Razgovarajte iz USA
putem bonova
Podznak Bik - Fiksni zemljani znak

Podznak Bik - Fiksni zemljani znak

Podznak Bik. Vaš astrološki mjesečev znak ukazuje na "unutarnjeg vas". Ako u natalnoj karti imate znak Mjeseca u Biku, to znači da je mjesec kada ste rođeni putovao kroz horoskopski znak Bik. Vaš mjesečev znak i Vaš sunčani znak čine dublji portret Vaše osobnosti.

 

Podznak Rak - Kardinalni vodeni znak pročitajte OVDJE!

 


Podznak Bik - Fiksni zemljani znak

 

Podznak Bik. S Mjesecom u znaku Bika, vjerojatno ćete imati urođenu potrebu za sigurnošću i udobnošću. Bik je zemljani znak, a tako se odnosi i na opipljive, materijalne aspekte života. Vjerojatno ćete otkriti da se lako povežete s fizičkim planom i pronaći ćete puno utjehe u onome što možete vidjeti, čuti, osjetiti, dodirnuti i okusiti.


Bik je također fiksni znak, koji podrazumijeva postojanost, strpljenje i ustrajnost. To sugerira da ćete se povući u okolnosti koje su predvidljive, konkretne i dobro utvrđene. Radije bi poznavali tlo na kojem stojite, vjerojatno ćete tražiti utjehu opipljivih ishoda i sigurnost saznanja što se može, a što ne može održati.


U biti je prilično sretno roditi se kad je Mjesec u ovom znaku. Podznak Bik ima vrlo jake mjesečeve energije, zahvaljujući posebnoj povezanosti Mjeseca i Bika. Astrolozi opisuju Mjesec kao "uzvišenog" u Biku, što znači da se osobine plodnosti, njege, uzdržavanja najlakše izražavaju.

 

 

 

SMS Astrolog

Postavite pitanje i dobijte odgovore! 

Anonimno!

0/160
Pošalji

Podznak Bik- Ako ste rođeni s Mjesecom u Biku, imate veću priliku biti u kontaktu sa svojim temeljnim potrebama, zajedno s praktičnošću kako biste ih znali postići. Često je onima koji se rode kad je Mjesec u Biku lako uživati u životnim užicima, zajedno s neobičnom sposobnošću da ih nekako privuku.

 

 

Privlačenje obilja

 

Podznak Bik. Ako ste rođeni sa mjesecom u Biku, gotovo kao da imate sposobnost čarobno privući upravo ono što Vam treba. Možda ćete otkriti da Vam je nekako uvijek dosta ili se, kad tek počnete osjećati potrebu za nečim, sinkrono pojavljuje. Da biste postigli maksimalan učinak, te bi resurse trebali dijeliti s drugima.

 

Podznak Bik - Fiksni zemljani znak 

 


S Mjesecom u Biku otkrit ćete da što više podijelite s drugima, to ćete više dobiti. Umjesto da potreba dolazi iz straha - misleći da se morate držati onoga što imate - Vaš najbolji pristup je vidjeti novac ili resurse kao jednostavno konkretnu manifestaciju životne snage. Dopuštanje toj energiji da teče kroz Vas stvara zauzvrat veće obilje. Doživljavate više udobnosti u životu kada dijelite udobnost s drugima. Na taj način ćete uvijek postići više.

 

 

 

Podznak Bik - Emocionalno sigurni

 

Vlastita vrijednost povezana je s materijalnom sigurnošću. Primijetit ćete da se osjećate emocionalno sigurno kad znate da brinete o sebi, kao i o drugima.


Podznak Bik -  Za Vas su samopoštovanje i imetak usko povezani. Ne trebate imati materijalne stvari kako biste se osjećali da vrijedite, već više urođeni osjećaj da je život tu da bi se uživalo u njemu. Kad si dopustite životne užitke, pokazujete razinu brige o sebi koja stvara emocionalno ispunjenje. Možda ćete biti zadovoljni samo sitnicom, ali uistinu ćete shvatiti da se život uvelike poboljšava kad vidite da su te sitnice kvalitetne.

 

Najbolji način da se njegujete jest osigurati da u svom životu imate tu kvalitetu i udobnost. To ne znači da ste pohlepni ili posesivni. Zapravo je obično suprotno. Budući da sebi lako možete privući ono što trebate, skloni ste rano naučiti da je život još bolji kada dijelite ono što imate.

 

Podznak Bik - osobine i karakteristike 

 


Tjelesna svijest

 

Budući da ste urođeno povezani s fizičkom ravni, imate pojačanu svijest o tijelu i njegovim osjetilima. Utjehu možete lako pronaći putem senzualnih stvari i vjerojatno ćete imati povećanu zahvalnost za fizički užitak. Masaža, njega tijela, mirisi, dobra hrana ili visokokvalitetni materijali vjerojatno će Vam se svidjeti. Bit ćete duboko usidreni u svoje fizičko tijelo i uživati u svim užicima koje osjetila mogu donijeti.

 

 


Sjajan način da se njegujete je povezivanje sa smislom i odvajanje vremena za ravnotežu kroz fizička iskustva. Bik je znak velike stabilnosti, strpljenja i ustrajnosti. Podznak Bik - Vjerojatno će Vas drugi doživljavati općenito pouzdanima, nježnima i smirenima. Budući da Vaše nesvjesne reakcije počivaju na čvrstom tlu, skloni ste burne situacije prevladati s manje uzrujanosti. Sve dok u Vašem životu postoje udobnost i sigurnost, osjećate se dobro.

 

podznak-u-horoskopu


Stoga trebate iskusiti toplinu i sigurnost odnosa s ljubavlju kako biste mogli izraziti svoju potrebu za dijeljenjem života. Briga o drugima velik je izvor zadovoljstva. Pomažete im da iskuse i cijene kvalitetu života. Ova stabilnost, međutim, može imati i drugu stranu.


Možda ste skloni tvrdoglavosti, fiksnim emocionalnim obrascima, ili imate tendenciju upasti u kolotečinu.

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

UPRAVO SE ČITA:

 

Kristali za ljubav i kako ih koristiti

 

Najbolji seksualni položaj prema Vašem horoskopskom znaku!

 

Slaganje u ljubavi po horoskopu! Najbolje kombinacije!

 

Eterična ulja prema horoskopu!

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro