Razgovarajte iz USA
putem bonova
VELIKI ŠKOLSKI HOROSKOP

VELIKI ŠKOLSKI HOROSKOP

Počela je nova školska godina, a mnogi su roditelji vrlo zabrinuti čim nastava počne. Neka djeca tek kreću u školske pobjede, neka školu već završavaju. Ima i onih koji su već dobar dio puta prevalili, a ima i onih koje dobar dio puta tek čeka. Kako Vam Vaš školarac ne bi priredio iznenađenja u narednoj školskoj godini, donosimo vam veliki, univerzalni Školski horoskop! Otkrijte već sada što od svog školarca možete očekivati u novim školskim pobjedama!

djeca

 

Školarac OVAN:

Dijete Ovan s radošću čeka povratak u školu, naravno ne zbog učenja, odgovornosti i discipline, nego zbog prijatelja koji su mu nedostajali tijekom duge ljetne stanke. Roditelji nikako ne bi trebali vršiti pritisak na dijete Ovna, jer ovo dijete točno zna što treba raditi, ali ako ne želi, pritisak i prigovaranje nikako neće pomoći. Kad si dijete Ovan jednom nešto utuvi u glavu, tada će to odraditi do kraja. Važno je da ga ne disciplinirate na silu jer jednostavno neće slušati. Djeca Ovnovi su energična i temperamentna, ponekad i tvrdoglava. Vrlo je teško držati ih pod kontrolom. Sa djetetom Ovnom treba biti direktan i jasno i strogo objasniti pravila koja treba poštovati. Tako će uvijek znati da je učenje

važna stavka u životu. Nikako mu nemojte stalno ponavljati jedno te isto jer će ga to samo nervirati i demotivirati. Vole riskirati, vrlo su živahni i snažno iskazuju svoje osjećaje. Kako bi bili uspješni u školi potrebno im je puno novih izazova, ali i osjećaj da su u nečemu uspješni.

Njihov potencijal: Oni su rođeni vođe, budući predsjednici razreda, vođe sportskih timova i često najpopularniji klinci u školi.

Upozorenje: Ako ih se ne kontrolira redovito, Ovnovi znaju zastraniti i popustiti u školi. Zbog toga redovito odlazite na roditeljske sastanke i pregledajte jesu li napisali zadaću.

Savjet: Budući da su promjenjiva raspoloženja, Ovnovi često gube interes u dugotrajnim zadacima te započinju nove i prije nego su dovršili stare. Ako vidite da im školsko gradivo ne predstavlja dovoljan izazov, potaknite ih tako da se dokažu ispitivanjem i nagradama. Također, potičite ih na sportske aktivnosti koje će ih uravnotežiti.

dijete ovan

 

Školarac BIK:

Dijete Bik uči samo ono što ga zanima bez obzira da li se radi o školi ili fakultetu. Ono što mu se ne sviđa, uči jer mora, ali ipak uči. Važno im je da imaju lijepu pernicu, da su udžbenici i bilježnice uredni i da sve izgleda onako kako se njima sviđa. Ova djeca su jako oprezna, uporna i praktično pristupaju stvarima. Teže dobro organiziranom rasporedu u svim dijelovima svog života, pa tako i u školi. Vole materijalne stvari i igračke, kao i sve što mogu skupljati ili posjedovati.Oni su vrlo marljivi i disciplinirani, samo trebaju prevladati eventualne početne poteškoće. Često su spori u obavljanju svojih školskih zadataka, ali su pouzdani i uvijek se maksimalno trude. Glatko i uravnoteženo će

obavljati svoje dužnosti ako ima date samo malo pohvale i ohrabrenja. Važno je da ovo uzmu u obzir i roditelji i učitelji. kao inače. No, dijete Bik ne može učiti na prazan želudac, a grickalice bi mu mogle svo vrijeme biti pri ruci. Djeca Bikovi lakše pamte kada istovremeno uživaju u omiljenoj hrani.

Njihov potencijal: Iako se neće istaknuti kao genijalci u razredu, za njih vrijedi pravilo "Tiha voda brege dere". Ne vršite pritisak na njih da moraju biti najbolji, već dopustite da budu onakvi kakvi jesu i uspjeh grade postupno.

Upozorenje: Budući da imaju pomalo uvrnuti dojam o vremenu, najveći problem djece Bikova je dovršavanje zadataka na vrijeme. Potičite ih da ranije krenu učiti ili pisati zadaću i podsjećajte ih na rokove.

Savjet: Budući da su veliki ljubitelji materijalnog, na bolje rezultate Bikove je lako potaknuti džeparcem ili dodatnim nagradama za dobre ocjene. Također, nemojte preopteretiti njihov raspored brojnim izvanškolskim aktivnostima, jer ćete ih izbaciti iz njihova ritma.

dijete bik

 

Školarac BLIZANAC:

Blizanci ne vole dugo sjediti na jednom mjestu pa će im biti teško priviknuti se na školske klupe. To vrijedi i za one koji tek kreću u školu, ali i za studente. Zato si moraju nekako prikratiti vrijeme, žele imati najbolje olovke, po mogućnosti raznobojne, ‘svemirski’ šestar, posebne bilježnice... U svakom slučaju, pribor koji će privlačiti i tuđu i njihovu pažnju. Blizanci brzo uče, ali ne vole pritisak. Što god treba, lako i

skolski-horoskop-trokut

brzo nauči, ali je važno da to radi kroz igru i s veseljem da što manje mora učiti pod kontrolom. Ako probudite zanimanje u njemu i ne ograničavate ga i strožije disciplinirate, neće imati problema u školi. Dijete Blizanac može steći puno uspješnih iskustava i njegovi roditelji će biti sretni i zadovoljni te ponosni na njega. Blizanci su od rane dobi najveći zabavljači u društvu, pa tako i u školi. Inteligentni su i vole učiti, a najviše se vole pismeno izražavati.

Njihov potencijal: Zablistat će u predmetima koji od njih zahtijevaju originalne ideje i kreativnost. Potaknite ih na bavljenje sportom i učenje glazbe.

Upozorenje: Koliko god bili energični, djeca Blizanci ne smiju raditi previše stvari u isto vrijeme, jer se neće moći u potpunosti posvetiti ničemu. Ostavite im dovoljno vremena za igru.

Savjet: Od rane dobi ih upoznajte s knjigama jer ova djeca obožavaju čitati. Tako ćete smiriti njihovu nemirnu narav i omogućiti im da sanjare.

dijete blizanac

 

Školarac RAK:

Nježne duše, djeca Rakovi, najbolje se osjećaju u udobnosti svoga doma, okruženi obitelji i ljubimcima. Često osjećaju strah uoči upisa u školu, a on ih ne napušta ni na početku bilo koje školske godine. Dijete Rak je poslušno, ali mu treba neko vrijeme da shvati da u školi nema mame i tate. Teška srca će ići u školu. Navikli su cijelo ljeto biti kod kuće s roditeljima, braćom, sestrama, a sada ovu sigurnu i udobnu okolinu trebaju zamijeniti školskim klupama gdje ih čekaju mnogi zadaci.  Kasnije, ako studira izvan rodnog mjesta, također se teže

sudbina

prilagođava životu koji znači odvojenost od obitelji. Rakovima treba dati podršku, uliti im osjećaj sigurnosti pred svaki važan trenutak tokom školovanja, a to uključuje ispite, prijemne, ispitivanja u školi itd. Vole se držati ustaljenog reda i to će im olakšati prilagodbu na školu. Također, omogućite im njihovu privatnost i poseban dio u domu u kojemu će na miru obavljati školske zadatke.

Njihov potencijal: Vrlo su empatični i socijalno osjetljivi, a često imaju puno sakrivenih talenata. Potičite ih u onome za što pokažu interes, a svakako ih upoznajte s glazbenim instrumentima za koje imaju urođene sklonosti.

Upozorenje: Rakovi često "upijaju" raspoloženje svojih roditelja pa je stoga važno da ne pretjerujete u reakcijama ako kući donesu lošu ocjenu. Budite iskreni, ali i razumni te ne vršite prevelik pritisak.

Savjet: Potičite vaše dijete na samostalnost te nemojte previše pomagati u školskim zadacima. Dobar način za poticanje samostalnosti su i individualni sportovi.

 

Školarac Lav:

Lav je kao učenik vrlo ambiciozan. On će učiti i ono što mu se ne sviđa samo da bi bio najbolji, najpametniji i najaktivniji na satu. Ne srami se tražiti objašnjenje ako nešto ne razumije. Dobro podnositi obaveze, zadatke i vrlo brzo će biti u središtu pozornosti. Rado ih prihvaćaju i drugi učenici i učitelji. Djeca Lavovi neće imati problema na početku školske godine, ali ponekad nije na odmet provjeriti njihove domaće zadatke. Kretanje u školu ili odvajanje od roditelja radi studiranja, Lavovima ne predstavlja problem. Lav će htjeti što prije unovčiti svoje znanje kako ne bi bio na teret drugima i kako bi mogao ispuniti sve svoje želje i ciljeve.

horoskop-prednosti-nedostaci

Ako marljivo uče, doživjet će puno uspjeha, samo budite oprezni da mu se slava ne obije o glavu. Ponosni, osjetljivi i pomalo tašti, djeca Lavovi drugima izgledaju snažno, ali to prikriva njihovu ranjivost. Oni imaju snažnu potrebu za pažnjom i odobravanjem, bilo da je riječ o prijateljima, obitelji ili učiteljima. Često nastupaju dramatično, a osjetljivi su na kritike.

Njihov potencijal: Kako teže pažnji, predodređeni su za glavne uloge u školskim predstavama, zborovima ili sportskim ekipama. 

Upozorenje: Potičite svog Lava da bude dobar prijatelj te nauči dijeliti svoje stvari s drugima. Iznimno je važno da im usadite snažne moralne vrijednosti te ih nagradite za takvo ponašanje pohvalom.

Savjet: Disciplina je ključna riječ u odgoju i školskom uspjehu Lava. Naučite ih osobnoj odgovornosti. Odlično će se snaći u izvanškolskim aktivnostima poput izviđača, gdje sami trebaju zavrijediti mjesto vođe i naučiti važnost ispunjavanja zadataka do kraja.

dijete lav

 

Školarac DJEVICA:

Početak školske godine ne pokazuje probleme za male Djevice. Djevice vole učenje, s njima nema problema u školi ili tijekom studiranja. Precizni su, temeljiti i marljivi, stoga ne trebaju brinuti niti roditelji. Djevice su odgovorne, organizirane i precizne. No, važno je da im roditelji na početku školovanja objasne kako se uči, da podrže njihove radne navike, a onda više neće biti problema. Najvažnije je da ne izgube motivaciju, što znači da će im podrška dobro doći tijekom cijelog školovanja. Posebno će im biti lijepo u školi ako imaju dobro društvo. Ponekad je dobro da dijete Djevicu ostavite da se više druži s prijateljima, da se igra. Neka bude pravo dijete, a ne da mu učenje

olovka-kalkulator

bude najvažnije u životu. Djevice su mali perfekcionisti, odlični u organizaciji i od vrlo rane dobi savjesni i odgovorni učenici. U tom ponašanju ponekad i pretjeruju, pa im je potrebno više opuštanja nego drugima. Vole brinuti i pomagati drugima, jer se tako osjećaju korisno.

Njihov potencijal: Ako nisu previše sramežljive, Djevice su odlične u komunikaciji. Odlično se snalaze u debatnim timovima. Također, vrlo su vješti s rukama i vole popravljati stvari.

Upozorenje: Najveći neprijatelj uspjeha Djevice je sklonost samokritici. Zbog toga ih je nužno pohvaliti za postignuća i jačati njihovo samopouzdanje.

Savjet: Usmjerite njihovu sklonost analizi prema pisanju. Nabavite im dnevnik u koji će zapisivati svoje osjećaje i misli. Potičite ih i na razne aktivnosti koje će doprinijeti da se opuste.

dijete djevica

 

Školarac VAGA:

Ovo je vrlo druželjubiv znak i zbog toga učenici Vage neće nikada odbiti otići u školu. Početak školske godine za Vage počinje malo previše opušteno. Teško se može prilagoditi na ponovne zadaće, ograničenja, na sive školske dane, kada nema više bezbrižne zabave i igre. Sada svako jutro treba ustati na vrijeme. Tu su i domaće zadaće, učenje i odgovornosti i nema više druženja kao kroz ljeto. Naravno, ponekad se treba i opustiti. Nije sve u učenju, zadaćama i obavezama, ali morate obratiti pažnju na male Vage kako biste spriječili pretjerano opuštanje.

 

sudbina

 

Roditelji uvijek moraju biti " tu negdje" kao nenametljiva podrška, učiti s njima i stalno ih na taj način podsjećati da je za dobre ocjene potreban trud. Nagrađivanje nakon dobrih ocjena, vrlo je dobra motivacija Vagama. Djeca Vage svoj identitet pronalaze u mišljenju okoline. Važno im je da se svi oko njih dobro slažu, a ako nije tako, naći će se u ulozi pregovarača. Osjećaj za ravnotežu i red njihov je pokretač, a takav stav primjenjuju i u školi. Ponekad su neodlučni i potrebno im je dulje od drugih kako bi se pokrenuli, no ističu se u svemu što započnu. U školi lako pronalaze prijatelje.

Njihov potencijal: Odlični su u predmetima ili hobijima koji zahtijevaju preciznost i upornost. Dobro im leže matematički i ostali konkretni zadaci.

Upozorenje: Njihova potreba da ugađaju drugima može im prouzročiti teškoće. Zbog toga su skloni sakriti ono što ih muči, poput strahova ili problema. Potaknite ih da vam se otvore i objasnite kako je neuspjeh sastavni dio života.

Savjet: Kako vole lijepe stvari i imaju izražen smisao za estetiku, potičite ih da se likovno izražavaju. Njihov izgled i odijevanje im je jako važno, pa ih naučite kako postoje mnogo dublje stvari od fizičkog izgleda.

dijete vaga

 

Školarac ŠKORPION:

Dijete rođeno u znaku Škorpiona je pronicljivo, lako pamti, lako se prilagođava novoj sredini i novom društvu. Mogu biti lijeni, ne započinju učenje s voljom. Za njih je ljeto prošlo prebrzo, imaju osjećaj da nije bilo dovoljno vremena za odmor jer se nisu uspjeli potpuno oporaviti i zato sada nerado idu u školu.  Odlazak od kuće radi studiranja, za Škorpiona nije nikakav problem. Oni sami jako dobro znaju što je najbolje za njih i zato im nemojte dosađivati da moraju učiti i neprestano im prigovarati. Radije pronađite način kako ih nagraditi kad postignu očekivani uspjeh. Djeca Škorpioni su emocionalni i vole dominirati i u obitelji i u školi. Snažni su i puni energije, bistri su i obično

 

olovka

 

izuzetno uspješni u školi. U njihovom odgoju vrlo je bitna disciplina. Ako se pokažu bezobzirni prema drugima, treba se pobrinuti za to da se još u mladoj dobi nauče pravednosti.

Njihov potencijal: Vole učiti i isticati se, osobito u predmetima koji im to dopuštaju. Idealan poklon za njih je mikroskop, set za eksperimente ili mađioničarski set.

Upozorenje: Zbog velikog samoljublja, Škorpioni jako teško podnose poraz. Osim toga, skloni su nadmetanju s drugima što može rezultirati i fizičkim sukobima u mlađoj dobi. Naučite ih samokontroli.

Savjet: Poštujte njihovu privatnost jer je to nešto što oni vrlo cijene. Izgubite li njihovo povjerenje, teško ćete ga vratiti, stoga njegujte iskrenu komunikaciju koji i oni sami žele. Uspješni su samo u onome što se njima sviđa, pa ih ne tjerajte na aktivnosti koje ih ne privlače.

dijete škorpion

 

Školarac STRIJELAC:

Strijelci su radoznali po prirodi i njima ne treba puno vremena da shvate školsko gradivo, kao i to da je školovanje bitno. Na živce će im ići samo činjenica da u školi nemaju slobode koliko im treba. Od ranog djetinjstva imaju odličan smisao za humor, nemirni su i šarmantni. Malog vragolastog Strijelca teško je držati pod kontrolom jer mu je teško sjediti na jednom mjestu i slušati predmete koji im nisu zanimljivi. Sa djetetom Strijelcem ne trebate očekivati ozbiljnije probleme kroz školovanje. Prije ili kasnije naviknut će se na školu. Lako gube motivaciju pa su im potrebni stalni poticaji. Strijelcima leži geografija i jezici, ali ako im objasnite da je svako učenje istraživanje nečeg novog, svladat će svako gradivo bez problema. Strijelci su vrlo pametna i inteligentna djeca i može im se objasniti da se trebaju usredotočiti na

 

 

učenje. Pretjerana strogoća i discipliniranje ne funkcioniraju baš najbolje, već daju upravo suprotan učinak. Strijelcima su osobito važne zabavne aktivnosti nakon škole, ali u školskom okruženju - razne grupe, sport, možda samo sat vremena igranja u školskom dvorištu svakoga dana. Jako je korisno ako se dijete Strijelac bavi sportom što pomaže kod discipliniranja i da se navikne na obaveze. Više uživa u takvim obavezama nego u učenju. Dozvolite im da i u školskom razdoblju imaju prijatelje kako bi se mogli igrati koliko god mogu.

Njihov potencijal: Mali Strijelci su jako talentirani sportaši, a mogu biti uspješni u gotovo svemu u čemu ih se potiče. Slušajte njihove želje i podupirite ih u onome što je njima bitno.

Upozorenje: Kako su otvoreni, iskreni i druželjubivi, vrlo lako mogu pasti pod tuđi utjecaj. Za njih će veliku opasnost predstavljati loše društvo za kojim se mogu povesti i popustiti u školi. 

Savjet: Potaknite ih na učenje stranih jezika, jer kako su veliki avanturisti, u adolescenciji će ih privlačiti ideja putovanja u strane zemlje. Od mlade su dobi skloni zaljubljivanju i zbog toga nerijetko pate, a njihove prve ljubavi nemojte omalovažavati već im iskažite svoju potporu te pružite osjećaj sigurnosti.

dijete strijelac

 

Školarac JARAC:

Jarci su odgovorna djeca koja brzo shvaćaju zašto uče i što im znanje može donijeti. Uvijek će se truditi biti što bolji i organiziraniji, tako da će se lako prilagoditi školskom sustavu. Oni su uporna, tvrdoglava i vrlo zrela djeca koja vole unaprijed planirati i postavljati ciljeve. Marljivi su, precizni i temeljiti i vrlo im je važno dobro obaviti zadatke jer su perfekcionisti.Važno im je da im roditelji budu pri ruci i motiviraju ih, nagrađuju njihov uspjeh, ali i da im kasnije ne nameću svoje želje, već ih puste da studiraju ono što žele. Manji problem može biti to što su

 

prorocanstva-za-2022

 

previše zatvoreni i ne žele se družiti. Jednostavno se povuku u svoj mali svijet. Roditelji i nastavnici mogu im puno pomoći da postanu malo otvoreniji, stoga bi trebali obratiti malo više pažnje na njih. Važno je da dijete Jarac zaista bude dijete, a ne da se usredotoči samo na obaveze. Tako će biti učinkovitiji i postizati veće uspjehe. To je i njima jako važno, stoga će mali Jarci imati puno uspjeha u školi, ali ponekad ih moramo tjerati van da se igraju. Inteligentni su, neovisni i beskrajno strpljivi, a u školi obično nemaju problema. Vrlo lako postaju vođe u zajednici jer se nameću svojim pametnim rješenjima. Ipak, usredotočenost na praktične stvari ne treba vas zavarati, jer su oni vrlo ranjivi i imaju veliku potrebu za ljubavi i pažnjom iz okoline.

Njihov potencijal: Vole razmišljati, analizirati i predviđati, a vrlo brzo pokazuju što ih u školi najviše zanima. Dopustite im da se razvijaju na svojim poljima interesa. Ako često mijenjaju svoje interese i izvanškolske aktivnosti, u tome ih podržite jer budite sigurni da oni samo traže ono što im najviše odgovara i u čemu će biti najuspješniji.

Upozorenje: Oni vole autoritet i upravo će od svojih roditelja tražiti da im to budu, no istovremeno im pružite puno sigurnosti i ljubavi. Bezuvjetna podrška koju će primiti u domu, omogućit će im da ostanu topli i otvoreni prema okolini.

Savjet: Šah, društvene i računalne igre ili enciklopedije zaokupit će pažnju Jaraca koji u mladoj dobi trebaju svijet u kojem će sanjariti i opustiti se.

dijete jarac

 

Školarac VODENJAK:

Djeca Vodenjaci su originalni, buntovni i vrlo samostalni. Ova su djeca ispred svog vremena pa će im biti malo teže u školi, ali će se svakako prilagoditi. U školi ih više veseli druženje s prijateljima nego samo učenje, a to je sve zbog njihove usmjerenosti na praktičnu stranu života. Prijateljstva će aktivno održavati na satovima i u školskim dvorištima, a moderna im tehnologija može puno pomoći u svladavanju gradiva. Priuštite im računala, najnoviju školsku opremu i rezultati neće izostati. Ako ih nešto zanima, Vodenjaci to iznimno brzo uče, dok su im

skolski-horoskop-ravnalo

predmeti koji ih ne zanimaju odbojni i nerijetko imaju problema s njima. Mogu djelovati odsutno ako im je dosadno u školi i na učenje ih uvijek treba poticati novim izazovima. Marljivo, blago ekscentrično, buntovno, tvrdoglavo, ali vrlo kreativno i pametno dijete Vodenjak kao alternativnu može upisati netradicionalnu školu u kojoj će biti u mogućnosti da se razvije i što prije uklopi.

Njihov potencijal: Vrlo su kreativni i često talentirani za umjetnost. Kako su praktični i vrlo vješti, odlično im ide mehanika i popravljanje stvari. Zbog njihove posebnosti, smatra ih se čudacima, no oni se ne zamaraju mišljenjem svojih vršnjaka ili roditelja te su vrlo samopouzdani.

Upozorenje: U pubertetu su vrlo buntovni, ne poštuju autoritet i testiraju živce svojih roditelja. Zbog toga je vrlo važno biti discipliniran u odgoju Vodenjaka jer postoji mogućnost da će dominirati u domu namećući svoju volju. 

Savjet: Oni su nekonvencionalni, pa tako i odnos s njima ne bi trebao biti uobičajen. S roditeljima će biti najbliži ako se između njih uspostavi prijateljski odnos. Kako su povodljivi, treba ih odvratiti od lošeg društva. Teško podnose kritike i nužno ih je pohvaliti ako to zaslužuju.

dijete vodenjak

 

Školarac RIBA:

Osjetljive i intuitivne Ribe, djeca su koja dugo žive u svijetu mašte i teško se prilagođavaju na školu. Nisu ljubitelji dnevne rutine i školske su im obaveze naporne. U poticanju Riba na uspješno izvršavanje zadataka, potrebna je dosljednost u odgoju i imunost na njihove suze. Trude se uvijek biti uzorni i napraviti što manje grešaka da bi ispunili želje i zahtjeve obitelji i nastavnika. Ponekad previše sanjaju, misli im odlutaju, teže obraćaju pozornost na satu. Školarac Riba lako odluta, sanjari tijekom sata ili kod kuće tijekom zadaće. U svakom slučaju, i

olovka-kalkulator

roditelji i učitelji trebaju obratiti više pozornosti na njih te ako je potrebno, pomoći im da budu odlučniji. Neodlučnost i neizvjesnost uglavnom utječu na one koji su pred izborom karijere. Ne treba ih kritizirati jer će to narušiti njihovo samopouzdanje. Jedini problem koji Ribe može ometati tokom školovanja je spavanje. Njima je zbilja teško buditi se rano. Ako će im profesori tolerirati kašnjenje, problema tokom školovanja ne bi trebalo biti.

Njihov potencijal: Djeca Ribe su bistre i znatiželjne duše s talentom za pisanje, glazbu te likovnu umjetnost. Skloni su analitici i razmišljanju, pa će im dobro ići društvene znanosti.

Upozorenje: Važno ih je kontrolirati tako da već od rane dobi pregledavajte njihove knjige i bilježnice, jer znaju biti neodgovorni i neuredni. Posebnu pažnju obratite predmetima koje ne voli i omogućite im dodatnu pouku kako ne bi zaostajali s gradivom.

Savjet: Školarca Ribu motivirajte da bude praktična i radi na razvoju svojih afiniteta i talenata. Ako im ostavite previše slobode, postoji mogućnost da će postati neorganizirani. Najbolje će im ići grupni rad.

dijete riba

 

sudbina

Zanimat će vas najpopularnije s weba:

 

Ovo je 5 najsretnijih znakova za vrijeme vladavine Škorpiona

Osvetoljubivi znakovi horoskopa - njima se NE želite zamjeriti

Pokušajte lagati ovim ženama

3 najinteligentnija znaka zodijaka

Najskladniji brak imaju upravo ovi parovi

 

10 razloga zašto voljeti jesen

Boja Aure

 

Kalendar pozitivnih događaja - 2022.

Natalna karta

 

 

facebook

 

 

Najnoviji članci
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za srpanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO
Ivan Gotal - Sve o Talismanima *SPECIJAL* | 2. DIO

Više
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama
8 mitova i zabluda o Tarotu i Tarot kartama

Više
Select your currency
EUR Euro