generacija Z - Neki novi klinci

Priča o obitelji koju je zadesio UROK!

 

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro