Razgovarajte iz USA
putem bonova
Škorpion i seks: u vatrenim kliještima

Škorpion i seks: u vatrenim kliještima

Škorpion i seks. U Škorpionima postoji nešto neodoljivo, hipnotično što im daje izvanredan seksualni magnetizam. S tim prodornim očima koje kao da gledaju ravno u Vašu dušu, opasno je lako ludo se zaljubiti u ovaj zvjezdani znak. Puno je teže, međutim, natjerati Škorpiona da se zaljubi.


Drugim riječima, Škorpion drugima prilično otežava približavanje. Budući da povjerenje nije lako steći kod ovog znaka, Škorpionima je potrebno mnogo toga da se otvore i spuste obranu, pružajući im tajnu i rezervu koja može biti vrlo seksualno privlačna i uvjerljiva. Izazov da otkrijemo što se krije ispod Škorpionove ledene hladne samokontrole ono je što mnoge privlači.

 

Škorpion i seks - Kakav je u krevetu?


Ako Škorpioni ponekad odaju dojam da su emocionalno hladni i proračunati, to je samo zato što stvari doživljavaju veoma intenzivno i užasavaju se toga da će biti povrijeđeni. Mirne vode teku duboko - i kao fiksni vodeni znak, Škorpionovi pravi osjećaji su snažni, sveobuhvatni i duboki. U stvarnosti, ovo je najstrastveniji zvjezdani znak, s dobro zasluženom reputacijom najomiljenijeg ljubavnika Zodijaka.

 

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160

Pošalji

 

Seksualna izdržljivost Škorpiona legendarna je i često se kaže da kad jednom vodite ljubav sa Škorpionom, bilo koji drugi znak uvijek će biti drugi najbolji. Seks je za Škorpiona nešto što treba ozbiljno shvatiti - put do ekstaze duhovne jednoće postignute uzajamnom predajom. To je također vitalno oslobađanje za suzdržane emocije koje Škorpioni jako teško izražavaju, zbog čega je seks nešto što većini njih treba puno u životu.


Muškarac Škorpion - može li biti konzervativan u seksu?

 

Škorpion i seks - Muškarac Škorpion izbirljiv je s kim će ići u krevet. Ako imate dovoljno sreće da budete žena koju odabere, seks s muškarcem Škorpionom prava je poslastica. Kad ne osjeća seksualnu privlačnost, bit će pomalo konzervativan.


To znači da će se možda družiti s Vama, ali onda će to odlučiti zaustaviti. Ako ne planira nešto od toga napraviti, obično će se zaustaviti prije nego što intimnost zaista može započeti.


Ako se ipak zabavlja s Vama i ako je odlučio da ste netko kome može vjerovati, počet će inicirati intimnost. Sva energija koju je uskratio iscurit će i biti pomalo poput vodopada.

 

saznaj-buducnost

 


Škorpion i seks

 

Doslovno će osloboditi svaki djelić strasti koju je suzdržavao. Ovo je vrlo dobra stvar za Vas. Ako ste bili dovoljno strpljivi da flertujete s njim i natjerate ga da malo pričeka; pokazat će Vam zašto je to bilo dobro učiniti.


Konzervativan je kad je seks u pitanju dok ne upozna ženu s kojom želi u krevet. Kad se to dogodi, sve oklade su isključene i kemija preuzima ulogu.


Ovaj će Vas čovjek apsolutno oduševiti kad Vas pusti unutra, pobrinut će se da doživljavate vrijeme svog života. Pazite! Možda ćete sagorjeti neke ozbiljne kalorije!

horoskop-svibanj-mjesecni


Žena Škorpion u krevetu - nema kraja njezinom seksualnom nagonu

 

Ne postoji drugi znak bolji u seksu od Škorpiona. Ženu Škorpionu lako možete nazvati boginjom seksa. Ima visok libido i vrlo je vješta ljubavnica.


Atraktivna, može samo jednim pogledom namamiti svakoga u zagrljaj. Ona je i davateljica i primateljica zadovoljstva u krevetu. Ako razmišljate o tome da budete s njom, pobrinite se da imate puno seksualne energije jer je se ne može tako lako zaustaviti nakon što započne.

 

Sumnjate u vjernost partnera? Sanjali ste da Vas vara voljena osoba? Posjetite našu Sanjaricu i doznajte što znači sanjati - prevaru! 


Zagonetne i seksi, dame Škorpioni poznate su po svom vođenju ljubavi. Žena karaktera, ova će Vam djevojka pružiti intenzivno, strastveno iskustvo između plahti. Vjeruje u izražavanje ljubavi kroz vođenje ljubavi.


Poželjet ćete je čim je ugledate. Ima pogled koji može natjerati ljude da polude za njom.

Može učiniti da se osjećate nervozno kad razgovara s Vama ili kada Vam posveti dovoljno pažnje.


Od njenog dodira ćete se osjećati bespomoćno, želeći joj se potpuno predati. I nakon svega ovoga, od nje ćete uvijek željeti više jer je ovisna.

 

skorpion-i-seks

 

 

Žena Škorpion i seks 

 

Seks sa ženom Škorpionom je intenzivan, živahan i pohotan. Škorpioni su poznati po tome što su tajni sa svojim osjećajima i osjećajima.

Dovoljno je da Vas samo jednom pogleda kako bi saznala što želite u krevetu. Muškarac iz njezinih snova ujedno joj je ravnopravan i osoba koja je intenzivna poput nje. Čim otkrijete neviđenu stranu žene Škorpion, ona će se pokazati kao odan, brižan partner.

Žena Škorpion sigurno će učiniti da budete ovisni o njoj, bez obzira koliko Vi bili snažni i suprotstavljeni. Užasava se gubitka kontrole, i zato uvijek pokušava shvatiti ljude.

Uvijek će kontrolirati svoje osjećaje prema muškarcu i pazit će koliko daje u krevetu.

Kombinacije znakova i podznakova su mnogobrojne. Uz to, svaka veza ima svoje posebnosti. Kako biste riješili svoje nedoumice, nazovite naše najbolje stručnjake na broj  064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min).

Klikom OVDJE možete sami odabrati svog savjetnika.

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

        Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja  

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

UPRAVO SE ČITA: 

Žena Škorpion: Enigmatična i fatalna!

Što muškarac u znaku Škorpiona misli (a što čini)!

Kako osvojiti muškarca Škorpiona!

Veliki horoskop za seks: Djevica, Vaga i Škorpion!

facebook

 

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro