Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Ehoroskop - Horoskop na Vašem Telefonu

Ehoroskop - Horoskop na Vašem Telefonu

Kao što postoji epošta i esportovi, tako utjecajem tehnologije dobivamo i ehoroskop. Horoskop dostupan elektroničkim putem na Vašem pametnom telefonu! Pristupite svom osobnom ehoroskop -u bilo kad i bilo gdje jednim klikom uvijek na dohvat ruke.

 

horoskop-rujan-mjesecni

 

Ehoroskop - Zemljani Znakovi

Pravi "pokerface" horoskopa. Staloženi, smireni, dosljedni, oni su kao stijene. Kad se odluče za nešto oni se ponašaju poput stijena koje ne možete pomaknuti ni promijeniti im mišljenje. Oni su praktični i uporni, pravi oslonac i spremno rame za plakanje. Idealni su zaposlenici koji će svaki projekt privesti kraju i ne prihvaćaju ništa manje od savršenstva. Spontanost, ali i fleksibilnost im nije jača strana. Oni vole da je sve upravo onako kako su oni zamislili. Loša strana zemljanih znakova je strah od novog, zbog čega vrlo često propuštaju dobre prilike!

 

ZEMLJANI ZNAKOVI EHOROSKOP <

 

BIK - - - - - - - DJEVICA - - - - - - - JARAC

 

EHOROSKOP - HOROSKOP KLIKOM

ehoroskop-bik-djevica-jarac

 

E-horoskop - Vatreni Znakovi

Vatreni znakovi su kontrol freakovi ehoroskop -a. Vatreni znakovi imaju najviše samopouzdanja od svih znakova. Oni vole uvijek biti glavni. Oni ne staju dok ne dobe ono što žele. Vatreni znakovi svaku svoju radnju pokreću s puno entuzijazma i želje za uspjehom. Kada se pojave u društvu vatreni znakovi su oni koji plijene pažnju suprotnog spola. Vatreni znakovi ne pokazuju suosjećanje. Oni nemaju vremena za tješenjem drugih. Vatreni znakovi bez čvrstog uzemljenja znaju biti izgubljeni.

 

ZEMLJANI ZNAKOVI EHOROSKOP <

 

OVAN - - - - - - - LAV - - - - - - - STRIJELAC

 

EHOROSKOP - HOROSKOP KLIKOM

 

horoskop-24-sata

 

Ehoroskop - Vodeni Znakovi

Vodeni znakovi su emotivci ehoroskop -a. Oni žive za emocije, duhovne razgovore i iskazivanje emocija. Vodeni znakovi više brinu o tuđim nego o svojim emocijama što ih vrlo često nauči lekciju, pa se povlače u sebe. Povlačenje kod vodenih znakova izaziva osjećaj straha i vodi do kompulzivnih reakcija. Oni žive za druge, a povjerenje im je velika potreba. Vodeni znakovi ne vole osobe koje se vole nametati i koje su "bučne". Takve osobe ih momentalno odbijaju i više obožavaju smirene i staložene tipove osoba.

 

ZEMLJANI ZNAKOVI EHOROSKOP <

 

RAK - - - - - - - ŠKORPION - - - - - - - RIBE

 

ehoroskop-rak-ribe-skorpion

EHOROSKOP - HOROSKOP KLIKOM

 

ljubavni-sat

Ehoroskop - Zračni Znakovi

Najbolji komunikolozi ehoroskop -a. Ti ljudi su doslovno poput zraka kojeg dišemo. Oni glava i rep svakog društva ili svake skupine. Svi ih vole i svi traže savjet od naših zračnih znakova. Vrlo su dinamični, oni se mijenjaju onako kako vjetar puše. Taman kad mislite da ih znate, oni naprave nešto neočekivano. Oni su najracionalniji znak, uvijek teže pravdi i vrlo ih smeta nepravda. Oni uživaju u društvu vatrenih znakova, baš poput vatre potpomognute s vjetrom. Znaju biti destruktivni kao tornado ili blagodatni kako ljetni povjetarac.

 

ZEMLJANI ZNAKOVI EHOROSKOP <

 

BLIZANCI - - - - - - - VAGA - - - - - - - VODENJAK

 

 

horoskop-24-sata

 

EHOROSKOP - HOROSKOP KLIKOM

 

horoskop-prednosti-nedostaci

 

Naši savjetnici dostupni su vam 24 sata dnevno 7 dana u tjednu!

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA:

Kakvi su horoskopski znakovi kad se ljute

 

Podzemne vode - Stvarna prijetnja ili prevara?

 

Numerologija Brojeva - Saznajte svoj numerološki broj

 

 

facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro