Razgovarajte iz USA
putem bonova
Šarm pun hrabrosti: kako cilja žena Strijelac

Šarm pun hrabrosti: kako cilja žena Strijelac

Žena Strijelac. Pobliže Vam otkrivamo horoskop žene Strijelca. Ovaj vatreni znak vlada kućom filozofije, a žena Strijelac traži istinu u svim okolnostima. Ovaj znak uistinu je svestran. Doznajte kako žena Strijelac istražuje ljude te postoji li tabu teme u njenoj potrazi za odgovorom na sve. 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

Žena Strijelac: Opće karakteristike

 

Žena Strijelac radoznalog je duha, vječno znatiželjna. Svestrana i izuzetno šarmantna. Predaje se svakom novom doživljavaju kako bi ga u potpunosti doživjela. Krasi je hrabar istraživački duh. Ono što je posebno primamljiva osobina kod nje je njena iskrenost i neovisnost. Definitivno nije tip koji površno gleda na ljude, savladala je tehnike ugodnog pristupanja prema ljudskim bićima, neovisno o uzrastu. 

Ona je puna puta života, uvijek nasmijana. Veoma je ugodan i zanimljiv sugovornik, za nju ne postoje granice u formi tema za razgovor. Poznata je kao znak Zodijaka koji je uvijek u potrazi za istinom, posjeduje duboko znanje, filozofsku sposobnost rasuđivanja. Vječito je u potrazi za novim znanjima i otkrićima, uživa u dugim razgovorima, zbog čega drugi obožavaju biti u njenom društvu. 

Kako je žena Strijelac otvorena za nova iskustva, s lakoćom sklapa nova prijateljstva. Fasciniraju je mnoge stvari, od politike do znanosti, a posebno etika i filozofija. Kako voli biti neovisna, ne podnosi da joj se nameću neka pravila. Izuzetno joj je važna fleksibilnost i mogućnost da mijenja stvari kako njoj odgovara.

Kako ima prednosti, ima i mana, a njezine su najčešće nemarnost, neosjetljivost, površnost i samodostatnost. 


Žena Strijelac: Seks & veze

 

Ljubav je oduvijek za nju bila zagonetka. Stoga na ljubav gleda kao na nešto vrijedno skrivanja od znatiželje drugih. Žene Strijelci plaše se intimnosti, tako da se mnogo njihove ljubavi rode iz prijateljstva, obično s osobom koja im je najbolji prijatelj. Ovaj znak prezire monotoniju. Želi partnera koji s kojim će zajednički njegovati odnos, nekoga tko će joj dati snagu, napuniti je s energijom i pružiti motivaciju za bolji život.  

Obožava putovanja, stoga želi partnera s kojim će fizički biti ravnopravna. Potrebna joj je načitana osoba, netko s kim će i mentalno biti povezana.

Neovisno koliko je jako zaljubljena u svog partnera, u vezi nekako uvijek uspijeva zadržati i vlastitu neovisnost, što je čini još privlačnijom i šarmantnijom. Po svojoj naravi žena Strijelac u krevetu je prava vatra. Seksu pristupa ponajviše s njegove fizičke strane. Veoma je senzualna i voli iskušavati raznorazne poze pa i neobična mjesta za seks. 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

Boris Crveni Mag


Žena Strijelac kao prijateljica


Žena Strijelac pravi je prijatelj, posebice ako želite produbiti svoj pogled na svijet i riješiti se negativnih stavova određenih društvom. Ako je u nečemu dosegnula savršenstvo, to je u vođenju  intelektualnih i upečatljivih razgovora. Ne vrijeđaju je šale na vlastiti račun ako će tako zabaviti i nasmijati svoje prijatelje. 

Potpuno je objektivna, njen krug prijatelja čine osobe iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija te različitih kultura.

Njezina najčvršća prijateljstva posebno čine osobe rođene u znaku Vodenjaka i Vage, s njima se horoskopski najbolje slaže. Ima puno ženskih prijateljica, iako nije obožavatelj tipičnih ženskih tema. U društvu se dobro slaže i s muškarcima s kojima dijeli ljubav prema adrenalinu. Definitivno je tip koji zna podići atmosferu. 

sanjarica_24astro


Stil žene Strijelca


Žena Strijelac najudobnije se osjeća u odjeći od prirodnog materijala; pamuk, vuna i lan ono je što joj najbolje odgovara. Nije obožavatelj odjeće koja se pripija uz tijelo, jer je udobnost za nju prva na ljestvici. Jednako se ugodno osjeća i u sportskoj odjeći. Sa šminkom također ne pretjeruje i nosi vrlo malo nakita. 

Kako žena Strijelac obožava putovanja, prije će na njih potrošiti novac, nego na skupu odjeću. Tako da se u njenom ormariću, pokraj štikli mogu pronaći i čizme za planinarenje. Ne obilazi tretmane ljepote, obavit će one najnužnije poput depilacije i pedikure ljeti. Dnevni tretmani za lice također su gnjavaža za nju, ali tijekom ljeta je oprezna i obavezno nanese zaštitnu kremu za sunčanje. 

Mjesta na kojima posebno voli kupovati su tržnice sa egzotičnim voćem i povrćem, još ako je van zemlje – savršeno. Mnogo odjeće u njenom ormaru kupljeno je na putovanjima, jer voli imati uspomenu na mjesta koja je posjetila. Nije tip koji se dugo zadržava u buticima, ona savršeno zna što želi, tako da ne gubi puno vremena šetajući po trgovačkim centrima. Želi biti svoja i drugačija, originalna, sama kroji svoj stil jer ne voli nositi ono većina ljudi nosi. 

Sportska odjeća ipak je ono u čemu se najbolje osjeća. Ponekad treba odvojiti vrijeme da se uredi za situacije koje to zahtijevaju, iako prezire dugo sjedenje pred ogledalom. Svakako jedva čeka da sve to skine sa sebe i uskoči u svoje najomiljeniju udobnu sportsku odjeću. 


Ovo su neke poznate osobe rođene u ovom vatrenom znaku: pjevačica Tina Turner, glumice Jane Fonda, Katie Holmes, Julianne Moore i Milla Jovovich.

UPRAVO SE ČITA:

Žena Škorpion: Enigmatična i fatalna!

Ispeci pa reci: razmišljamo koje bračne tajne trebate zadržati za sebe!

Predviđanje Nostradamusa za 2021. godinu!

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

 

Najnoviji članci
Sve što trebate znati o čakrama
Sve što trebate znati o čakrama

Više
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za veljaču 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja
Gledanje u grah: Drevna umjetnost proricanja

Više
Select your currency
EUR Euro