Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Pobijedite svijest SIROMAŠTVA!

Pobijedite svijest SIROMAŠTVA!

Postoji više vrsta bijele magije kako biste pobjedili svijest siromaštva. Ove bijele magije su uglavnom efikasne kada već i Vi priznate i uvidite da ste krivi, da je Vaša sudbina krenula naopako. Većina ljudi koja zatraži brisanje svijesti siromaštva, zapravo niti ne zna to da mora mijenjati i svoj način razmišljanja kako bi bijela magija bila efikasna. Dakle, sama činjenica da zatražite brisanje svijesti siromaštva nije dovoljna, morate pratiti tri važna koraka koja ćemo opisati u nastavku. Bijela magija Vam pomaže u borbi protiv svijesti siromaštva ( kada već znate kakve aspekte trebate uzeti u obzir, ako želite krenuti na put bogatstva ), tako da uklanja prepreke s Vašeg puta. Radi sigurnog uspjeha napravite sebi talisman ili nabavite odgovarajuću amajliju, pogledajte OVDJE koje su to! Pored toga, OVDJE možete upoznati tri pokladne navike koje donose novac. Dada, Dada 432, proricanje, tarot, energija

Pogledajmo prvi važni korak u tri točke prije nego što izaberete ovu bijelu magiju!

Saznajte što izaziva Vaše siromaštvo! Puno puta uzrok Vašem siromaštvu mogu biti karmički tereti i karmički dugovi koje ste ponijeli sa sobom iz prethodnog života, a koje morate vratiti u ovome životu. U mnogim slučajevima je na obitelj bačena neka kletva, često je to neko jako i moćno prokletstvo koji je stručnjak napravio ili je riječ o generecijskom prokletstvu. Na sreću, naši savjetnici ni na koga ne stavljaju prokletstvo niti kletvu, upravo Vam stoje na raspolaganju kako bi Vas oslobodili od toga. Provjerite s njima što kod Vas uzrokuje siromaštvo i zašto je ugrađena u Vašu svijest! Više savjeta za privlačenje bogatstva možete pročitati OVDJE! Vjerujte! U potpunosti morate pustiti sve te misli koje sadrže negativnosti. Ne trebate se žaliti, identificirati se sa tuđim žalbama i životnim situacijama. Morate razumjeti kako Vi NISTE zbog toga rođeni, morate vjerovati u to da je u Vašoj sudbini zaista prisutno bogatstvo i blagostanje! Vizualizirajte! Nemojte samo u snovima biti bogati, živite tako Vaš svakodnevni život kao da ste već bogati. Vrlo je važno ( premda je zaista teško, ali ipak izvodljivo ), da svakoga dana koliko god puta možete, zamislite da imate jako puno novca. Vizualizirajte pred sobom da ste nešto kupili što već odavno želite, otišli ste na neko mjesto ili državu za koju ste mislili da nikada nećete uspjeti otići ili da ste pomogli nekome, kome je pomoć prijeko potrebna. Može biti bilo što, što želite, ali to još nije dovoljno, morate u potpunosti imati taj osjećaj kao da to zapravo i posjedujete. Pored svega trebate se zahvaliti ( i da to zaista osjećate ) jer ste sve to dobili od sudbine. Potpuno trebate preformulirati Vaš način razmišljanja, međutim, to nije velika molba u zamjenu za bogatstvo, zar ne? “Kad siromah krene na put i puta mu nestane!

Smatrate da je ova izreka po Vašem uzoru? Onda se saberite i napravite prvi korak ka promjeni Vašeg života! Poneka bijela magija je promjenila život mnogim ljudima, zatražite brisanje svijesti siromaštva, a pored toga magiju uspjeha i novca od savjetnice Zije, kod 523 na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Više o svemu na našoj facebook stranici!