Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Podznak Vaga - kardinalni zračni znak

Podznak Vaga - kardinalni zračni znak

Podznak Vaga – Vaga je objektivan, društveno orijentiran znak. Rođeni s Mjesecom u Vagi, vjerojatno imate urođenu potrebu podržati pravdu u svim pitanjima. Vaš osjećaj ravnoteže u društvenim situacijama znači da se možete lako povezati s drugima pronalaskom sredine.


Vaš osjećaj suradnje znači da su Vam potrebni drugi u Vašem životu i osjećat ćete se kao da Vam ništa ne uspijeva ako to učinite sami. Ta se potreba proteže i na estetsku stranu života. Imat ćete prirodni osjećaj za ljepotu i napredovat ćete kad ste okruženi harmonijom u svom okruženju.

skolski-horoskop


S prirodnom ljupkošću i šarmom uvijek ćete pronaći ono što Vam je potrebno kada se usredotočite na pronalaženje ljepote u životu.

 

Podznak Škorpion - Fiksni vodeni znak pročitajte OVDJE!

 

Podznak Vaga – kardinalni zračni znak

 

Podznak  Vaga. Rođeni s Mjesecom u Vagi, vjerojatno imate duboku potrebu za mirom i harmonijom u svom životu. Vaga je zračni znak, koji upravlja komunikacijom, razmjenom informacija ili ideja i protokolima oko kojih dolazi do odnosa.


U skladu s tim, možda ćete otkriti da imate urođenu potrebu za povezivanjem sa svijetom oko sebe, a možda i talent za stvaranje odnosa s drugima.


Vaga je također kardinalni znak koji naglašava potrebu djelovanja. Potrebna je radnja svega što je potrebno za vraćanje ravnoteže. Vagu simbolizira Vaga. Ta potreba za ravnotežom i skladom u Vašem životu proteže se od Vašeg osobnog okruženja do Vašeg društvenog života i svih odnosa koje imate s drugima.

 

kineski-ljubavni-horoskop

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
Anonimno!

0/160
Pošalji

 

Podznak Vaga. Rođeni s mjesecom u Vagi, vjerojatno ste prirodni mirotvorac, s urođenim diplomatskim i pregovaračkim sposobnostima. Vjerojatno ste vješti u sagledavanju stvari s tuđeg gledišta i na Vas se može računati da ćete saslušati i ponuditi objektivne savjete kada je to potrebno.


Vaša instinktivna sposobnost da se slažete s drugima može Vas učiniti popularnim i milostivim u većini situacija. Vjerojatno ste prilično društvena osoba, poštovana zbog svog razumnog, poštenog pristupa životu.


Budući da ste izvrstan pregovarač, uvijek ćete biti dobri sa svime što zahtijeva pronalaženje zajedničkog jezika. Mogli biste se snaći kao domaćin, savjetnik, promotor, mentor ili prodavač - sve što zahtijeva od Vas balansiranje potencijalno oprečnih planova. Dobro opremljeni za objektivnu procjenu svih strana situacije, vjerojatno ćete biti vrlo dobri u komunikaciji s drugima na uravnotežen, skladan i pošten način.

 

 

Podznak Vaga - Osobine i karakteristike 

 


Rođeni s potrebom za ravnotežom

 

Podznak Vaga - Načela će Vam biti važna. Vjerojatno ćete imati snažan osjećaj za pravdu i osjećat ćete se uznemirenim zbog svake situacije koju smatrate nepravednom. Vaše mirotvorne osobine mogu značiti da ste uključeni u situacije u kojima je nejednakost problem, imate potrebu poduzeti mjere kako bi se podržala načela pravičnosti i pravde. Sukobi Vas mogu okruživati, ali kada potvrdite svoju potrebu da budete pošteni, drugima pokazujete kako pronaći sredinu.

Vagom vlada planet Venera, što sugerira da imate prirodne talente što se tiče drugih ljudi. Vjerojatno ćete biti šarmantni, inteligentni, duhoviti i milostivi, spremni posrednici. U svom najboljem izdanju imate instinktivnu želju izvući ono najbolje u drugima i možete izgladiti sve poteškoće u društvenoj situaciji. Ova lakoća može Vam otvoriti mnoga vrata.


Kao znak veze, Vaga, naravno, mora komunicirati s drugima. Stoga će Vam ovo vjerojatno biti cijeli životni odnos, a sve će Vam bolje funkcionirati kada to radite s drugima, a ne sami.

 

 

podznak-vaga

 

 

Odnosi s drugima

 

Podznak Vaga - Međutim, potreba za odnosom može se pokazati izazovnom. Možda ćete previše naglasiti važnost odnosa i osjećati se emocionalno uznemireno ako nemate nekoga značajnog u svom životu. Možete se ponašati ili razmišljati na način koji nije uvijek u Vašem najboljem interesu samo kako biste održali vezu u životu. Tada ćete se možda naći u situacijama koje su uznemirujuće izvan ravnoteže i ne odražavaju Vaše stvarne potrebe.


Ovdje je nedostatak to što možda imate tendenciju stavljati svoju potrebu da udovoljite drugim ljudima umjesto Vaše spremnosti da zadovoljite svoje potrebe, što rezultira instinktivnim obrascem u kojem uvijek svoju volju poklanjate drugim ljudima, plašeći se da otkrijete što uistinu želite.


To može dovesti do svih vrsta pasivnog/agresivnog ponašanja. Vaš strah od toga da Vam se nešto ne sviđa ili da se sukobite može biti toliko jak da ne uspijevate utvrditi tko ste uistinu, pa se slažete sa situacijama koje nisu dobre za Vas.

 

Podznak Vaga - Tumačenje 

 

 

Podznak Vaga - Estetska strana života

 

Podznak Vaga - S druge strane, rođeni s mjesecom u Vagi često imate vještine prirodnog dizajna. Vaga vlada svim oblicima simetrije, proporcije i ravnoteže. Predstavlja temeljne obrasce kroz koje se ljepota očituje. Vjerojatno Vam je estetika urođena, jer Vas privlače skladna ili dobro uravnotežena okruženja i umjetničke forme.


Neki od vas će imati način odijevanja koji komplimentira Vašoj proporciji i tonu. Drugi će imati snažan osjećaj koordinacije i bit će vrlo dobri u tome da stvari rade zajedno kako bi iznijeli svoje najbolje osobine.

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

NE PROPUSTITE:

 

Posljednji intervju Vangeliye Pandeve Gushterove - Babe Vange

 

Eterična ulja za svaki horoskopski znak

 

Vaša najseksipilnija osobina prema horoskopskom znaku!

 

 

facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro