BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Podznak Ribe - Promjenjivi vodeni znak

Podznak Ribe - Promjenjivi vodeni znak

Podznak Ribe. Rođeni s Mjesecom u Ribama, vjerojatno imate urođenu potrebu da pronađete svoju oazu mira. Vjerojatno vas privlače romantične, kreativne, suosjećajne, uslužne ili duhovne dimenzije života. Vaša prirodna sposobnost da osjetite što se doista događa vaša je najbolja imovina, ali vjerojatno i najveći kamen spoticanja.

Podznak Ribe

Naučivši poštivati vlastitu prirodu, jasno vidite ljude i situacije koje će vam dati poštovanje koje zaslužujete. Vaše je srce puno ljubavi, traži sjedinjenje s drugim. U ljubavi ćete otkriti svoju najveću nagradu i najvredniji razlog za žrtvu.

Podznak Ribe

 


Podznak Ribe – Promjenjivi vodeni znak

 

Podznak Ribe. Kad se Mjesec nađe u Ribama, emocije će vjerojatno biti izražene. Ribe su posljednji znak Zodijaka i imaju mnogo veze s osjetljivošću - prema sebi, prema drugim ljudima i prema tajanstvenim, neviđenim silama koje oblikuju naš svijet.

Podznak Ribe

S Mjesecom u Ribama vjerojatno ste vrlo impresivna osoba, pod snažnim utjecajem suosjećajnih, kreativnih, maštovitih, romantičnih i idealističkih aspekata života.

Podznak Ribe

kineski-ljubavni-horoskop

 

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160

Pošalji

 

Na instinktivnoj razini možda imate prirodni afinitet prema apstraktnom ili intuitivnom. Taj afinitet može biti blagoslov ili prokletstvo. Vjerojatno ćete moći osjetiti skrivene ili energetske razine života, upijajući atmosferu kao spužva. Vaši osjećaji prema ljudima i situacijama vjerojatno će biti trenutni, točni i intenzivni.

Podznak Ribe

Shvaćanje da Vaši osjećaji pružaju vrijedne informacije, ali Vas ponekad mogu odvesti na krivi put, znači da ćete morati naučiti prepoznati razliku između intuitivnog odgovora na nešto i emocionalne reakcije koja se temelji na Vašem odgovoru na sve što se događa.

Podznak Ribe

Rođeni sa snažnom maštom

 

Podznak Ribe. Vaša će mašta vjerojatno biti vrlo snažna. U mnogim životnim iskustvima možete pronaći sve nijanse. Vjerojatno ćete reagirati na sve vrste vizualnih i emocionalnih podražaja koji Vas nose u mnoge svjetove Vaše mašte. Ovdje možete pronaći rekreaciju i oslobađanje.

Podznak Ribe

Bilo da više volite pobjeći u ugodan svijet vlastitih snova ili uroniti u umjetnost, sve što Vam aktivira maštu osjeća se poput dolaska kući i omogućuje Vam njegovanje duše.

Podznak Ribe

 

24-sata-horoskop

 


Ovo je velika prednost ako svoje talente pretvorite u bilo što kreativno. Najčešće se energija Riba izražava kroz apstraktne umjetničke oblike, pa Vam se sve u vezi s glazbom, filmom, fotografijom, plesom, dramom, poezijom ili slikanjem može dopasti.

Podznak Ribe

Čak i ako se ne bavite umjetnošću, vjerojatno ćete biti u skladu s određenim umjetničkim oblicima. Budući da je ovaj znak iznimno kreativan, prilika čeka one od vas koji pronađu način za svoju živopisnu maštu.

Podznak Ribe

Podznak Ribe - Psihičke kvalitete


Vjerojatno ste i vrlo intuitivni, posjedujući urođene psihičke sposobnosti. Možda ste imali snažan osjećaj da nešto znate od malih nogu, doživjeli proročke snove, ili ste možda odrasli u okruženju u kojem su posebno žene bile poznate po svojim psihičkim ili iscjeliteljskim sposobnostima. Razumijevanje funkcioniranja Vašeg "šestog čula" Vaše je prirodno pravo i ono koje možete lako razviti ako mu date vremena i poštovanja koje zaslužuje.

Podznak Ribe

Ribe su znak otajstva, a čovječanstvo još nije u fazi evolucije da shvati sve što život može ponuditi. Ne razumijemo u potpunosti svoju intuiciju, niti razumijemo sve dimenzije koje postoje u svemiru. U skladu s tim, možda imate prirodnu znatiželju o suptilnim silama koje oblikuju naš život, a koje su izvan onoga što drugi ljudi razumiju.

Podznak Ribe

Vaša instinktivna svijest da postoji više od "ovdje i sada" daje Vam urođeno prihvaćanje stvari koje se ne mogu odmah objasniti.


Podznak Ribe. Ovaj znak je znak duhovnog traženja. Možda imate dubok i osobni odnos sa svojim vlastitim iskustvom božanskog. To ne znači da ste religiozni i da ne slijedite neku posebnu vjeru. No vjerojatno ćete osjetiti dodir s nečim većim od sebe i na svoj način nastojati proživjeti to iskustvo. Kao što je spomenuto, Ribe su znak velike osjetljivosti. Vaš će život biti usmjeren osjećajem i možda osjećajem nevidljive "ruke" koja vodi sve to.

Podznak Ribe

 

horoskop-prednosti-nedostaci

 

 

Viđenje stvari onakvima kakve zaista jesu


Ljubav i odnosi mogu biti područje života u kojem prolazite kroz mnoge lekcije. Ribe su vrlo romantičan znak. Možda imate sklonost ući u odnose ili nova iskustva s ružičastim naočalama. Skloni ste stavljati druge na pijedestal, ne gledajući uvijek realno. Ipak, imate sposobnost za rijetku vrstu ljubavi, temeljenu na bezuvjetnom prihvaćanju drugih takvima kakvi jesu.

Podznak Ribe

Ponekad doživite uzvišenu vrstu ljubavi koja će Vam donijeti iskustvo istinskog sjedinjenja s drugom osobom. Ponekad ćete se možda morati probuditi u surovoj stvarnosti, vidjeti druge onakve kakvi jesu, a ne ono što biste željeli da budu. S Mjesecom ovdje morate biti u vezi s drugima koji poštuju Vašu osjetljivost. Da bi se to dogodilo, morate to prvo poštovati u sebi.

Podznak Ribe

Najčešće je ženama s Mjesecom u Ribama lakše jer žene istražuju i žele razvijati svoje osjetljive strane. Za muškarce, ovaj položaj može biti teži. Mnogi su muškarci od malih nogu naučeni potiskivati svoj emocionalni život, što dovodi do obrazaca straha i samoodricanja u kasnijoj životnoj dobi u kojima se pokušava zatvoriti i poricati njihova intuitivna strana.

Podznak Ribe

Ponekad se muškarci rođeni s Mjesecom u Ribama plaše svoje prirodne osjetljivosti. Loše reagiraju na ideju bilo čega ‘drugačijega’, jer bi to značilo otvaranje dijelovima sebe koji su dugo bili zaključani.

 


Želja za bijegom

 

Podznak Ribe. Znak Riba u sebi nosi urođenu želju za bijegom. U skladu s tim, možda ćete otkriti da se imate potrebu povremeno povlačiti iz raznih životnih situacija, odvajajući vrijeme za obnavljanje svojih emocija. Ako ne shvaćate kada je došlo vrijeme za povlačenje, možda se nećete moći nositi sa životnim situacijama. Povlačenje ili bijeg važan su dio iskustva u Ribama. Hoćete li to učiniti svjesno ili nesvjesno, u potpunosti će ovisiti o Vama.

Podznak Ribe

Svjesno očitovanje te želje za bijegom moglo bi uključivati odvajanje vremena da budete sami, povlačenje iz svijeta radi razmišljanja, meditacije, pročišćenja i obnove. Provođenje vremena uz vodu ili u prirodi posebno je umirujuće. Prirodno okruženje pomaže u oslobađanju emocionalnih i psiholoških utjecaja koje ste apsorbirali od drugih, te obrađuje ona iskustva koja su neophodna za Vaš rast.

 

podznak ribe

 

Kako su Ribe znak suosjećanja, možete doživjeti i samoobnavljanje kroz djela dobrote prema drugima, svjesno nudeći svoju suosjećajnu prirodu u nesebičnim djelima. Davanje sebe prirodan je odgovor, ali možda ćete morati naučiti kada je dovoljno. Ponekad oni koji su rođeni s Mjesecom u Ribama moraju prepoznati granice kako se ne bi iskoristile njihove velikodušne i suosjećajne kvalitete.


Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Ehoroskop - Horoskop na Vašem Telefonu

 

Seksi Horoskop - Najseksi Horoskopski Znaci Zodijaka

 

Vaša najseksipilnija osobina prema horoskopskom znaku!

 

facebook

Podznak Ribe

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro