Razgovarajte iz USA
putem bonova
Kako osvojiti muškarca Škorpiona!

Kako osvojiti muškarca Škorpiona!

Muškarac škorpion - Pitate se kako osvojiti muškarca Škorpiona? Prije svega, važno Vam je reći da stojite pred vrlo teškim zadatkom.

Nemojte misliti da je teško zavesti muškarca u znaku Škorpiona, teži dio zadatka počinje tamo kada ga želite zadržati. Riječi su u ovome slučaju teži dio jer su muškarci Škorpioni poznati po seksualnom apetitu, pravi su zavodnici…..

Ako ste Vi jedan od onih čitatelja kojima je to vrlo jasno, toliko da u Vama postoji bojaznost u vezi njega, slobodno se obratite savjetnicama Stoji, kod 520 i Ziji, kod 523 na broj telefona slobodni savjetnici, pitajte ih za pomoć kako biste Vi bili jedina žena u životu Škorpiona.

Kako osvojiti muškarca Škorpiona?

No, vratimo se na “predmet” kakav je muškarac Škorpion i sve što trebate znati o muškarcima Škorpionima.

                                            Boris Crveni mag - kod 444

Karakteristike muškarca Škorpiona: Kako ga osvojiti?

Nije baš humoristični tip, sve uzima za ozbiljno. Nekada pretjeruje i visi nad sitnicama, te opterećuje sebe u cijelosti zbog beznačajnih stvari. Ponekada se čini da zapravo on vidi svijet u crno-bijeloj boji. Želja za znanjem mu je bezgranična, želi sve znati, u svakoj temi se želi osjećati kao kod kuće jer onda jednostavno može preuzeti ulogu mačo muškarca.

Muškarac Škorpion je sklon ljutiti se i onda ako ga želimo nešto naučiti. Jednostavno ne voli kada mu netko nešto novo kaže, sam voli otkrivati nove stvari i pripremiti se na njih. Vrlo mu je važno da on dominira situacijom, i kao jedan Škorpion, uvijek se tako priprema, tako oblikuje situaciju kako bi zadržao stvari u rukama.

SMS savjetovanje

Saznajte da li Vam je partner vjeran!
Pošaljite Vaš i datum vašeg partnera i saznajte!

0/160
Pošalji

Što o sebi misli muškarac Škorpion?

On je neovisan, hrabar i ambiciozan. To su te tri osobine koje su mu stalno na umu i nastoji ih održati. Kada je muškarac Škorpion zaljubljen i onda morate biti oprezni da u odnosu, najmanje posljednje dvije vizije, zadrži za sebe. Sastanak, ljubavni spoj s muškarcem Škorpionom: Budite seksi, elegantni, izbjegavajte nositi previše nakita. Pripazite i na parfem, neka ne bude previše jak, ali maksimalno ženstven. Jedna od prednosti su još i visoke potpetice.

Ljubavni odnos s muškarcem Škorpionom, kako ga osvojiti?

Nikada nemojte trčati za njim, budite umjereni, zainteresirani, ali mu nemojte dati do znanja da ste već njegova. Nemojte biti uobičajeni, iznenadite ga, ali nemojte pretjerati. Ako ga pozovete negdje, nemojte mu reći mjesto, neka bude znatiželjan!

ljubavna_magija

Ako ste mistični i uspijete ostati tajanstveni, te uvijek uspijete muškarcu Škorpionu dati nešto novo, onda ste na dobitku. Uvijek budite iskreni s muškarcem Škorpionom! Imaju vrlo jaku intuiciju, kao detektori laži su. Kod njih imate samo jednu priliku. Nikada ne smije primijetiti da ga promatrate i izigravate detektiva!

Kako osvojiti muškarca škorpiona? -  Nikada nemojte praviti ljubomornim muškarca Škorpiona! Ako Vam doista znači, onda nemojte koketirati s drugim muškarcem jer on to smatra varanjem. Pazite na kršenje granica jer on nikada ne zaboravlja. Uvijek je spreman za napad, ali znakovi nisu vidljivi, primijetite onda kada je već kasno, kada Vas je već pobijedio. Na ponašanje i odnos muškarca Škorpiona, veliki utjecaj ima njegov podznak. Na temelju toga možete pitati za astrološku analizu koja će dati vrlo precizne smjernice o muškarcu Škorpionu.

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

Potražite savjetnicu Gordanu, kod 311, na broju telefona slobodni savjetnici, koja je diplomirani astrolog i koja će Vam pomoći u analizi odnosa jer zvijezde mogu otkriti točan datum sklapanja braka.

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitaj još: Što muškarac u znaku Škorpiona misli (a što čini)!

Pročitaj još: Najbolji seks savjeti na temelju horoskopa!

Pročitaj još: Saznajte OVDJE kako pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Pročitaj još: OVDJE saznajte što činiti kako bi Vaš brak trajao vječno!

Pročitaj još: Škorpion i seks: u vatrenim kliještima

Jarac Horoskop - Kompletna analiza

facebook

Najnoviji članci
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak
Kamasutra: Seksualne poze za svaki horoskopski znak

Više
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta
Kako Horoskop Može Oblikovati Vašu Roditeljsku Praksu: Vodič za Rast i Razvoj Djeteta

Više
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!
Mjesečni horoskop za svibanj 2024. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Više
Select your currency
EUR Euro