Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Oslobodite se PROKLETSTVA u samo tri koraka!

Oslobodite se PROKLETSTVA u samo tri koraka!

Prokletstvo

Prokletstvo u zavisnosti od porijekla može biti raznovrsno. Od ovoga zavisi i o koliko ozbiljnom prokletstvu je riječ. Samo odstranjivanje prokletstva zavisi od porijekla. Kao prvo moramo saznati odakle potječe ili od koga potječe prokletstvo. Nakon odstranjivanja prokletstva možemo razgovarati o zaštiti od prokletstva, a dalje ostaje odluka hoće li se prokletstvo vratiti natrag pošiljatelju.

Od prokletstva je moguće osloboditi se u roku od nekoliko minuta, ali sve to zavisi i od Vas. Pošto prokletstvo i negativna energija isto funkcioniraju, kao dobra – pozitivna - iscjeliteljska ili čak novčana energija. Od Vas zavisi kada će se odstraniti prokletstvo koje je na Vama i koliko vremena će za to trebati.      

Oslobodite se PROKLETSTVA u samo tri koraka!

Ali da počnemo sa prvim korakom :

Prvo moramo znati o kakvom prokletstvu je riječ, od koga potječe, zašto je bačeno na Vas i kako. Nije svejedno je li ta osoba zatražila stručnjakov pomoć za to ili Vas je proklela rječima. Kako bi se to otkrilo, morate reći Vaše doživljaje jednom stručnjaku, kako se to manifestira u Vašem životu i od kada, a stručnjak će Vam napraviti analizu, točno i precizno ograničiti tko i kada Vas je prokleo.

Drugi korak:

Drugi korak kod skidanja prokletstva je da se morate odlučiti želite li se osloboditi od samoga prokletstva i morate pobijediti Vaše strahove. Sa strahovima hranite prokletstvo koje može biti na Vama i osobe koje Vam žele zlo. Ako to uspijete nadići, sa čistim srcem vjerujete i ne plašite se, onda dolazi treći korak, što je samo odstranjivanje. Kada ste spremni, napišite kako se pojavilo prokletstvo kod Vas i tko su oni zlobnici zbog kojih osjećate da niste sretni i ne napredujete, tko su ti ljudi koji bi Vas mogli proklinjati.

  Oslobodite se PROKLETSTVA u samo tri koraka!    

Na dva posebna papira trebate napisati ove stvari. Na treći papir trebate napisati kako ćete se osloboditi Vaših strahova, što ćete im reći i kako ćete se ponašati prema njima. Razmislite o tome i ako ste spremni, javite nam se! Naši stručnjaci za odstranjivanje prokletstva i bijeli magovi čekaju Vaš poziv 24 sata dnevno. Bilo kada možete nazvati kako biste dobili tajni ritual! To neće trajati satima jer sa ova tri koraka uštedjeli smo Vam puno vremena. Ostalo je na Vama. Ne dozvolite da zbog prokletstva koje je stavljeno na Vas, uništite Vaš život jer samo danas možete mijenjati stvari!

Iza Vas je više odstranjivanja prokletstava? Međutim, imate osjećaj da Vam nije bila efikasna i konstantno nailazite na probleme? Savjetnici su osobe koje imaju veliko znanje i oni mogu odstraniti i prokletstva koja ste donijeli iz prethodnog života, samo ih nazovite na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Pročitajte još: 

Kako možete pobijediti svijest siromaštva!

Što učiniti protiv novčanog prokletstva!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Oslobodite se PROKLETSTVA u samo tri koraka!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro