Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Podznak Škorpion - Fiksni vodeni znak

Podznak Škorpion - Fiksni vodeni znak

Podznak Škorpion - Mjesec u Škorpionu često donosi visoko razvijenu intuitivnu i psihičku nadarenost. Možda ćete se osjećati privučeno istraživanju životnih misterija, želite saznati više o magiji, alkemiji ili bilo čemu drugom okultnom. Ili jednostavno imate vrlo jake instinkte i dobivate informacije o stvarima skrivenim od drugih na vrlo suptilan način. Budući da se ovaj znak odnosi na transformaciju energije, privući ćete sve što uključuje promjenu.


Možda imate intuitivne sposobnosti koje se mogu razviti, kako bi Vam pomogle u profesionalnom životu, ili Vas mogu privući područja života koja Vas izlažu krizi i omogućuju Vam korištenje instinkta za donošenje važnih odluka ovdje i sada.

 

Podznak Strijelac - Promjenjivi vatreni znak pročitajte OVDJE!

 


Podznak Škorpion – Fiksni vodeni znak

 

Podznak Škorpion. Rođeni s Mjesecom u Škorpionu, vjerojatno ste osjetljivi i lojalni, ali imate intenzivne emocionalne potrebe. Škorpion je vodeni znak koji se odnosi na emocionalne, psihološke i duhovne dimenzije života. Vjerojatno ćete ostaviti dojam pronicljivosti, moći i transformacije.


Za Vas osjećaj emocionalne dobrobiti dolazi iz bliskih i istinitih veza s drugima koje Vam omogućuju da istražite dubine života. Ovisno o drugim utjecajima, vjerojatno ste i strastvena osoba sa stvarnom sposobnošću povezivanja na emocionalnoj razini. Tražit ćete intimnost u svojim odnosima, a zauzvrat ćete zahtijevati lojalnost.


Osjetljivost i dubina Vaše prirode znači da ćete vjerojatno imati intenzivne reakcije na emocionalne podražaje. Budući da kvaliteta Vaših emocija - njihova snaga i potencijalna moć - mogu biti tako intenzivne, ponekad mogu biti nadmoćne.

 

 

mjesecni-horoskop

 

 

Podznak Škorpion - Rano u životu možete se zateći kako se nalazite između krajnosti. Osjećate svaku dimenziju života. Najbolje ćete učiniti ako se sjetite da se ne prepustite u potpunosti svojim emocijama ili vjerujete da samo zato što emocija ima intenzitet, na nju se mora djelovati. Dio Vaše prirode zahtijeva da naučite dopustiti da snažni osjećaji prolaze kroz Vas, a da Vas oni ne preplave.

 

Podznak Škorpion 

 


Razvijanje introspekcije

 

Podznak Škorpion. S vremenom, i kako se razvija veća samosvijest, naučit ćete razumjeti dubinu svojih emocija odvajajući vrijeme za introspekciju. Možete steći veliki uvid u sebe i druge razvijanjem istinske osjetljivosti na složenost emocionalnih potreba. Shvaćajući dubinu vlastite prirode, učite prepoznati prave motive i u drugima.


Škorpion je također znak privatnosti. Umjesto da svima date do znanja što točno doživljavate, naučite zadržati svoje prave osjećaje za sebe. Čak i oni koji su Vam najbliži možda nemaju pojma o dubini emocionalnih oluja koje Vas opsjedaju i olakšanju koje nakon njih dolazi.


Da biste iskoristili svoj potencijal za emocionalni uvid i povezanost, trebali biste naučiti provoditi vrijeme „ulazeći u sebe“.

 


Suočavanje sa stvarima kakve jesu

 

Podznak Škorpion. Ova istina nije strana, vjerojatno ćete radije vidjeti stvari onakvima kakve jesu - i u sebi i u drugim ljudima. Vjerojatno imate visoko razvijenu sposobnost da osjetite emocionalne podvodne struje oko sebe i radije ćete se baviti sirovom istinom po svaku cijenu.


Imate sposobnost da odredite ono što Vi i drugi zaista želite ili trebate u određenoj situaciji. Možda to nisu uvijek ugodne situacije, ali uvijek iznose istinu na vidjelo. Suočavanjem sa stvarima onakvima kakve one zaista jesu, unosite ovo svjetlo u svoj i tuđe živote. Rješavanjem emocionalnih kriza stvarate veću emocionalnu ili duhovnu slobodu za sebe i druge ljude.

 

 

sudbina

 


Možda postoji tendencija da pokušate zaštititi svoju ranjivost, skrivajući pravu dubinu onoga što doista osjećate. Sklonost potiskivanju ili skrivanju svojih emocija može ići u oba smjera. S jedne strane, možete se pokušati odvojiti od neugodnih emocija i izbjeći okolnosti zbog kojih ćete se osjećati loše. Možete se zaštititi od bliskih susreta s drugima i pronaći emocionalno oslobađanje putem mašte. Ili, možete pokušati kontrolirati i dominirati drugima raspoloženi, nasrnuti na njih prije nego što Vas povrijede.


Obrana se može koristiti kao oblik napada kako bi se spriječilo da drugi otkriju koliko ste doista osjetljivi i ranjivi. U svakom slučaju, na kraju ćete propustiti dobrobit prave intimnosti ne dopuštajući drugima da dijele kako se osjećate. Morate razviti povjerenje u druge puštajući ih u svoj život. To znači osluškivati vlastitu intuiciju i odabrati prave osobe s kojima ćete dijeliti i one stvari koje biste većinom zadržali za sebe.

 

Podznak Škorpion - Tumačenje i karakteristike

 


Potreba za intimnošću

 

Podznak Škorpion - Za Vas razmjena emocionalne energije čini život ljepšim. Potreba da budete bliski i povežete se s drugima vjerojatno će biti stalna tema u Vašem životu. Dijeljenjem svojih značajnih emocija otkrivate istinu o sebi. Istodobno se izlažete dubljim razinama moći i ranjivosti. Ovaj proces je ono što Vam treba, a u konačnici Vas dovodi do oblika unutarnje transformacije koja se može dogoditi samo putem povjerenja i međusobne intimnosti. Cilj onih koji su rođeni sa Mjesecom u Škorpionu je razviti dublju razinu bliskosti u životu. Kroz odnose razumijete svijet oko sebe i svoje mjesto u njemu. Povezivanjem i dijeljenjem s drugima postiže se unutarnji mir.

 

podznak škorpion

 

SMS ASTROLOG

Postavite pitanje i dobijte odgovore!

Anonimno!

0/160

Pošalji

 

Podznak Škorpion. U skladu s tim, ovaj Mjesečev položaj izvrstan je za sve što zahtijeva razumijevanje motiva i nagona drugih ljudi. Kao prirodni psiholog, bit ćete sposobni osjetiti što drugima zaista treba. Možete se snaći u bilo kojem području koje uključuje ‘čitanje’ drugih. Koliko jasno to učinite imat će mnogo veze s onim s čime ste se spremni suočiti u sebi.


Vaš najveći dar je Vaša sposobnost da unesete svjetlo u svoj i tuđi život gledajući stvari onakvima kakve one zaista jesu. Pomažete drugima da transformiraju ono što treba kako bi prihvatili sebe takvima kakvi jesu.

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

 

Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

NE PROPUSTITE:

 

Posljednji intervju Vangeliye Pandeve Gushterove - Babe Vange

 

Kristali za ljubav i kako ih koristiti

 

Seksualan život Vam više nije isti? Učinite ovo kako bi ponovo postao strastven!

 

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro