Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Kako osvojiti muškarca Škorpiona!

Prije svega, važno Vam je reći da stojite pred vrlo teškim zadatkom, ako ste bacili oko na muškarca Škorpiona. Nemojte misliti da ga je teško osvojiti, teži dio zadatka počinje tamo kada ga želite zadržati.

Riječi su u ovome slučaju teži dio jer su muškarci Škorpioni poznati po seksualnom apetitu, pravi su zavodnici…..

Ako ste Vi jedan od onih čitatelja kojima je to vrlo jasno, toliko da u Vama postoji bojaznost u vezi njega, slobodno se obratite savjetnicama Stoji, kod 520 i Ziji, kod 523 na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), pitajte ih za pomoć kako biste Vi bili jedina žena u životu Škorpiona. No, vratimo se na “predmet” kakav je muškarac Škorpion, što je ono što trebate znati o muškarcima Škorpionima.

Saznajte OVDJE kako pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Karakteristike muškarca Škorpiona:
Nije baš humoristični tip, sve uzima za ozbiljno. Nekada pretjeruje i visi nad sitnicama, te opterećuje sebe u cijelosti zbog beznačajnih stvari.
Ponekada se čini da zapravo on vidi svijet u crno-bijeloj boji.
Želja za znanjem mu je bezgranična, želi sve znati, u svakoj temi se želi osjećati kao kod kuće jer onda jednostavno može preuzeti ulogu mačo muškarca. Muškarac Škorpion je sklon ljutiti se i onda ako ga želimo nešto naučiti. Jednostavno ne voli kada mu netko nešto novo kaže, sam voli otkrivati nove stvari i pripremiti se na njih. Vrlo mu je važno da on dominira situacijom, i kao jedan Škorpion, uvijek se tako priprema, tako oblikuje situaciju kako bi zadržao stvari u rukama.

loreana, Loreana_159 , savjet, pitajte, savjetnik, astro, astro centar, zapisano u zvjezdama
Što o sebi misli muškarac Škorpion?
On je neovisan, hrabar i ambiciozan. To su te tri osobine koje su mu stalno na umu i nastoji ih održati. Kada je muškarac Škorpion zaljubljen i onda morate biti oprezni da u odnosu, najmanje posljednje dvije vizije, zadrži za sebe.
Sastanak, ljubavni spoj s muškarcem Škorpionom:
Budite seksi, elegantni, izbjegavajte nositi previše nakita. Pripazite i na parfem, neka ne bude previše jak, ali maksimalno ženstven. Jedna od prednosti su jos i visoke potpetice.
Ljubavni odnos s muškarcem Škorpionom:
Nikada nemojte trčati za nijm, budite umjereni, zainteresirani, ali mu nemojte dati do znanja da ste već njegova. Nemojte biti uobičajeni, iznenadite ga, ali nemojte pretjerati. Ako ga pozovete negdje, nemojte mu reći mjesto, neka bude znatiželjan!

Ovo činite kako bi Vaš brak tjerao vječno! Kliknite OVDJE i saznajte!

 

pomoć, astro, savjet. zapisano u zvjezdama, savjetnici, pitanje

Ako ste mistični i uspijete ostati tajanstveni, te uvijek uspijete muškarcu Škorpionu dati nešto novo, onda ste na dobitku.

Uvijek budite iskreni s muškarcem Škorpionom! Imaju vrlo jaku intuiciju, kao detektori laži su. Kod njih imate samo jednu priliku. Nikada ne smije primijetiti da ga promatrate i izigravate detektiva! Nikada ga nemojte praviti ljubomornim! Ako Vam doista znači, onda nemojte koketirati s drugim muškarcem jer on to smatra varanjem. Pazite na kršenje granica jer on nikada ne zaboravlja. Uvijek je spreman za napad, ali znakovi nisu vidljivi, primijetite onda kada je već kasno, kada Vas je već pobijedio.

Na ponašanje i odnos muškarca Škorpiona, veliki utjecaj ima njegov podznak. Na temelju toga možete pitati za astrološku analizu koja će dati vrlo precizne smjernice o muškarcu Škorpionu.

Potražite savjetnicu Gordanu, kod 311, na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja je diplomirani astrolog i koja će Vam pomoći u analizi odnosa jer zvijezde mogu otkriti točan datum sklapanja braka.

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432